טוב רק בשבילך:
אחרי יומיים שלא יצא לנו הרבה להיפגש, בשל המצב הבטחוני, אחותו וגיסי ושני ילדהם + הכלבה מתארחים אצלנו. הם מאוד משתדלים לא להפריע ולעזור בבית ולהיות כמה שאפשר בלתי מורגשים, באמת שמתחשבים. ביום שישי האחרון הם החליטו שישארו עם הילדים שלהם ושלנו ויעניקו לנו ערב יציאה שקט רק שלנו, אז בצהריים שחזרתי מקניות הם סיפרו לנו שהזמינו לנו זוג כרטיסים לסרט. כשראיתי את בעלי יוצא מהמקלחת ולובש את המצ'תונים השחורים שלו (רק בשבילך שוקולדית...) התחשק לי מקום יותר מבודד מסרט.. אבל, התגברתי השתדלתי להעיף מעצמי מחשבות מלאות זימה ויצאנו. בדרך לקולנוע רק מהריח שלו הרגשתי שהחושים שלי שוב מתעוררים ולא עוזבים אותי, ושהוא חייך אלי ואמר לי שאני נראית טוב וליטף לי את הירך, התחשק לי לנסוע לבית של אחותו בצפון.. כי ידעתי כמה מבודד שם.. אבל שוב-הדחקתי. הסרט היה משעמם אבל מחרמן (ג'וני דפ.. אורלנדו בלום), בלי שאנשים ירגישו התחלנו לשלוח ידיים בחשאי מתחת למגש הפופקורן.. רק מלהרגיש את הידיים החמות שלו חודרות מתחת לחצאית לתוך הירך הפנימית הקרה שלי (מהמיזוג באולם הקולנוע) הרגשתי שאני נהיית לחה מהרגיל והשפתיים התחתונות שלי נפתחות למגע האיבר האיבר המזדקר שלו בידי. הוא העביר את היד השניה שלו בתוך השיער שלי וליטף לי את העורף תוך כדי נשיקה מתמשכת, הרגשתי שאני מזיינת אותו עם הלשון. לחשתי לו באוזן שחייבים לצאת מהקולנוע כי נראה לי שלאילו שיושבים לידינו לא נהנים מהאקט כמונו. נכנסנו למכונית בחניון, למזלנו חנינו בקומה התחתונה ביותר ובתוך גומחה (כי שהגענו לחניון לא היה מקום), כעת כולם בסרט.. הדבר הראשון שרציתי בו שנכנסתי לאוטו זה להפשיל לו את המכנסיים ולטעום אותו, הוא לא הרגיש בנוח בחניון, חשש שמישהו יופיע לא רצה לעבור למושב האחורי.. אני לא יכולתי יותר עם ההתחמקויות שלו שמטריפות אותי, הייתי חייבת לעבור לכיסא שלו ולבעול אותו כשאני מעליו. ואז פגעתי ברדיו דיסק.. זה לא הפריע לנו להמשיך... . . . . . . . . . . . . . . . והכל נכון חוץ מהפגיעה ברדיו דיסק שהתרחשה כמו בהודעה הקודמת שרשמתי. כי היציאה לסרט היתה ברכב של בעלי.