ס ו ף - ש ב ו ע !

shani hadad1

New member
ס ו ף - ש ב ו ע !

איך עבר השבוע?
משהו טוב שקרה השבוע-
לב|משהו מאכזב שקרה השבוע- |לב|שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
יוצא / סוגר?
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
תוכניות להיום [חמישי] -
תוכניות למחר [שישי]-
לב|תוכניות למחרתיים [שבת]-
תוכניות לשבוע הבא-
שיהיה אחלה סופ"ש בנות !

shani hadad1

New member
../images/Emo23.gif סופששש ../images/Emo13.gif

איך עבר השבוע?
סבבה ..
משהו טוב שקרה השבוע-
החייל שלי השתחרר חלקית ..
משהו מאכזב שקרה השבוע-
הוא רוצה לחזור יחידה לא טוב לו בלימודים האלה
עבודה חרא לא רוצה להשיאר שם =\ |
שיר שלא הפסקת לשמוע-
שמעתי מלא שירים
בן אדם שעשה לך את השבוע-
החייל שלליי
יציאת השבוע -
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?
בסדר
יוצא / סוגר?
אני לא אענה על השאלה הזאת יותר חחח
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?
בשישי בערב הוא עשה לי הפתעה וקפץ מהבסיס ל 5 דקות כי היה לו משו באיזור
אבל לפני כן לפני שבועיים ...
תוכניות להיום [חמישי] -
שופייינג
תוכניות למחר [שישי]-
לנסוע לחייל המדהייייייים שלי !
תוכניות למחרתיים [שבת]-
יום הולדת לילילילילי
תוכניות לשבוע הבא-
יום ראשון ברית לאחיין הטרי של החייל , אחר כך יש לי בת מצווה של בת דודה שלי .. ובהמשך השבוע אלוהים גדול .. חח
שיהיה אחלה סופ"ש בנות !

cluless20

New member
סוף סוף סופ"ש

איך עבר השבוע? נחמד כזה.. משהו מאכזב שקרה השבוע- אני חולה ויש לי 4 סוגי תרופות לקחת... |שיר שלא הפסקת לשמוע- illusion - Wind of change בן אדם שעשה לך את השבוע- בעלי היקר יציאת השבוע - מי יצא אני חולה! תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר גמור יוצא / סוגר? יוצאא עוד שעה הוא פה מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום שלישי בבוקר תוכניות להיום [חמישי] - לנוח בבית תוכניות למחר [שישי]- עוד לא סגור כלום כנראה ים ולבקר את ההורים שלו ואת הסבתא תוכניות למחרתיים [שבת]- עוד לא סגור כלום תוכניות לשבוע הבא- לעבוד ולקוות להרגיש יותר טוב שיהיה אחלה סופ"ש בנות !

SNTQ

New member
פעם ראשונה שלי../images/Emo9.gif

איך עבר השבוע? מתיש (הייתי חולה חצי שבוע), אבל נחמד ביותר
משהו טוב שקרה השבוע- כל התהליכים שלו לקראת קיצור שירות מסתדרים וכרגע נראה שבנוב' הוא מסיים להיות קצין
משהו מאכזב שקרה השבוע- הייתי באחת העמותות למען בע"ח באזור המרכז וראיתי (שוב) כמה המצב מזעזע
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע- הבנות שלי, החבר.. יציאת השבוע-
תמונת השבוע-
מה שלום החייל? מותש פיזית ונפשית אבל הוא בסדר.. יוצא / סוגר? סוגר מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? סופש שעבר תוכניות להיום [חמישי]- עוד מעט טיול בדיונות ראשל"צ עם הכלבים ואז עבודה בערב ובלילה שאלה טובה תוכניות למחר [שישי]- ים ים ים
תוכניות למחרתיים [שבת]- אני הולכת לצלם לוח שנה (אני צלמת בין השאר) של עמותה שמצילה פיטבולים ואמסטפים.. תוכניות לשבוע הבא- רבוטה רבוטה רבוטה.. בע
סופ"ש טוב לכולן!

