סתם תמונות חדשות

LeeNaa

New member
אחרונה...

סתם תמונות בלי איפור ...בלי כלום בבוקר לפני הבית ספר

Gingerhores

New member
:)

עדין לא בר רפאלי!... ניראת מאוד חמודה...עם סידור שער זה יכול להיות יותר טוב בכללי מאוד חיננית אהבתי את הנמשים :)... יתאים לך פוני לצד!!..מדורג!...... וניראת חסרת חיים וחבל...יש פוטנציאל

Tinkit16

New member
../images/Emo221.gif אמרנו לה את זה בשרשור הקודם

אחרי הפוטושופ של זהבה. ושוב... הדר אמרה את זה יפה - רואים יופי, אבל יופי חסר חיים...

אין לי דעה חד משמעית.... אבל...

בכל אופן אני חושבת שיש משהו בפנים שלך, משהו מ-א-ו-ד מיוחד שיכול למכור יופי! יש לי כמה דברים שמפריעים לי... הגבות שלך דלילות {גם שלי די דלילות לצערי..} לכן אל תגעי בהן, אל תסדרי אותן חוץ מלנקות מעט שיערות מסביב!! את נורא צעירה, לא? בכל אופן, אולי זה בגלל הגיל וזה עובר, או אולי קילו שצריך להוריד {לא ראיתי ת'גוף כך ש...} - את נראית מעט נפוחה בפנים, פנים של ממש "ילדונת".

אני חושב שאת אחת מהבנות

שעם עזרה מקצועית ומהפך קטנטן יכולה להיות מדהימה. יש בך יופי גולמי ואפשר להוציא אותו ממך. כשהזכירו את בר רפאלי אני לא חושב שהיו ממש רחוקים מהאמת. קודם כל תתחילי בזה שתעלי תמונות הרבה יותר איכותיות, לא על הבוקר לא כשאת עייפה וחסרת רצון להצטלם. תשקיעי טיפה גם עם תמונות שאת או חברות שלך תצלמו את יכולה לצאת בכמה דרגות יותר טוב. בת כמה את מה הגובה המשקל צבע עיינים והשיער? תעלי עוד תמונות ואני בטוח שתקבלי הכוונה ותגובות מחברי הפורום.

למעלה