ס-ק-ר

GoOtZi

New member
ס-ק-ר ../images/Emo3.gif

השאלון מנוסח בלשון נקבה אך הוא מתיחס לשני המינים
*מוהאהא*
את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה?
למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ?
אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה?
למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?*
למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות?
יש לך תעודת זהות?
נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה?
חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת?
היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..*
את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן?
את בלונדינית?
את בלונדינית גם לא בצבע השיער?
את פוטוגנית?
את לובשת ורוד?צהוב?ירוק?
יש לך ניטים? את שמה אותם?
את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור?
כמה דיסקים יש לך? (בכללי)
את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות*
אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן:
נכון שמת'יו כוסית? כל הזכויות שמורות לי

Keenan RiP

New member
מו!../images/Emo163.gif

את שותה משהו בבוקר? כן אם כן, זה חם או קר? חם בדר"כ..אלא אם כן אני שוכח לשתות אותו ואז נזכר. זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? אני לא שותה במיטה
למה את מתחפשת בפורים? אנערף..נחיה ונראה את משקיעה בתחפושות בד"כ? לא אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? כן..מציק!
למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים? כדי שיהיה לך במה להתעסק כשאנחנו מדברים. למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי צהוב זה צבע של נזלת.וזה גמעיל. יש לך תעודת זהות?בקרוב.. נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? אה? יש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? כן..ככה זה ספרניות
היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* אממ..לא שידוע לי. את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? לא. את בלונדינית? לשעבר
את בלונדינית גם לא בצבע השיער? באופי כאילו? אלת! מכות!
את פוטוגנית? אממ.. את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? ירוק כן.. אני בן לעזאזל! מה זה השאלות האלה?! יש לך ניטים? את שמה אותם? אין את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור?
כמה דיסקים יש לך? (בכללי) 30-20 את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* אממ כן..:] אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? שווינק שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? נכון שאת צריכה לכתוב זכויות יוצרים בסוף השאלון?

אוקיי...

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? לפעמים מים. לא שותה במיטה אז זה לא נשפך עליה.
למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? אני מתחפשת ל"העורב"
לפעמים משקיעה לפעמים לא. בדרך כלל עושה דברים שלוקחים חמש דקות אבל מקורים. (שנה שעברה- קורט קוביין) אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? נמממ... :S למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* WTF? למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי צהוב זה צבע מגעיל. לא אוהבת.
יש לך תעודת זהות? נופ. נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה?... חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? האמת היא שלא. יש לנו 3 והן כולן נחמדות. היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* אף אחת מהן לא רוסיה. כולן סתם זקנות חביבות שגרות בקיבוץ שבו הביצפר שלי. את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? נופ. את בלונדינית? בהחלט לא. שיער חום כהה טיבעי. את בלונדינית גם לא בצבע השיער? אחרי לילה ללא שינה לפעמים.
את פוטוגנית? נממממממ, לפעמים. את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? לא, לא, לפעמים. יש לך ניטים? את שמה אותם? היו לי ניטים. נהרסו לי.
אני צריכה לרדת לאילת או למקום כלשהו שמוכר כאלו נורמאלים שלא מתפרקים כעבור שבוע. את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? לפעמים לקים בסגול כהה, שחור כשיש לי כוח. כמה דיסקים יש לך? (בכללי) 10 בערך. את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* בהחלט!
אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? נמממ? :S שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? ברור!!!!