FallOutGirl

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo80.gifעבר מהר חח

איך עבר השבוע? מהרררר! משהו טוב שקרה השבוע- היום יומולדת 19 לאהובי!!
משהו מאכזב שקרה השבוע- ביתספר? חחחחח והאוטו במוסך. הייתה לו נזילה אומשהו.. עוד לא הספקתי לנסוע עליו אפילו! שיר שלא הפסקת לשמוע- הממ..... Bring Me The Horizon - Diamonds aren't forever בן אדם שעשה לך את השבוע- החייל ^^ אלא מי חח יציאת השבוע - . תמונת השבוע - . מה שלום החייל? חם לו חח יוצא / סוגר? סוגר ;; ביומולדת שלו
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום ראשון בבוקר. תוכניות להיום [חמישי] - כלום.. שומרת על האחים. תוכניות למחר [שישי]- ביתספר. תוכניות למחרתיים [שבת]- אני וילד מכיתה הולכים לבקר ידיד חולה מרמלה. תוכניות לשבוע הבא- עוד ביתספר XD לוקחת את החייל בסופ"ש הבא לים להפתעה ליומולדת וכאלה :)

rainbowgirl

New member
../images/Emo41.gifהסופשבוע שלי..../images/Emo41.gif

איך עבר השבוע?אני חולה כבר מיום שני..
משהו טוב שקרה השבוע-אין
משהו מאכזב שקרה השבוע-הייתי בביקור רופא ביום שלישי(באפטר שלי),והוא נתן לי ג' אחד ורשם באבחנה שיש לי בטן רכה-אבל הוא אפילו לא נגע לי בבטן!!!!
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע-חברה דואגת
יציאת השבוע -למיטה ובחזרה?
תמונת השבוע -
מה שלום החייל?שבוז
יוצא / סוגר?סוגר
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?סופ"ש הקודם
תוכניות להיום [חמישי] -לנסות להחלים.
תוכניות למחר [שישי]-אם אני אהיה בריאה-אז מסיבה
תוכניות למחרתיים [שבת]-לישון...
תוכניות לשבוע הבא-אימוש חוזרת מברלין ביום חמישי,אז להיות אתה קצת ואז לסוע לאהובי...אה,וביום ראשון השתלמות לא נחוצה בפיקוד.

pc girl

New member
בייייייייייייייייייייייית!!!!!!!!!!!!!!!!

איך עבר השבוע? חלק שמח, חלק קצת פחות... משהו טוב שקרה השבוע- סיימתי הסמכותתתתתתתת! מה שאומר שעכשיו היציאות שלי הן 8-6, 15-6 :)... וחוץ מזה יצאתי הביתה לחמישי,שישי,שבת,ראשון!(וגם החייל יצא ככה :)) לב|משהו מאכזב שקרה השבוע- הייתי חולה מתה, בקושי יכלתי לזוז, פינו אותי לבית חולים, וקיבלתי 3 גימלים :\
שיר שלא הפסקת לשמוע-... בן אדם שעשה לך את השבוע-פיצי שלי :) יציאת השבוע - הביתההההההההההההההההההההההההה תמונת השבוע -
מה שלום החייל?חמוד יוצא / סוגר?יוצא ביחד איתי לארבעה ימים! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?לפני שלושה שבועות.. תוכניות להיום [חמישי] - בבבבבבבבבית, חייל תוכניות למחר [שישי]-בייייייייית, חייל לב|תוכניות למחרתיים [שבת]-בייייייייייייית, חייל תוכניות לשבוע הבא- קצת ביייייית, וצבא :)

pc girl

New member
טנקס :)

תצפיתנית בחיל הים, באיזה חור ליד עזה... עד עכשיו היציאות שלי היו מזעזעות (11-3, 18-3) אבל עכשיו הכל השתפר :)

xenadream

New member
ממ יאללה גם אני

איך עבר השבוע? מה זה משנה, עבר XD משהו טוב שקרה השבוע- גימלים משהו מאכזב שקרה השבוע- אנשים מעצבנים בן אדם שעשה לך את השבוע- המפקדת שלי, הרופאה שנתנה לי גימלים, החייל שלי :) מה שלום החייל? נגמרה לו הבטריה באמצע השיחה אתמול בלילה ומאז לא שמעתי ממנו חח P: יוצא / סוגר? סוגר, ויש לו יומולדת השבוע
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? יום שבת שעבר [חזר מקוצרת סעעעמו] תוכניות להיום [חמישי] - לישון תוכניות למחר [שישי]- לישון לב|תוכניות למחרתיים [שבת]- לישון תוכניות לשבוע הבא- להעביר אותו כמה שיותר מהר, ולראות את החתיייייך שלייייייייי בכייייייף.

