סתם שיתוף...

dancer14

New member
מאוד יפה!

בנעלי בוינט אסור לשים באמצע הנעל את הגומי כי זה "מסתיר" את הפדיום מה שכן,הן ממש יפות עליך!

רקדניתה

New member
תודה רבה

בסטודיו שלנו ככה המורה אומרת לנו לתפור. זה הרבה יותר מהיר לשים את הנעל, והרבה יותר נוח.

yuvush

New member
../images/Emo85.gif אני עושה..

אני עושה פונשה ב = 180 מעלות.. ומזל"ט..

אי אפשר להרים בערבסק את הרגל

ב-180 מעלות... אבל בפונצ'ה זה כן אפשרי!! כאילו שהגב למטה...אחרת זה בלתי אפשרי להחזיק את הגב ישר כמו בערבסק ואת הרגל ב 180 מעלות...

dancer14

New member
זה לא עראבסק!

זה אולי נראה לך כמו בעראבסק הרגל בכלל לא שואפת להיות 180 מעלות בידיוק כמו שאם את עושה פונדיו ויוצאת לקדיצה אחרוה או הצידה הרגל אמרוה להיות לא יותר מ90 מעלות.או כשעושים רונד דה גאמב אונלייר הרגל בכל לא אמרוה להיות מעל 90 אפילו שאפשר. בקיצור זה ]ואנשה התמונה הזאתי מה שכן לרקדנית הזאת יש גב מאוד חזק וגמיש!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifאת יכול להסביר לי למה זה

פונשה ולא ארבסק? הגב שלה נוטה מעט קדימה, וזה שהרגל שלה גבוהה מראה על חוזק וגב גמיש. פונשה זה לא כשהגוף ורגל אחת אל הרצפה והרגל השניה למעלה?

Miss Bayadere

New member
מממ

בארבסק הרגל לא מורמת 180 מעלות...בארבסק מרימים בד"כ 90 מעלות ומי שיכול מרים יותר גבוה...אבל 180 מעלות רגל ישרה זה רק בפאנשה... בארבסק הגב צריך להיות ישר וזקוף,בפאנשה הגב יורד למטה על חשבון הרמת הרגל...נכון שהגב צריך להיות מוחזק אבל מותר לו לרדת הרבה הרבה יותר למטה מאשר בארבסק. יש מבין?

dancer14

New member
נכון אבל...

בעראבסק הרגל שואפת ליותר מ90 מעלות... אבל לא 180 מעלות והפלג העליון של הגוף חייב להיות מורם למעלה!

Miss Pointe

New member
../images/Emo176.gifנו, בסדר.

אז בתמונה ההיא יש ארבסק של 180 מעלות, בטח שיש כזה דבר:]

Miss Bayadere

New member
אין כזה דבר!

רק בפאנשה הרקדנית מחזיקה את הרגל שלה ב180 מעלות...בארבסק לא! אמנם הרגל שואפת למעל 90 אבל כמו שאמרתי כבר הגב חייב להיות מוחזק ומורם ואסור לכופף אותו יותר מדי...והא חייב להיות למעלה...בפאנשה לגב מותר לרדת הרבה בתנאי שהוא מוחזק ובתנאי שעל כל ירידה של הגב יש גם הרמה של הרגל. אי אפשר לעשות ארבסק של 180!חחח

למעלה