Jiglly

New member
yay

את שותה משהו בבוקר? יאפ אם כן, זה חם או קר? חם. זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? לא, כי אני לא שותה ישר שאני קמה..בעע. בדר"כ אני מכינה תה ושמה בתרמוס קטן, והולכת עם זה לתחנת אוטובוס. למה את מתחפשת בפורים? לא יודעת עדיין. בא לי להתחפש לחיפושית
את משקיעה בתחפושות בד"כ? לא ממש.. אני לא הטיפוס אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? ממ.. אני יכולה להשתגע מפירורים. זה די מגעיל אותי. אז או שאני לא אוכלת דברים על המיטה, או שאני מנערת קצת הסדינים אם כן החלטתי לאכול P: ואז יש פירורים על הריצפה. למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* אני חושבת שאם לא היו לנו אצבעות, היה די כואב ללכת. נגיד, כשממש ממש קר בחוצ, ואני יוצאת עם האולסטאר [שעשויות כמובן רק מבד] החוצה, קופאות לי האצבעות ברגליים [ואני לא מרגישה אותן כתוצאה מכך.] מיותר לציין שזה נ ו ר א כואב. לא דעת, אם נגיד היו לנו במבות במקום אצבעות רגליים זה היה מוזר.. ולא נוח. ומתפורר בקלות למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי צהוב זה פיכסה יש לך תעודת זהות? לא. אני אמורה להוציא.. נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? כן, אבל זה תמיד, בלי קשר לת.ז חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? לא חושבת היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* לא חושבת את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? לא חושבת את בלונדינית? לא חושבת. חע סתם, לא. |ברונטית גאה| את בלונדינית גם לא בצבע השיער? כן את פוטוגנית? HELL NO את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? ממ.. יש לי מכנס ורוד מציפי וסווצ'ר ורוד. אני לובשת אותם לעיתים [לא ביחד..] ו.. היה לי גם מכנס ירוק מציפי אבל אמא כיווצה לי אותו :| יופיופי. יש לך ניטים? חחח לא את שמה אותם? חחח לא את שמה לַקים למינהם? נופ כמה דיסקים יש לך? (בכללי) בערך 30? לא ספרתי את מעדיפה בנים עם שיער ארוך? יאפ! אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? רוחמה. שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? נגיד :]

Exhibit R

New member
Ya otvichayu

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? הממ אני לא שותה במיטה:S אוכלת קורנפלקס וחלב פושר
|חלב|
למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? אממ משקיעה בתחפושת בד"כ:] ולא מגלה מה:$
אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? חחח משתדלת לא לאכול בחדר:p ולא קרה:p
למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* וואלה באמת עדיף שיהיו סנפירים
אבל זה בטח בשביל היציבות בהליכה או משהו כזה אני יודעת:S
למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כדי שלא יחשבו שהם גרגרי חומוס ויאכלו אותם (אחלה שאלה דרך אגב)[?!]
יש לך תעודת זהות? ממ עדיין לא D: בעקרון אני יכולה להוציא כבר
נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? הו יותר מדי תמונות יצאו ככהXD צירפתי אחת לדוגמהXDDDD
יש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? הממ לא יודעת, לא מבלה הרבה בספריהXD
היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* כןXDDDDD
את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? ממ לא
את בלונדינית? NEXT
את בלונדינית גם לא בצבע השיער? NEXT
את פוטוגנית? לפעמים
את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? לא
אולי ירוק כהה
יש לך ניטים? את שמה אותם? יש ולא שמה תמיד
את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? לא שמה לקים
לפעמים בא לי פרנץ'
כמה דיסקים יש לך? (בכללי) אממ במחשב?D: במחשב יש הרבה
מקוריים יש משהו כמו 15
את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* ממש לא:S שער קצר ויפה
אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? מממממ אין לי מושג... לא יצירתית
שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? XDDD הוא כוסית עם אף גדול
:$ אה ולא התבלבלתי בכיוון של החץ

NiKi†a

New member
אני אסמיק ../images/Emo9.gif, דיי.

~חוזרים ללמוד היסטוריה~

dirty boots

New member
מה קרה לך שירן

את באמת יפה. ואת באמת דומה ללינדזי לוהן P:

C A R I S M A

New member
אויש באמת!

את דומה ללינדסי לוהאן שהיא יפה לאללה! אז שירן באמת אין לך על מה להתלונן.....!|~:

למעלה