זה מאתר של דלתא?
O offנועה New member 24/7/06 #77 אלתבלבלתמוח!!../images/Emo11.gif שוקולדה אמרה להתפשט!! בשבוע הקרוב (עקב נסיבות מחמירות...) כולנו עושים מה ששוקולדה אומרת, וזה כולל אותך!
אלתבלבלתמוח!!../images/Emo11.gif שוקולדה אמרה להתפשט!! בשבוע הקרוב (עקב נסיבות מחמירות...) כולנו עושים מה ששוקולדה אומרת, וזה כולל אותך!
O offנועה New member 24/7/06 #79 אני לא יכולה לדבר על זה ../images/Emo11.gif זה נושא בעל חשיבות עליונה לקיומה של מדינת ישראל בין ארצות אוייב, וחוצמזה שוקולדה תרצח אותי! תסתפק בזה שאתה עושה מה שהיא אומרת לך.
אני לא יכולה לדבר על זה ../images/Emo11.gif זה נושא בעל חשיבות עליונה לקיומה של מדינת ישראל בין ארצות אוייב, וחוצמזה שוקולדה תרצח אותי! תסתפק בזה שאתה עושה מה שהיא אומרת לך.
י ילדה שוקולדית New member 24/7/06 #80 חחחחח איזו חברה טובה את!!! איזה כיף לי!! סוף סוף הכוח נמצא בדיו איפה שהוא צריך להיות - אצל החלשים!! יווווו, רצה לעשות רשימה!! ובגלל שאת כזאת חברה טוב - אתן לך להגניב כמה דרישות משלך!!
חחחחח איזו חברה טובה את!!! איזה כיף לי!! סוף סוף הכוח נמצא בדיו איפה שהוא צריך להיות - אצל החלשים!! יווווו, רצה לעשות רשימה!! ובגלל שאת כזאת חברה טוב - אתן לך להגניב כמה דרישות משלך!!
מ מכחול 77 New member 24/7/06 #27 העדפות הלבשה תחתונה שוקולדית -אני אוהב תחתונים ברזילאיות יש לך במלאי ? מרייה -לגשת למועד ב' ?
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #31 שאתה חוזר מקניית המאצ'תונים... תעשה מדידות ותצטלם. ואז נבחן אותך בשנית. יש לך מזל שיש לי היום מצב רוח רגוע וזה עושה לי חשק להעניק לך מועד ב'.
שאתה חוזר מקניית המאצ'תונים... תעשה מדידות ותצטלם. ואז נבחן אותך בשנית. יש לך מזל שיש לי היום מצב רוח רגוע וזה עושה לי חשק להעניק לך מועד ב'.
מ מ ר י ה ק ד ו ש ה New member 24/7/06 #39 אבל את אחת מהבוחנות במועד ב'... נראה לי שלהבחן פה בפורום זה מספיק.. לא צריך חדרים פרטיים בשביל זה..
מ מכחול 77 New member 24/7/06 #42 מרייה -יעזור להתחנף אלייך קצת ?? איזו מחווה קטנה ?? סופ''ש על חשבוני ?? תחתונים חדשות לבעלך ?? משהו ?? רק תבקשי ..........
מרייה -יעזור להתחנף אלייך קצת ?? איזו מחווה קטנה ?? סופ''ש על חשבוני ?? תחתונים חדשות לבעלך ?? משהו ?? רק תבקשי ..........