סתם תהיה...

B o o o o M

New member
את אישה כל כך מוזרה

תפסיקי לשחק אותה חכמה וצדקנית. את כזאת לא

Old Cat

New member
לך אין זכות לכלום. גם זכותך לחיות כאן בספק

כל עוד את מהללת ומצדיקה את מעשי הרצח כאשר הנרצחים הם יהודים ישראלים.

AeroSlash

New member
ואין ספק שאת צודקת..

ואני לא אומרת ואף לשנייה אחת שלא. אבל אולי לא תהיהי גם את חד צצדית? כשהנאצים פלשו לבריה"מ, היו אינספור מקרי אונס של נשים רוסיות ע"י החיילים הנאצים. כשהחיילי הצבא האדום הגיעו לגרמניה, הדפוס חזר על עצמו. רק לנשים הגרמניות לא מגיע להאינס? את מבינה, אני לא כמוך באמת מסכימה עם זה שלאף אחת הזוועה הזו לא מגיעה. לעומת זאת, את, כרגיל מעוורת ע"י השנאה הלא מוסברת הזו לרוסים, מוכנה אפילו להלל את הנאצים כמעט, רק כדי להראות עד כמה הרוסים בזויים ושפלים. אלוהים, כבר אמרתי לעצמי אלף פעם לא להסחף לפרובוקציות שלך ואני ממשיכה עם זה. מתי אני אלמד

אני בסך הכל מנסה לנפץ את בועתכם....

המפארת את הצבא האדום בצורה עיוורת. השורה התחתונה היא שגם הם ביצעו מעשי סדום איומים, והעובדה שהנאצים ביצעו מעשים גרועים מזה לא נותנת לכך לגיטימציה.

AeroSlash

New member
זה פשוט עצוב.

מבין כולנו, את חיה בבועה יותר מכולם ביחד בפורום הזה. והבועה שלך ספוגה בשנאה עיוורת, ואני מדגישה -עיוורת- כלפי הרוסים. את חד צדדית עד כאב והכי חשוב צבועה ברמות שקשה לתארן. אפילו אחרי שהראו לך פה באלף צורות שאין יחס חד צדדי והערצה עיוורת כלפי הצבא האדום ולא מתעלמים ממעשי הזוועה, את עדיין ממשיכה עם הבולשיט שלך. אין בן אדם יותר חד צדדי [מה שאת מאשימה את כולנו בו] ממך בפורום. פשוט אין. מצבך עגום ועצוב. וזהו, אני מבטיחה לעצמי, שאם עוד פעם אני נסחפת למניפולציות שלך לגרור את הדיונים לאותו המקום הידוע שכולנו היינו בו, אני מוותרת על הניהול ונותנת לקיריל נשיקה בזקן. באמת באמת!! סוף פסוק.

אלה,למה שתוותרי על תפקיד שלך בגללה?

את מנהלת נהדרת ... וזאת לא את שגוררת את הדיונים לאותו מקום זאת היא!!! תעשי טובה אל תוותר על התפקיד שלך:)

TaL53

New member
אני מבין את התסכול שלך

אבל תודה לאל הפורום לא נקרא- פורום ישראל לאבישג. יש פה עוד מסיק אנשים שאני בטוח ששווה להתאמץ ולהישאר מנהלת בשבילם:) ויש עוד מיליון נושאים שכותבים עליהם פה, אל תתני לכבשה שחורה אחת להרוס את העדר! (שיט! יציאה שוביניסטית! מהר..תני לי לקרוא "לאישה" לפני שאני לגמרי נהרס):)

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif

קודם כל, תודה, אני אוהבת אתכם
שנית, אני אוהבת את החתימה שלך

Old Cat

New member
למה שלא תנפצי ראשך אל איזה סלע?

יהיה מועיל יותר. אין לך מושג על מה את כותבת. עדיף שתזחלי חזרה לביוב ממנו הגחת.

AeroSlash

New member
להזכירך..

מי שהיה התוקף והפולש מתלכתחילה היה הצבא הגרמני, ומה שהמותקים מנוער היטלר לשעבר עוללו בבריה"מ גם לא ראוי להערצה. ואת מעשי הזוועה אפשר למצוא בכל מקום, סיפורי גבורה לעומת זאת, קשה יותר למצוא. ואם כבר יש עושר כזה ובאמת אין סוף שכזה לסיפורי הגבורה, אז צריך ויש במה להתפאר [לא בהכרח לנו, אלא לאנשים שהיו פעם חיילים באותו הצבא].

למעלה