סתם תהייה ........

מכחול 77

New member
סתם תהייה ........

איזה שירים אתם שומעים ברדיו ברכב ?? מעדיפים רדיו או דיסקים ?? האם זה משתנה בין הבוקר לשעות אחרות סתם שאלה מהתחת אבל יאללה .........

מכחול 77

New member
שאלתי כדי שמריה הקדושה תהיה מבסוטה

שתוכלי להמשיך להסתלבט .........

אם כל כך התאמצת.. אני אענה

בזמן האחרון אני שומעת לרוב גלגל"צ, הרדיו/דיסק שלי נדפק מהעקב של הסנדל שלי שעברתי מהמושב שליד הנהג למושב הנהג, ברגע שהרמתי את התחת הענק שלי מעל ידית ההילוכים, העקב פגע בפינת הרדיו ונדפק לי החיבור לדיסק, תמיד שאני נכנסת לאוטו אני מנסה ולפעמים הוא קולט את הדיסק ולרוב לא... יש לי מגוון של דיסקים ברכב שאני שומעת: U2 שלמה ארצי - ישן קווין חיפושיות הכבש השישה עשר מוצארט - שאני מזמזמת איתו ועושה עם הידיים להוצאת אגרסיות פינק פלוייד אתי אנקרי איירון מיידן - שאחותי הקטנה צרבה לי כוורת כמו שאמרתי (די מגוון)

איירון מיידן זה מתכון מעולה למקרה

שנתפס לי הצוואר. אני מזיזה את הצוואר בקצב הצרחות שלהם, שחרור מעולה. אבל.. לא מציעה לך לנסות לבד, כי אם לא ממש תפוס לך, זה יכול לזעזע את הגוף.

קטריס

New member
איירון מיידן../images/Emo99.gif *משתחווה*

לא ידעתי שיש עוד אנשים במדינה שאוהבים אותם (פרט לי ולאחי הקטן)

לא משהו מיוחד..

מישהו נצמד לי בחנייה לרכב מצד שמאל, ולא יכולתי להכנס (אפילו דפק לי את המראה), אז בשביל להיכנס הייתי חייבת להכנס מהדלת שליד הנהג ולעבור מעל.. קצת אקרובטיקה שנגמרה בבעיטה לרדיו/דיסק.

טוב רק בשבילך:

אחרי יומיים שלא יצא לנו הרבה להיפגש, בשל המצב הבטחוני, אחותו וגיסי ושני ילדהם + הכלבה מתארחים אצלנו. הם מאוד משתדלים לא להפריע ולעזור בבית ולהיות כמה שאפשר בלתי מורגשים, באמת שמתחשבים. ביום שישי האחרון הם החליטו שישארו עם הילדים שלהם ושלנו ויעניקו לנו ערב יציאה שקט רק שלנו, אז בצהריים שחזרתי מקניות הם סיפרו לנו שהזמינו לנו זוג כרטיסים לסרט. כשראיתי את בעלי יוצא מהמקלחת ולובש את המצ'תונים השחורים שלו (רק בשבילך שוקולדית...) התחשק לי מקום יותר מבודד מסרט.. אבל, התגברתי השתדלתי להעיף מעצמי מחשבות מלאות זימה ויצאנו. בדרך לקולנוע רק מהריח שלו הרגשתי שהחושים שלי שוב מתעוררים ולא עוזבים אותי, ושהוא חייך אלי ואמר לי שאני נראית טוב וליטף לי את הירך, התחשק לי לנסוע לבית של אחותו בצפון.. כי ידעתי כמה מבודד שם.. אבל שוב-הדחקתי. הסרט היה משעמם אבל מחרמן (ג'וני דפ.. אורלנדו בלום), בלי שאנשים ירגישו התחלנו לשלוח ידיים בחשאי מתחת למגש הפופקורן.. רק מלהרגיש את הידיים החמות שלו חודרות מתחת לחצאית לתוך הירך הפנימית הקרה שלי (מהמיזוג באולם הקולנוע) הרגשתי שאני נהיית לחה מהרגיל והשפתיים התחתונות שלי נפתחות למגע האיבר האיבר המזדקר שלו בידי. הוא העביר את היד השניה שלו בתוך השיער שלי וליטף לי את העורף תוך כדי נשיקה מתמשכת, הרגשתי שאני מזיינת אותו עם הלשון. לחשתי לו באוזן שחייבים לצאת מהקולנוע כי נראה לי שלאילו שיושבים לידינו לא נהנים מהאקט כמונו. נכנסנו למכונית בחניון, למזלנו חנינו בקומה התחתונה ביותר ובתוך גומחה (כי שהגענו לחניון לא היה מקום), כעת כולם בסרט.. הדבר הראשון שרציתי בו שנכנסתי לאוטו זה להפשיל לו את המכנסיים ולטעום אותו, הוא לא הרגיש בנוח בחניון, חשש שמישהו יופיע לא רצה לעבור למושב האחורי.. אני לא יכולתי יותר עם ההתחמקויות שלו שמטריפות אותי, הייתי חייבת לעבור לכיסא שלו ולבעול אותו כשאני מעליו. ואז פגעתי ברדיו דיסק.. זה לא הפריע לנו להמשיך... . . . . . . . . . . . . . . . והכל נכון חוץ מהפגיעה ברדיו דיסק שהתרחשה כמו בהודעה הקודמת שרשמתי. כי היציאה לסרט היתה ברכב של בעלי.

../images/Emo178.gif עכשיו זה רישמי - אני מתאבדת!

גם מאצ'תונים שחורים (ה' שיעזור לי) גם חניון (מחלה ידועה שלי) גם ידיים מתחת לחצאית (עוד מחלה ידועה שלי) גם איברים חמים וזקופים (טוב, נו גם זה ....) לקרוא את כל זה כשהאוה"י איננו!!! על מי אני אוציא את הקריז עכשיו?? ראית, אפילו מכחול לא רצה לבוא ... אין לו אח לבעלך?? כזה עם מאצ'תונים שחורים?? . . . . טוב די לדבר שטויות!! הלקוח החשוב הגיע! אני צריכה להיות מקסימה ונחמדה (אוף, כאילו לא מספיק שדפקתי הופעה פלצנית להחריד). ממש יעניין אותי עכשיו מה שיש לו להגיד!

מכחול 77

New member
אני בדיוק בדרכי לקנות מצ'תונים

שחורים !!!!!!!!!11 מרייה -הרגת אותי ............. שוקולדית -מעוניינת להוציא עלי את הקריז ........אמממממ.........אני קצת חושש יש לי ממה ??

תעבור בדרך תקנה 2 מילקי..

זה מזכיר לי את מהלך ההזדווגות של האלמנה השחורה עם בן זוגה. הרי בדרך כלל היא אוכלת אותו, הוא כנראה מזיין ממש גרוע והגברת משתעממת ונתקפת רעב, הוא הכי קרוב.. אז היא אוכלת אותו. עכשיו את את העכבישים הזכרים החכמים, שבשביל לזיין לה ת'צורה ולא להאכל באותו זמן, מביאים לה איזה חרק שתאכל בנתיים. אז העיצה שלי בשבילך מכחול חביב, בשביל לא להיבהל מהשוקולדית (שנשמעת לי חביבה למדי ולא מאיימת), ליתר בטחון כדאי להביא לה זר פרחים + 2 מילקי להעלאת המצב רוח. ושיהיה לך בהצלחה, כי היא כבר מצאה את האוה"י..

למעלה