GrowingMadness

New member
חח בכייייף

גם את מכורה ללילה בכייף \ מהדורה מוגבלת או שסתם כתבת את זה?

toxic babe

New member
תחזור כבר :(

איך עבר השבוע? בסדר, עבר מהר משהו טוב שקרה השבוע- האממ... נפגשתי עם חברה טובה בבית קפה, הייתה שיחה קלילה והיה כיף... לב|משהו מאכזב שקרה השבוע- סבא לא הרגיש טוב כל כך
שיר שלא הפסקת לשמוע- מממ... לא יודעת בן אדם שעשה לך את השבוע- חברה :) יציאת השבוע - היציאה עם החברה חחח... כן חיי החברה שלי ממש "תוססים", טוב תתחשבו בזה שמהבוקר עד הערב אני בצבא. תמונת השבוע - מה שלום החייל? נחמד מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני 3 שבועות נפגשנו פעם אחרונה... מה שזה אומר שנשארו עוד שבועיים עד שנפגש!! שיחזור כבר מחו"ל!! תוכניות להיום [חמישי] - לנוח בבית תוכניות למחר [שישי]- ואוו לא יודעת הלוואי שנסע עם המשפחה לים לב|תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל תוכניות לשבוע הבא- מגיע אלינו רופא שיניים ממילואים, מתרגשת לקראת בואו :))) מקווה שיהיה נחמד ושנתבשן המון אחרי שהוא יילך!! סופ"ש מגניב לכולכן, מקווה שאצל הרוב החבר יוצא... !

GrowingMadness

New member
עונה ../images/Emo239.gif

חחחח התלהבתי קצת מהאייקונים החדשים שעוד לא שמתי לב לקיומם
איך עבר השבוע? אממ. בסדר. קשה אבל סבבה בסה"כ. משהו טוב שקרה השבוע- יצאנו לפאב כמה חברים שלא ראיתי המון זמן, הרווחתי כסף.. משהו מאכזב שקרה השבוע- לא משהו מיוחד
שיר שלא הפסקת לשמוע- i gotta feeling של בלאק אייד פיז. בן אדם שעשה לך את השבוע- חברים שלי. 333> יציאת השבוע - היציאה לפאב. התפנקנו רצח! הזמנו כל אחד ליטר בירה ושניצלונים בבצק בירה והיה כייף וטעיםםם. תמונת השבוע -
מה שלום החייל? עייף אך מרוצה. יוצא / סוגר? יוצא חמשוש! D: מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? בסופשבוע שעבר. תוכניות להיום [חמישי] - להיות עם החייל שלי, לשמור על האחים קצת ואז להיפגש עם ידיד משותף באיזה פאב. תוכניות למחר [שישי]- להיות עם החייללללל. 33> לב|תוכניות למחרתיים [שבת]- כנ"ל. תוכניות לשבוע הבא- לא ידוע עוד. אבל בסופשבוע יוצאת עם חברות שחזרו מחו"ל כי החבר סוגר :< סופשבוע מעולה לכולן D:

הגיע הסופש המיוחל!

איך עבר השבוע? סבבה משהו טוב שקרה השבוע- סוף כל סוף אני וחברה נסענו לחולון לב|משהו מאכזב שקרה ה שבוע- החבר לא יוצא חמשוש
שיר שלא הפסקת לשמוע- אין בן אדם שעשה לך את השבוע- חניך שלי! יציאת השבוע - תא עם אמא ונסיעה למוזיאון הילדים בחולון (מומלץ מאוד!!!) תמונת השבוע - מה שלום החייל? בסדר יוצא / סוגר? סוף סוף יוצא!!! מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? לפני שלושה שבועות תוכניות להיום [חמישי] - בית תוכניות למחר [שישי]- להיות איתו המון!!! מסיבת גיוס לחברה לב|תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות איתו!!! איזה כיף שהוא סוף כל סוף בבית תוכניות לשבוע הבא- אין ממש סוף שבוע נהדר לכולן! אני יודעת ששלי יהיה הכי טוב בעולם השבוע!

עונה...

איך עבר השבוע? מצוין משהו טוב שקרה השבוע- הרבה זמן עם חבריקו לב|משהו מאכזב שקרה השבוע- היה יום שבו לא הרגשתי טוב
שיר שלא הפסקת לשמוע-
בן אדם שעשה לך את השבוע- חבריקו יציאת השבוע - התנדבות באריזת חבילות באיזי שפירא ברעננה תמונת השבוע - מה שלום החייל? מצוין יוצא / סוגר? יוצא כמו בכל יום
מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? היום לפני עליתי לרכבת הביתה תוכניות להיום [חמישי] - צבא תוכניות למחר [שישי]- פעם ראשונה שאני פוגשת את ההורים שלו, ארוחת שישי אצלם לב|תוכניות למחרתיים [שבת]- להיות איתו תוכניות לשבוע הבא- יום ראשון לקחנו חופש ונעשה לנו יום כיף, שאר השבוע אין משהו מיוחד שיהיה אחלה סופ"ש בנות ! הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה