סתם תיאוריה

NimrodOZz

New member
בכל מקרה, לפחות שני אנשים מעורבים

תחשבו על זה שדמבלדור שהוא קוסם על היה חלש מאוד אחרי ששתה את הנוזל, כך שאם נכנס לשם קוסם ושתה את הנוזל חייב להיות עוד קוסם שימלט את שניהם משם.

דווקא יש לי רעיון די טוב שעלה במוחי

קראתי שוב תראשון ושם האגריד אומר להארי שזה סתם פיתפותי ביצים שוולדמורט מת... כי הוא היה יותר מידי אפל בשביל זה... לכו תדעו זה הכי מתאים לג.ק לעשות כזה דבר... בטח האגריד הוא ר.א.ב ועוד משהו- אוליבנדרס אומר להארי שוולד' עשה דברים גדולים... בטח זה קשור איכשהוא לזה שהוא נעלם...

האמת שזה מאוד הגיוני

כי במכתב כתוב "אני" משמע שהיה שם רק מישהו אחד. והאגריד ניראה לי שהוא היחידי שמסוגל לשתות את הכול בכוחות עצמו, כבר ראינו שלקללות מאוד קשה לפגוע בו. או שאולי זה גרעפ!

דנקי

New member
אוקיי, בעניי התאוריות על רא"ב....

תראו, את כל הקטע של מי זה רא"ב, וכל מה שסובב סביב עניין ה-רא"ב, אי אפשר לגלות במלואו, עד שנקרא את הספר השביעי.... אז הדבר היחידי שאפשר לעשות הוא פשוט לקרוא שוב ושוב את הפרק/הקטע על זה ולנסות למצוא עובדות חדשות. לכן, אני מציעה שנעשה מין משחק קטן... וככה הוא יילך: מי שירצה להשתתף, יקרא קודם כל, לפחות פעמיים, את הקטע/הפרק על רא"ב, ואם הוא ימצא עובדות חדשות ש"מסתתרות" בין השורות, הוא יכתוב את העובדות, ולבסוף, אחרי שיהיו לנו מספיק עובדות, ננסה להרכיב מין תמונת מצב, על כל הקטע של רא"ב, וזוהי תמונת המצב הכי קרובה ומדוייקת שאפשר לעשות, בשלב זה, לפני הספר השישי... אז, מי ראשון???... חחח... יאללה, תתחילו!

rds15

New member
את מתכוונת כמו מה שיש בטאגליינס

כבר חצי שנה?

דנקי

New member
אני לא ממש יודעת על מה את מדברת...

כי אין לי שמץ מה זה טאגליינס.... וזה סתם רעיון שהעלתי... אתם רוצים-תשתתפו!

למעלה