MP3 לאוטו עולים היום כ"כ מעט... אני שומע שם הרבה ג'אז, רגינה ספקטור, מאסיב אטאק, ג'מירוקוואי, מיני פודקאסטים ותוכניות רדיו שאני מוריד כמו תוכנית הרדיו של פן ג'ילט, גארת' ברוקס, דייר סטרייטס, טיפקס, משהו מאד אקלקטי כמו שאתם מבינים, והרשימה עוד ארוכה. זה כמובן לא מייצג את כל הטעם שלי במוסיקה. יש דברים שפשוט לא מתאימים לאוטו כמובן.
דיסקים יש הרבה ומגוונים... הרבה בלוז, הרבה Fאנק, הרבה רוק קלאסי ועוד כהנה וכהנה... וגם בוב מארלי אחד הפייבוריטים באוטו בעיקר לטיולים... חוץ מזה בזמן האחרון אני בעיקר על הטוסטוס וזה די מבאס מהבחינה הזו, כי זה הוריד לי הרבה שעות של האזנה למוסיקה...
גלגל"ץ בתוך default , דיסקים של דפש מוד (איך לא ? .. למרות שצריך תקופת חציצה עד ההופעה) , דייר סטרייטס , U2 , החברים של נטשה , ג'רמיה קפלן , ועוד ועוד ..
פעם בכמה זמן כשיוצא בדרך לעבודה אני אוהבת לשמוע התקשקשויות של רדיו תל אביב (ברמן וקיסוס) טל ודרור פחות יוצא לי אך בעבר אהבתי אותם. בכל מקרה לעולם לא גלגל"צ התחנה השנואה עליי.
בדרך לרכבת על האופניים אני שומע בעיקר צפירות של נהגים. ברכבת אני שומע בעיקר אנשים מדברים בסלולרי (שונא את זה שנאת מוות) בדרך מהרכבת לעבודה כבר לא שומע כלום מרוב עצבים כי הרכבת שוב אחרה. שבוע שעבר הייתי בחיפה שמעתי צפירות עולות ויורדות, סגרו לי את הטכניון לפני שהצלחתי להגיש את התיזה, סגרו לי את הרכבת בין חיפה לבנימינה, סגרו את התחנה המרכזית מחשש לנפילות, אז כשהלכתי ברגל מחיפה לבינימינה שמעתי בעיקר את עצמי מקלל את כל העולם ואת אשתו גם. יווווווו כמה זמן לא שמעתי מוזיקה (שירי תינוקות נחשב?)
כל הקטע הזה של אופניים וכביש. התעסקות קטנה מיותרת של נהג לא מרוכז ברדיו שלו, ואתה מת, אין בכלל שאלה. מה סגרו את הטכניון? דווקא נדמה לי שבמעבדות ובחוות התת קרקעיות שם הכי בטוח מכל מקום בארץ.