סתם שתדעו....

סתם שתדעו....

קיימנו היום בבצפר פאנל בחירות (עם נציגי מפלגות), והתוצאות הם: במקום הראשון "הירוקים", מקום שני "מרצ", מקום שלישי "העבודה", ומקום רביעי "קדימה".

iknow

New member
איפה אתה לומד?

נשמע כמו בית ספר בלתי מייצג לחלוטין.

תיכון הדרים הוד השרון.

וזה לא היה כל הביה"ס, אלא רק שיכבת י"ב....(פרוייקט של מועצת תלמידים י"ב, בשיתוף עם מגמת סוציולוגיה ומגמת מנד"ט לבדוק מ ההשפעות של תעמולה על ההצבעה...)(כלומר נערכה לפני שבועיים גם הצבעה, אבל אז זה היה בלי פאנל בחירות...) אני יודע שזה לא מייצג, וגם לרוב מי שהצביע אין עדיין זכות להצביע באמת, אבל זה עדיין נתון מעניין....

Continuum

New member
יופי

ובטח אחרי ההצבעה הלכתם לקפיטריה לדפוק סושי לפני שהלימוזינות מתחילות להגיע לקחת אותכם..

חחחח העכבר יצא מהחור ?:)

מה קורה איתך הא ? יפה מצדך שהחלטת להגיב בשעה מאוחרת זו לטיפשה שטחית ומכלילנית שכמותי , התרגשתי עד עמקי נשמתי :)

Continuum

New member
?

על מה לעזאזל את מדברת? מתי קראתי לך טיפשה שיטחית ומכלילנית? אני פשוט לא זוכר את זה, אף על פי שאני בטוח שצדקתי. ובאמת לא הגבתי לך.. אז אין סיבה להתרגש.

אחלה דעה יש לך.....

למעשה הלכתי לקיוסק לרדת על איזה טרופית, ואז הלכתי לחכות לאוטובוס...(דרך אגב-המנייאק איחר ב20 דקות...)

ברור שזה מסביר

טרופית עולה בין חצי שקל ל-2 ש"ח (3 זה כבר גנבים). אז תחשוב לבד איזה מסקנה ניתן להסיק מכאן.

אבל זה מידע חיוני.

אם תתקע אי פעם בבצפר שלי, ותרצה לקנות שוקו, אתה תקלל את היום הזה שבו החלטת לא לקרוא ולהפנים את מה שכתבנו כאן....

למעלה