סתם שתדעו....

the mnm factor

New member
אלה ה"ירידות שלך"?

ההורים של בן אדם X מרוויחים 100X' כסף... בעוד אתה (Y) או ההורים שלך מרוויחים 40X כסף, הם צריכים להתנצל בפנייך על כך שההורים שלהם מרוויחים יותר? שהם מצליחים יותר? כן, אני גר ברמת אפעל (שזה פרבר של רמת גן והשכונה הרביעית הכי יוקרתית בארץ...). זה אומר שאני לא דואג למי שיש לו פחות ממני? אני מצביע (תיאורטית) למרצ בראש ובראשונה כי העמדה הכלכלית שלהם הרבה יותר סוציאלית מכל מפלגה אחרת (כן, גם יותר סוציאלית מזו של העבודה)- אז מי אתה ש"תרד עליי" או על כל אחד אחר כי הוא מרוויח יותר ממך? תתביש שאתה בכלל מעלה את הנושא הזה כאילו יש לו משמעות. תמיד דווקא הימין נתפס כמי שעוזר לעשירים ולמעמד הגבוה (ביבי הקפיטליסט הוא אחלה דוגמה).

יוטו2

New member
בגלל שהעשירים חיים טוב - רובם

שמאלנים . נדיר מאוד למצוא עשיר ימני .. (וביבי הוא לא דוגמא כי רחוק מלהיות ימני )

Continuum

New member
נפלתם על הראש כולכם!!

ההודעה (המבודחת מאוד) שלי הייתה כדי לציין שבית הספר ההוא הוא, כמו שסלוניק כתב, לא מייצג בעליל ושהוא שייך לקבוצה מאוד מסויימת באוכלוסיה, מן הסתם קבוצה עשירה יותר. "תמיד דווקא הימין נתפס כעוזר לעשירים ולמעמד הגבוה (ביבי הקפיטליסט הוא אחלה דוגמה)." וזה באמת מצחיק שכל העניים מצביעים דווקא למי שדופק אותם. אבל אי אפשר להאשים אותם, הם ההמון הנבער. בכל אופן אתה צריך להירגע קצת, לטעמי.

Continuum

New member
ולפרוטוקול

אני הולך לצאת מהצבא בגיל 30 עם טונה כסף, לעבוד ברפאל, להרוויח אפילו יותר כסף ולשלוט בכולכם.

the mnm factor

New member
אני בא לכאן במצב רוח קרבי

(אמר הפציפיסט). אני לא מבדיל בין צחוק לרצינות... כי ההודעות הציניות שלך נראות בול כמו ההודעות הרציניות של הימנים כאן- אז איך אני אמור להבדיל? מצטער בכל מקרה.

מדוע לא?

אמרת שאנחנו חברה יותר עשירה, ואמרתי לך שזה לא בהכרח נכון. זה מאוד רלוונטי.

Continuum

New member
משום..

שאין לי כוח להיכנס לדיון על "האם בית הספר של אדום בבלונד הוא עשיר מעל הממוצע", ומספיק לי לסכם בזה שהוא לא מייצג בשיט את דעת העם. הכסף הוא רק ביטוי לזה, וההודעה שלי הייתה דרך מבדחת להעביר את זה. על שמאלנים בדרך כלל צוחקים שהם אוכלים סושי בתל אביב כל היום - כדאי שתתרגל. אני לא מבין למה צריך להיכנס לכאלה סרטים, ההודעה שלי הייתה תמימה ומשועשעת לגמרי ואתה אמור לדעת את זה היות ואתה כבר מכיר את הסגנון שלי. אני בכלל לא מבין למה הודעה של שורה, שלא אמרה שום דבר חדש ובסך הכול הובנה שלא כהלכה, הובילה לכזה דיון ממושך ומוגזם. די, נו.

למעלה