סתם שיתוף...

רקדנית1

New member
סתם שיתוף...../images/Emo3.gif

הייתי עכשיו בשיעור בלט והצלחתי להרים את הרגל לאחור 180 מעלות ולהחזיק שם!!! אתם לא יודעים איזה מאושרת אני עכשיו!!!

מזל טוב מאמי!!

וגמלי יש שיתוף קטן... אתמול עשיתי טריפל(פירואט כמובן)..לא יודעת איך יצא...אבל עשיתי.. ועוד פעמיים!!

yaeltal12

New member
מזל"ט לשתיכן

וואי פירואטים זה העסק הכי בעייתי שלי.. דאבל יותר נכון.. ואראבסק 180 מעלות? וואי! כמו הרקדניות בבלט הישראלי! =] חח השיא השבועי שלי הוא שהצלחתי להישאר בבאלנס סוסו על פוינט.. והתחלתי שבוע שעבר.. תגידו, זה אמור לכאוב כל כך באצבעות (בזרת בעיקר) בהתחלה?!

dancer14

New member
../images/Emo6.gifחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דבר ראשון הרקדניות בבלט הישראלי לא עושות 180 מעלות עראבסק כי אין דבר כזה! גם דארסי באסל לא יכולה לעשות את זה או כל פרימה אחרת.. מה שכן היא בטח עשתה פואנשה שבזה כן אפשר לעשות 180 מעלות אז יפה!

רקדניתה

New member
נכון...

אי אי אי הבלט הישראלי זה לא כזה מדהים. אפילו בכלל לא. אל תחשבו שהם רקדניות כאלה מעולות. חוץ מזה רקדניות לא ממש צריכות ארבסק 180. יש כאלה עם גו מאוד מאוד מאוד גמיש אז סבבה להם.

Miss Bayadere

New member
הן רקדניות טובות...

אולי לא ברמה של חו"ל אבל יש שם כמה סולניות הממות. ביום שבת הייתי בהופעה של ג'יזל והרקדנית שרקדה את התפקיד של מירטה במערכה השנייה הייתה מדהימה!!(גם הרקדנית והרקדן הראשיים אבל הם מהבולשוי אז לא נחשב
)...אולי הקורפס זה בלט היו לא משהו אבל הסולניות טובות

dancer14

New member
התפקיד של מירטה..

עושה אלה נגלי שהיא רקדה אצל מרים קופמן(בסטודיו שלי) היא מאוד טובה חוץ ממנה ומנינה גרשמן ורוני אפללו עוד בסדר כולם ברמה דיי נמוכה(ללהקת בלט שנושאת את השם הבלט הישראלי..).

Miss Bayadere

New member
אתה טועה...

לרקדנית שרקרדה את התפקיד של מירטה קוראים בכלל ורוניקה והיא מצויינת. ועפ"י השם לא נראה לי שהיא רקדה אצל מרים

yaeltal12

New member
לא מסכימה איתך...

בקשר לקצת, הם להקת הבלט הכי טובה שיש לנו בארץ, ואולי הם לא הכי גדולים בעולם אבל הם הביאו לארץ הרבה כבוד וצברו הרבה הישגים, והם עובדים קשה לא פחות מלהקות אחרות בחו"ל, אפילו אם הם לא מניבים את אותן התוצאות.. לדעתי צריך להתגאות בהם ולא ההפך. *אבל כל אחד בדעתו יחיה
*

רקדניתה

New member
אממ

מסכימה איתך- כל אחד ודעתו. אני חושבת שבת דור היו יותר טובים. נכון אין ממש להשוות כי הם יותר נאו קלאסי אבל בכל מקרה.

yaeltal12

New member
בת דור מעולים!

להקת הבלט הישראלי זה להקת ה*בלט* הכי טובה בארץ, לא להקת המחול. בת דור מדהימים! אבל זה מאוד מודרני... אהה ולמשל היצירה "כתוב בחול" של ברטה ימפולסקי שהייתה ניאו קלאסית הייתה הרבה יותר יפה מרוב המופעים של בת דור... לא יודעת.. יש ויש.

רקדניתה

New member
כן

הם לא היו לי טובות. זה סתם ניסיון כי אין לי תתמונה הזאת במחשב ואני לא מצליחה להחזירה

רקדניתה

New member
כי......

אמרו לי שהם לא ישברו לי בחיים, בגלל זה קניתי אותם. אחרי חודשיים גג הם נעשו כל כך רכות, כמו נעל בלט רכה (רגילה) אבל ממש הייתי עולה עליהן והקשת הייתה יוצאת כמו לא יודעת מה.

רקדנית1

New member
אוקיי תודה רבה:) ועוד שאלה קטנה...

קנית את הקשות או את הרכות? איזה צבע של שקית היה לך?

למעלה