ס ו ף - ש ב ו ע !

misseverything

New member
אמ.... אז ככה :

איך עבר השבוע? נחמד + משהו טוב שקרה השבוע- פידבקים חיוביים שהיו חשובים לי נורא. לב|משהו מאכזב שקרה השבוע- לסגור חמישי ו!
שיר שלא הפסקת לשמוע- evacuete the dance flor בן אדם שעשה לך את השבוע- חברה שלי !! ז"א, לא בפן החברי, בפן המקצועי... קיצ, הקה"דית שלי ! יציאת השבוע - משהו מטומטם שאני מעדיפה לשכוח. תמונת השבוע - אוניה :) מה שלום החייל? טוב יוצא / סוגר? סוגר אינעל דינק מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם? ביום ראשון.. תוכניות למחר [שישי]- כלום =( לב|תוכניות למחרתיים [שבת]- טיפהל'ה טיפהל'ה שופינג? תוכניות לשבוע הבא- איזה , יש לי טקס החלפת מב"ס דווקא ביום חמישי =( כל הזין....

dandi99

New member
באיחור קל..

איך עבר השבוע?סביר + . משהו טוב שקרה השבוע-פגשתי חברות שלא ראיתי מלא מלא מלא זמן. לב|משהו מאכזב שקרה השבוע-החבר פעמיים גרם לי לקוות שיצא אפטר ובסוף לא..
שיר שלא הפסקת לשמוע-when i grow up-כן כן אני יודעת התמכרתי לשיר מטומטם=] בן אדם שעשה לך את השבוע-החבר:)עודד אותי שהייתי שבוזה ביותר יציאת השבוע -מממ אין ממש תמונת השבוע -אין מה שלום החייל?לא סגור על עצמו...פעם שבוז פעם שמח יוצא / סוגר?שוב סוגר:( מתי פעם אחרונה יצא / נפגשתם?יום ראשון לפני שבועיים תוכניות להיום [חמישי] -הייתי בסרט עם חברה שלא ראיתי מלא זמן תוכניות למחר [שישי]-הייתי בים עם חברים ובסרט עם 2 חברות שלא ראיתי מלא זמן לב|תוכניות למחרתיים [שבת]-ממממממ לא סגור על עצמו עדין :) תוכניות לשבוע הבא-צבא?והחבר חוזר הביתה :)

למעלה