סתם תיאוריה

סתם תיאוריה

לפי כל התרגומים של ר.א.ב אז הגענו למסקנה שהב' מסמנת בלק. גי קי אמרה שלא נכיר עוד דמיות משמעותיות... אבל מה אם ר.א.ב זה בעצם א~ב~א או א~מ~א או שניהם ביחד של סיריוס? אולי זה כנקמה על זה שהאוכלי מוות רצחו את הבן שלו? הם הרי היו קוסמי אופל וכנראה ידעות על ההור' אז אולי הם הסיקו שאחרי שהארי הכניס לוולדמורט והם ידעו שהוא לא מת אז הם הסיקו שהוא עשה לעצמו הור'? מה אתם חושבים?

hcarmiel

New member
אני נוטה לפקפק בזה

בעיקר בגלל שזה לא מסתדר באנגלית (RAB) זה חייב להיות רגולוס

אבל

יכול להיות שהשם של האבא או האמא מתחילים בR זה לא מחייב רק רגולוס. וחוץ מזה...לא ראינו בספרים שחלק מהילדים נקראו עפ"י האבות?

The Peanut

New member
יכול להיות, אבל אתה שוכח משהו.

ההורים של סיריוס היו קוסמים אפלים ותומכים נלהבים של וולדמורט, יש לך את הדיוקן של אימא שלו כהוכחה. הם בחיים לא היו תומכים בהארי.

רעיושש

New member
חדש/ישן

אני אח של רעיה אבל אני קורא פה קבוע...ולא נראה לי שזה נכון... מה מסמלת האות א'? ר'-רגולוס ב'-בלק מזה הא'? אני חושב אולי [אני אוהב אותה יותר מדי] עזבו. אני חושב ש"דמבי" ופוקס התחלפו...למה הקבר בא ישר מתי שעלו הלהבות? פוקס נולד מחדש... אולי נכון אולי לא...דברו איתי אני ירשם לפה קבוע...

eyalabodram

New member
ציטוט האישור

אני רולינג מאשרת בזאת ששמו האמצעי של רגולוס מתחיל בA איזה אישור מאיפה השמועה איפה זה מצוטט בבקשה קישור לכתבה או לראיון בנושא

00SONIA00

New member
זה רק מוכיח שרגולוס הוא לא רא"ב.

אם זה היה הוא, רולינג *לא* הייתה מגלה את זה. היא פשוט רוצה להטעות אותנו..

חחחח פסיכולוגיה הפוכה

ואם היא רצתה שבדיוק את זה נחשוב? אף אחד לא יכול לדעת, אז נאלץ לחכות לספר השביעי:)

hcarmiel

New member
אני כבר לא זוכר אבל עכשיו

זה לא שהיא אמרה שזה מתחיל בA... היא אמרה את השם ואני לא זוכר אותו... אבל אני זוכר שהוא מתחיל בA זה גם מופיע בלקסיקון של הארי פוטר (האתר) ויש שם רק דברים מאושרים... חוץ מזה יש מספיק אתרים אמינים שמפרסמים ראיונות איתה ובראיון שיצא מייד אחרי הספר היא הופתעה כשאמרו לה שחושבים שזה הוא... אז יכול להיות שהיא השלימה עם העובדה שאנחנו יודעים וחוץ מזה יש מלא מעריצים שלא חושבים אפילו על זה שזה הוא, אז להם זאת תהיה הפתעה

הם לא היו נלהבים...

כמו שאמרו ב-5 הם תמכו בכל הדברים של להעיף את הילידי מוגלגים בהתפקידים וזה אבל אחרי זה רק הפרצוף האמיתי של וולדמורט התגלה... לא ניראה לי שהם היו בעד לרצוח אנשים הרבה היו בהתלחה עם וולדמרט עד שהוא הראה את הפרצוף האמיתי שלו... ואולי הם רצו לעשות את זה כנקמה על בנם??

The Peanut

New member
אתה מתבלבל.

מי שהתנגד לרציחות וחשב שזה מוגזם היה רגולוס. הוריו של סיריוס לא חשבו שיש כזה דבר "יותר מדי", והם חשבו שכל אמצעי מצדיק את המטרה. אם אני לא טועה, הם החשיבו את מותו של רגולוס כמשהו מכובד והתגאו בכך שהוא "הקריב" את עצמו.

Dead promises

New member
../images/Emo45.gif

אם אין שום קטע בספר או בדברים שרולינג אמרה משהו שתומך בתיאוריה הזאת, אז התיאוריה סתם מופרכת ולא הגיונית.

למעלה