סתם שאלון

flowers girl

New member
../images/Emo9.gif

חלק א':השלם את המשפטים
1.אם אין אני לי- העולם לא מושלם
2.מי שאוכל לבד- אוכל יותר
*צ'יטוס רולז
* 3.אהבה היא כמו אוטובוס- או או
אני יודעת
מפספסים אחת, באה אחרת
ייאי
חלק ב':מה עדיף
1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת 2.להיות פחדן חי או גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית 8.להיות רעבה או לאכול משהו ממגש מגעיל 9.עצירות או טחורים (מה ההבדל
)
10.אוטובוס או ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי
חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה...
1.אבטיח קיץ 2.ברז טיפה 3.מזגן רוח 4.משעמם לישון 5.עין גדולה 6.רגל מסריח 7.בוץ חום 8.כביש אוטו 9.חושך חנוכה 10.אור מדורה 11.כלום לבן 12.צנצנת ריבה 13.חתול מיאו 14.כלב הב 15.מים ברז 16.צבע טמבור 17.הדור השלישי מצלמה 18.לישון מיטה 19.ערב כוכב 20.גמל שלמה ירוק

YoUr AnGeL gIrL

New member
:)

חלק א':השלם את המשפטים 1.אם אין אני לי- מי לי :> 2.מי שאוכל לבד- מת לבד :O 3.אהבה היא כמו אוטובוס- לוידעת :\ טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? ממ הראשון 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן? ממ קמצן כמוני P: 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? ח גדול אחד 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית! 8.להיות רעב או לאכול משהו ממש מגעיל? להיות רעב 9.עצירות או טחורים? ח עצירות.. 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? ממ חורף נראה לי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-גדול וטעים :> 2.ברז-מים 3.מזגן-חםקר 4.משעמם-:\ 5.עין-חודרת 6.רגל-ללכת :> 7.בוץ-מעצבן 8.כביש-סואן.. 9.חושך-להדליק אור 10.אור-טוב :> 11.כלום-:\ 12.צנצנת-שקופה 13.חתול-מיאו איכ :\ 14.כלב-חמודי 15.מים-רטוב 16.צבע-כחול 17.הדור השלישי-ילדים :> 18.לישון-כיף! 19.ערב-נחמד 20.גמל שלמה-יאק :|

קוקו 28

New member
סתם תשובות... יש לי דמיון../images/Emo35.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-מי לי 2.מי שאוכל לבד-מת לבד 3.אהבה היא כמו אוטובוס-תמיד יבוא עוד אחד. טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?-עני כל החיים. 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?-אף אחד, אבל ממה שיש - גיבור מת. 3.להיות קמצן או בזבזן?-בזבזן, אם כבר... 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?-טוב ואומלל, כי רע לא יכול להיות מאושר ממש. 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?-מהשניים...שעיר, אפשר לטפל בזה. 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?-אחד גדול, לכסות במייק-אפ. 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?-בבית, כשנוח וחמים. 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?-להיות רעבה. 9.עצירת או טחורים?-לא זה ולא זה... 10.אוטובוס או ברגל?-אוטובוס, ביום יפה ומרחק קצר - ברגל. 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?- חורף אירופאי!!!! חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-קיץ 2.ברז-מים 3.מזגן-סוודר 4.משעמם-היסטוריה בבי"ס 5.עין-משקפים 6.רגל-שעווה... 7.בוץ-גשם 8.כביש-פקקים 9.חושך-הפסקת חשמל 10.אור-מנורת ויטראז' 11.כלום-שיעמום 12.צנצנת-רוגלך של דודה שלי 13.חתול-סומסום... 14.כלב- לונה (מותק) 15.מים-אמבטיה 16.צבע-ירוק כהה 17.הדור השלישי-ירושלים 18.לישון-תמיד... 19.ערב-טלויזיה 20.גמל שלמה-פולש באמבטיה

hilaloosh12

New member
הנה...

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- ישמין לבד, חח 3.אהבה היא כמ אוטובוס- אחת הולכת אחת אחרת באה, לא תמיד נכון טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? לא יודעת 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדן חי 3.להיות קמצן או בזבזן? תלוי 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? תלוי 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? לא יודעת 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? לא יודעת 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? לא יודעת 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב נראה לי 9.עצירת או טחורים? לא זה ולא זה, אבל אם כבר אז עצירות 10.אוטובוס או ברגל? ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? לא יודעת חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח" קיץ 2.ברז: מים 3.מזגן: משהו גדול ולבן 4.משעמם: שיעור ספרות 5.עין: לא יודעת 6.רגל: לא יודעת 7.בוץ: חורף 8.כביש: מכונית 9.חושך: שמיכה 10.אור: לא יודעת 11.כלום: כלום, חח 12.צנצנת: ריבה 13.חתול: כדור צמר 14.כלב: הכלבלב שלי 15.מים: לא יודעת 16.צבע: לא יודעת 17.הדור השלישי: לא יודעת 18.לישון: לא יודעת 19.ערב: לא יודעת 20.גמל שלמה: לא יודעת סורי שהרבה דברים זה לא יודעת, חח.

למעלה