סתם
....

אבריייייייייייייייייל!

האבריל הזאת ממש ממש נמוכה.נראה לי 140 ס"מ או משהו!ממש מנמשמדה והיא מתנהגת כמו טיפשה ובקושי יודעת להתנסח@טיפשה!נראה לי שהיא תאבד מלא מעריצים כשיראו שהיא גמדה

K © B I

New member
בריטני מכוערת? חח...

מה מכוער בה? גם אם אתה שונא אותה אז זה לא אומר שאתה יכול להגיד שהיא מכוערת כי היא לא! ושמנה היא בטח לא! היא מושלמת! וראתם מה אבריל עשתה בשביל 100 דולר? נישקה לילדה את הרגליים! עלובת נפש!

שתנשק, מה איכפת לי?

זה לא שאני מעריצה שלה או משהו! אני סתם אומרת שלפי דעתי היא שמה את ביצ´ני וכן, רק עכשיו באמת שמתי לב שזה לא שומן, זה שרירים. וזה הרבה יותר גרוע! כי יש לה שרירים כמו לגבר ביריכיים!! איכס!!!!!!

פיית

New member
נוו באמת

כל פעם שאני נכנסת לפורום זה כל פעם אותו הדבר... היא יותר יפה ממנה ולה יש שירים יותר יפים...וכל מיני אתם לא מבינים שזה כבר מעצבן וממש ילדותי. תתבגרו כבר

פיית

New member
אתם לא אומרים מה שאתם חושבים

(טוב לא כולם) אתם אומרים דברים שירגיזו אחרים וזה ילדותי ולא בוגר במיוחד...

tom 1 8 2

New member
טוב זה נכון

בהתחלה אמרתי דברים כדי להרגיז, אבל כבר הפסקתי לקלל ואני באמת אומרת מה שאני חושבת.

™Sugar Girl

New member
ת´אמת../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כמה כבר אפשר לרדת על בריט?! שכריסטינה הופיעה בליידי מרמלד לא מיצמתם! כשהולי ואלאנס הופיעה בערום בקליפ שלה (ע"ע Kiss Kiss) לא הגבתם! אבל כשבריט באה עם חולצת בטן, או בגד עור צמוד - סוף העולם הגיע
אבריל ממש נחמדה לדעתי...היא שרה יפה והכל (כנ"ל לגבי בריט), אבל אי-אפשר להחליט את זה...כי הכל עניין של טעם... שאקירה רולללללז! סתאאאם...

tom 1 8 2

New member
אני לא יורדת עליה

אממממממ...... ירדתי עליה בהתחלה אבל עכשיו אני אומרת מה שאני חושבת, באמת נגמרו לי כבר הירידות, אני יכולה להמציא חדושות, אבל אין טעם בזה, זה סתם מעצבן את כל אלה שבפורום ואני יכולה להגיד את מה שאני חושבת גם בלי לקלל אותה, חוץ מזה שהבטחתי למנהלת לא לקלל יותר.

™Sugar Girl

New member
חחח קבלי ../images/Emo24.gif לא דיברתי עלייך...

דיברתי על כל אל שבאים לפה ומקללים אותה סתם... נ.ב. תום (או טום) קבלי ח"ח על הגישה

TetiBETTY

New member
חחחח קבלי ../images/Emo24.gif דברתי אל טום-

ולא אלייך...(על ההבטחה שלה...) לא נורא

למעלה