הצלחתי לעבור את המיונים לפורום קבלתי פקטור
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #34 מה דעתך להראות גבר ולא בן 12? אפילו הבן שלי בגיל יסודי אומר שמיקי מאוס לא עושה לו את זה... קניתי לו עם האלק האיום.. הירוק השרירי הזה.. וזוג אחד בורדו עם דרקון שחור.. אתה יכול להשתדל יותר..
מה דעתך להראות גבר ולא בן 12? אפילו הבן שלי בגיל יסודי אומר שמיקי מאוס לא עושה לו את זה... קניתי לו עם האלק האיום.. הירוק השרירי הזה.. וזוג אחד בורדו עם דרקון שחור.. אתה יכול להשתדל יותר..
י ילדה שוקולדית New member 24/7/06 #37 ../images/Emo88.gif קצת כבוד לוולט דיסני!!! מאצ'תונים עם טיגר על הטוסיק - זה הדבר!!
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #41 איך את משווה את מיקי העומו לטיגר?! טיגר הוא גבר גבר! הלואי שלחצי מהגברים היה קפיץ כזה...
י ילדה שוקולדית New member 24/7/06 #43 חחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif סליחה, טעות שלי!! טיגר הגבר על גבר גבר - צודקת!
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #51 הייי אתה כבר משתפן?! אתה לא יכול לעשות לנו את זה! להחליף מהר את תחתוני הצבא במאצ'תונים (בשביל שוקולדית עם טיגר), להצטלם ולהראות לנו. מבטיחה שנהיה עדינות..
הייי אתה כבר משתפן?! אתה לא יכול לעשות לנו את זה! להחליף מהר את תחתוני הצבא במאצ'תונים (בשביל שוקולדית עם טיגר), להצטלם ולהראות לנו. מבטיחה שנהיה עדינות..
מ מכחול 77 New member 24/7/06 #52 מרייה ........... את עדינה ?????? לא נשמע לי הגיוני ........ אגב -רוצה לעשות לי בוק ???
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #55 חומד.. אני לא עדינה, אני קדושה..... ואם תצרף תמונה ותפקיד כמה ג'ובות בגזברות... אני מוכנה לשקול את זה..
חומד.. אני לא עדינה, אני קדושה..... ואם תצרף תמונה ותפקיד כמה ג'ובות בגזברות... אני מוכנה לשקול את זה..
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #58 לא.. בעלי לא יודע מה אני עושה... אני חוששת שאם הוא ידע שאני עובדת בזנות, הוא יכה אותי נמרצות ויהרוג את כל הקליינטים.
לא.. בעלי לא יודע מה אני עושה... אני חוששת שאם הוא ידע שאני עובדת בזנות, הוא יכה אותי נמרצות ויהרוג את כל הקליינטים.
מ מכחול 77 New member 24/7/06 #60 שוקולדית ... האם סדר משתנה עקב מצב החום השתנה להזכירך בבוקר זה היה רק ????
י ילדה שוקולדית New member 24/7/06 #66 ברור! בצירוף 3 תמונות (פנים, גוף, ישבן); קורות חיים; המלצות; ושהכל יהיה ב-3 עותקים וכרוך יפה.