ס-ק-ר

C A R I S M A

New member
הגדרה של ניטים-

ניטים הם צמידים שחורים שחתיכות מתכת יוצאות החוצה דוגמא:|->|

C A R I S M A

New member
לא!

אני לא אוהבת לשים ניטים יש לי צמיד אחד רק והוא לא עם החדים... זאת סתם תמונה מהאינטרנט שהייתה לי.......

Exhibit R

New member
סבביישן:]

אז כל זה של מישהו אחר בטח
גמני לא אוהבת כל כך

NiKi†a

New member
חחח K

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? מממ בד"כ לא..אם כבר זה מים. למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? אין לי למה להתחפש בינתיים
..אבל בד"כ אני דיי משקיעה..תלוי למה אני מתחפשת. אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? אולי שהייתי קטנה... למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* ככה יצא, זה מה שיש. למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי זה חולצות של- "הי! תסתכלו עליי!" יש לך תעודת זהות? עדין לא. נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? אני הולכת להצטלם יום חמישי, אבל רוב הסיכויים שהתשובה תיהיה- בהחלט. יש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? נופ, היא פסדר...אבל היא לא אוהבת אותי. היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..*: לא. את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? לא את בלונדינית? לא
את בלונדינית גם לא בצבע השיער? לא ממש את פוטוגנית? לא את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? לא יש לך ניטים? את שמה אותם? יש לי, הפסקתי לשים אותם לפני חצי שנה...רק במסיבות אני שמה לפעמים שוב
את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? פעם היתי שמה לק שחור, הזמן הזה נגמר. כמה דיסקים יש לך? (בכללי): מקוריים? לי? בסביבות ה-50. את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות*- לא. אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? שלומית P: שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? יותר מידי כוסית..ארררג.

C A R I S M A

New member
טוב שלי

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה?לא אני לא שותה כלום רק מים.... לא זה לא נשפך על המיטה... למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? לא יודעת ..תנו רעיונות... וכן מאוד משקיעה... אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה?חח כן למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?*זה רזרבה לאנשים חסרי ידיים... למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות?כי הן בולטות מידי יש לך תעודת זהות?לא נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה?לא חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת?אןי לנו ספרנית היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..*לא את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן?לא את בלונדינית?כן את בלונדינית גם לא בצבע השיער?לא את פוטוגנית? לא יודעת את לובשת ורוד?צהוב?ירוק?ירוק זית יש לך ניטים? את שמה אותם?כן... לא את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור?לא שמה לקים זה סתם מכוער כמה דיסקים יש לך? (בכללי)קצת את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות*לא אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה?פיה שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית?MATHEW IS A SWEET ASS!

FreeLanceR2

New member
אוקיי שלי

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? כן,מים ולא כיא אני לא שותה במיטה למה את מתחפשת בפורים? את משקיעה בתחפושות בד"כ? אין לי רעיון עדיין,תלוי אם יש לי כוח להשקיע אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה?כן,עוגיה מוזרה למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* כדי שיהיה מה לשאול למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי זה מחזיר אור
יש לך תעודת זהות? מוציאה עוד 3 חודשים בערך נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? כן,כול הזמן חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? ברור,היא גירשה אותי מהספרייה...פרועה שכמוני היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..*דווקא לא את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן?לא את בלונדינית?גוונים נחשב? את בלונדינית גם לא בצבע השיער? לפעמיים את פוטוגנית?ממש ממש לא את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? ירוק כן,כל השאר לא יש לך ניטים? את שמה אותם?כן,לא את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? לפעמיים,לרוב שחור,לבן או כחול כמה דיסקים יש לך? (בכללי) הרבה את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* כן,ברור הכי חמוד זה שיער ארוך אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? רוזי שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? איזה שאלה! הכי כוסית בעולם!!

PumpkinQueen

New member
ממ.

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה?
מ. אם כבר אז שוקו קר, ואני לא שותה במיטה
למה את מתחפשת בפורים?
לאנראהלי. את משקיעה בתחפושות בד"כ?רק בכיתה ו':] אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה?
NEVER! למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?*
בשביל שאנשים בלי ידיים יוכלו לשים טבעות?
למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות?
כי זה צהוב. יש לך תעודת זהות?
בקרוב:| נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה?
תמיד, וזה תמיד מפליא מחדש. יש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן?
NAY. את בלונדינית?
NAY את בלונדינית גם לא בצבע השיער?
:| את פוטוגנית?
את לובשת ורוד?צהוב?ירוק?
NAY! יש לך ניטים? את שמה אותם?
את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור?
פעם באיזה שנתיים, ושחור. כמה דיסקים יש לך? (בכללי)
הרבה
את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות*
AYE!
אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה?
פוצי? שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית?
זאת לא שאלה, זוהי עובדה
!

Just Yula

New member
קצת בדיליי.. אבל בכ"ז

את שותה משהו בבוקר? אם כן, זה חם או קר? זה נשפך לך לפעמים על המיטה כשאת קמה? לא שותה... טוב נו, לפעמים תה.. אבל ממש לפעמים. ואנלא שותה במיטה..:S למה את מתחפשת בפורים? לודעת את משקיעה בתחפושות בד"כ? לא יותר מדיי אכלת פעם משהו על המיטה ואח"כ ישנת עם פרורים כל הלילה? כע... בלע למה את חושבת שיש אצבעות ברגלים?*למה לא משו אחר לדוגמא?* אף פעם לא חשבתי על זה באמת למה אנשים לא מרבים ללבוש חולצות צהובות? כי.. זה לא קשוח? יש לך תעודת זהות? יאפ נכון שיצאה לך תמונה מכוערת/עקומה/גרועה/כשראית אותה חטפת שוק שיצאת ככה? אני לא עד כדי כך מכוערת..
חיש לך בביצפר ספרנית מטומטמת? יש ויש היא רוסיה במקרה?*אין לי כלום נגד רוסים למי שעצבנתי אותו במקרה..* כן! וגם קוראים לה יוליה! אני לא צוחקת... את מתווכחת איתה שעות על ספר אחד מסכן? עוד לא יצא לי את בלונדינית? לשעבר את בלונדינית גם לא בצבע השיער? הייתי אומרת שכן, אבל ירביצו לי את פוטוגנית? :S את לובשת ורוד?צהוב?ירוק? לאלאלא יש לך ניטים? את שמה אותם? לא את שמה לַקים למינהם? אם כן, איזה צבעים, והאם את שמה לק שחור? לק שחור!! כמה דיסקים יש לך? (בכללי) לודעת כמה בדיוק.. יש מספיק את מעדיפה בנים עם שיער ארוך?*אם אתם בנים, תחליפו את זה בבנות* שער ארוך זה יפה. אבל זה לא מה שייגרום לי להעדיף אם הייתה לך פֲיה, איך היית קוראת לה? טינקרבל? סתם, לודעת שאלה אחרונה ואני מצפה שהרוב יענו כן: נכון שמת'יו כוסית? חח כוסית..

למעלה