סתם שופך את הלב...

mr nice guy

New member
סתם שופך את הלב...

יש הרבה מיתוסים על החיים האלו, אומרים שהחיים הם כמו משחק, אני כמו דביל תמיד שאני שומע את זה חושב על הביטוי game over, שזה יקרה מתישהו. למה אני כ"כ פוחד? למה משפטים כמו- כל דבר טוב בסוף נגמר... או למשל המחר בסוף נגמר, כל מיני שטויות כאלה עוברים לי בראש כל הזמן? למה מרוב חששות אני לא יכול להנות מהחיים? מרוב דאגה אני שוכח לחיות, לפעמים, למרות שאיכשהו מסתדרים... שוב יש את השיר של בון גו'בי בשיר, איטס מיי לייפ, i ain't gonna' live forever אני רואה שיש אנשים עם אמונה כ"כ חזקה, בכח עליון, וגם לי יש למה אני לא בטוח כמוהם? הייתי רגוע הרבה יותר. למה שביקשתי מאלוהים סימן- הוא נתן לי, ואחרי כמה סימנים שהרגשתי שחיפשתי בכח, סופסוף היה משהו שכביכול היה אמור לגרום לי להתעשת, לא הצליח. למה בגיל עדיין לא 18, יש לי כאלו מחשבות?! למה אלוהים אם הוא שם, לא עוזר לי עד הסוף להתגבר על זה? אבל דבר אחד מתנגן לי בראש תמיד: סוף זה תמיד התחלה- של משהו אחר. זה היה אמור לצאת יותר עמוק אבל בגלל נסיבות הגעתי לסיים לכתוב אותו בשעה הזו, אולי אני אפתח את זה בקרוב.

ה מוזה

New member
אף פעם לא סתם ..שופכים את הלב

הרבה תשובות מדויקות לתהיות שלך אין לי .. היות וגם לאחר גיל 18 יש כאלו מחשבות (מה שאומר שהכל בסדר איתך
) ההתחלה של משהו אחר ..והסוף ..ובכלל כל המסע הזה שנקרא חיים הוא בבחינת ניסוי ותהיה ..התנסות היא התשובה היחידה לדאוג , לחשוש ..טבעי לחלוטין ,חלק בלתי נפרד ממתנות היקום שניתנו לנו גם אותו אחד או אותה אחת שבוטחים ובטוחים בכוח עליון ..קיימים בהם חששות ופחדים. ועוד משפט אחד שרוצה לתת לך ..קח אותו עימך להמשך הדרך "אלוהים עוזר למי שעוזר לעצמו"
ברוך הבא למכתב .....

וכמובן שהציניקנים (מי אמר אי?!)

יגידו שמי שעוזר לעצמו... לא צריך את אלוהים. ובקשר להודעה המקורית: מה פירוש למה אתה מפחד מה-game over?! ברור שאתה מפחד! יש רק 2 סוגים של אנשים של מפחדים מהמוות הבלתי נמנע: שקרנים והסוג השני שאני מראש נותן לך קרדיט שאתה לא... :) מותר לחשוב על זה, פילוסופים רבי שם הרויחו את לחמם בדיונים ארוכים ורבי סבר על הנושא והם מתו בסוף. גם אתה, גם אני. אבל כל עוד שאתה חי... תהנה ממה שיש, לך תדע מה יקרה מחר.

שיריה

New member
מר נייס גיא...

למחשבות אין גיל, אדם חושב יחשוב גם בגם 14 וגם בגיל 70... הוא פשוט כזה ללא קשר לגיל שלו... אתה יודע ? לא לכל השאלות יש תשובות, אבל יש תשובה על איך אפשר להקל על הגוף מהמחשבות... ר' נחמן מברסלב לדוג' המליץ להקדיש שעה מסוימת ביום למחשבות, ובשאר היום פשוט לחיות... לזרום... על כל השאלות יש ספרים שיכוונו אותך, על רוב הדברים שאנחנו חושבים חשבו לפנינו, לא המצאנו את הגלגל.... :) אבל הכי חשוב, התשובה נמצאת עמוק עמוק בתוכך, הקול הכי עמוק בך, זו היא.... הקשב לה...

למעלה