סתם שאלון

lolly1

New member
:|2

1.אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- אוכל יותר? 3.אהבה היא כמו אוטובוס- לא היא לא טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? אממ תלוי 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? מת מספיק לי 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? ? 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? אחד 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? רעבה 9.עצירות או טחורים? ? 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי
חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-גבינה בולגרית? 2.ברז- מים 3.מזגן- חום 4.משעמם- שגרה 5.עין- צבע 6.רגל- ללכת 7.בוץ- ים 8.כביש- כאב בכף הרגל הימנית 9.חושך- מצרים? 10.אור- רע 11.כלום- כלום 12.צנצנת-אני 13.חתול- רוע 14.כלב- ביל
15.מים- בעע 16.צבע- סגול 17.הדור השלישי- שטויות 18.לישון- תמיד 19.ערב- fun 20.גמל שלמה- רגליים

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1.אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- ישן טוב 3.אהבה היא כמ אוטובוס- לא תמיד מגיעה בזמן טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? אפשרות שניה 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? דיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? חצ'קון אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב 9.עצירת או טחורים? איכס! לא זה ולא זה
10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח= בננה 2.ברז- מים 3.מזגן- קרררר 4.משעמם- חורף 5.עין- פרצוף 6.רגל- גבס 7.בוץ- חול 8.כביש- רטוב 9.חושך- לילה 10.אור- יום
11.כלום- שום 12.צנצנת- ריקה 13.חתול- רחוב 14.כלב- גדול 15.מים- צלולים 16.צבע- סגול 17.הדור השלישי- שואה 18.לישון- טוב 19.ערב- ארוחה 20.גמל שלמה- עכביש

3.

חלק א':השלם את המשפטים 1.אם אין אני לי- אין אף אחד לי. 2.מי שאוכל לבד- אוכל יותר. 3.אהבה היא כמ אוטובוס- מעצבנת. חלק ב':מה עדיף ? 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? למות. 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? כלום. 3.להיות קמצן או בזבזן? תלוי במצב הכספי. 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? למות. 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? שעיר. 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? למות. 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית. 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? לקחת מאחרים. 9.עצירת או טחורים? o_O. 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוסים. 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי. חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח - גרעינים. 2.ברז - ברווז. 3.מזגן - קר. 4.משעמם - עכשיו. 5.עין - חום. 6.רגל - גרב. 7.בוץ - הבית של משה. 8.כביש - מעבר חצייה. 9.חושך - שחור. 10.אור - צהוב. 11.כלום - לבן. 12.צנצנת - מפית משובצת. 13.חתול - גי'נג'י. 14.כלב - שיבא. 15.מים - ברז. 16.צבע - ספלאש. 17.הדור השלישי - פלא'. 18.לישון - מיטה. 19.ערב - כוכב. 20.גמל שלמה - ירוק.

MikeY fReAk

New member
נייי../images/Emo79.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- מי לי 2.מי שאוכל לבד- משמין לבד 3.אהבה היא כמ אוטובוס- תמיד תבוא עוד אחת?:| טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להיות עני 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדן, כמובן. מנסיון
3.להיות קמצן או בזבזן? קמצן^^ 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? טוב. 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? מלא קטנים:S 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? לישון בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? רעב! 9.עצירת או טחורים?:|!!!! 10.אוטובוס או ברגל? ברגל, תלוי מתי 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?:|?! חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח- אני יודע זאת פתאום.. 2.ברז- משחת שיניים 3.מזגן- גז מזגנים:p 4.משעמם- גמרא 5.עין- ריסים 6.רגל- גבס 7.בוץ- חרא של פרות 8.כביש- גלגלים 9.חושך- יד 10.אור- המורה שלי למ"מ!! חחח 11.כלום- חיים 12.צנצנת- זיתים 13.חתול- אוזניים 14.כלב- שיניים 15.מים- קערה 16.צבע- מפלצת[חה, עזבו.] 17.הדור השלישי- פרסומות מעיקות? 18.לישון- עכשיו 19.ערב- עכשיו 20.גמל שלמה- הממ..

tuty fruty

New member
התשובות שלי

חלק א':השלם את המשפטים 1.אם אין אני לי- מי לי! 2.מי שאוכל לבד-אוכל יותר 3.אהבה היא כמ אוטובוס-ארוך ארוך אבל עוצר מתישהו? טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?להיות כל החיים עני 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן?בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?לא יודעת! 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?חצקון אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?להיות רעב 9.עצירת או טחורים?עצירות 10.אוטובוס או ברגל?ברגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?קיץ אפריקאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-קיץ 2.ברז-מים 3.מזגן-קור 4.משעמם-שיעורים 5.עין-משקפיים 6.רגל-תפוסה 7.בוץ-גיבוש 8.כביש-החוף 9.חושך-מצריים 10.אור-שמש 11.כלום-עני 12.צנצנת-דבש 13.חתול-שחור 14.כלב-ג'ימי 15.מים-נביעות 16.צבע-כחול 17.הדור השלישי-כלום 18.לישון-מיטה 19.ערב-בית 20.גמל שלמה-טיול

נממ קבלו---->

חלק א':השלם את המשפטים (וואו מחזיר אותי לימי הבצפר
) 1 .אם אין אני לי-אז אני בבעיה 2.מי שאוכל לבד-לפעמים מרגיש בודד 3.אהבה היא כמ אוטובוס-או שלא.. קיצר לא ידעת מסובך.. אוטובוס זה לא ממש חיובי בעיניי טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? עני..ברגע שבנאדם מאבד הכל בבת אחת נראה לי הוא פשוט משתגע 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?האמת? פחדן חי
3.להיות קמצן או בזבזן?אפחד מהם חח 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?טוב ואומלל חח
5.להיות מחוצ'קן או שעיר?שעיר.. אפשר לטפל בזה יותר בקלות 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?וואי.. ממ ני חושבת אחד די גדול.. עדיף אחד ואז הוא יעבור 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בבית חח 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?תלוי כמה מגעיל
חח 9.עצירת או טחורים?ברר עצירות 10.אוטובוס או ברגל?ברגל.. אבל תלוי מזג אויר ומרחק וכו 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? ווי אירופאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח- אדום 2.ברז- מתכת\נוזל 3.מזגן- קר 4.משעמם- מחשב? חח 5.עין- אישון? 6.רגל- בעיטה 7.בוץ- חום\מלוכלך 8.כביש-אפור\אספלט 9.חושך- כהה\כוכבים 10.אור- צהוב..בהיר 11.כלום-מפחיד 12.צנצנת-זכוכית 13.חתול-פרווה 14.כלב-זנב 15.מים-רטוב\שלולית 16.צבע-כתם 17.הדור השלישי-מסע בין כוכבים חחחחח 18.לישון- כרית 19.ערב- טלויזיה\בית 20.גמל שלמה- ירוק

dn51

New member
תשובות...אפצי:)

חלק א':השלם את המשפטים: 1.אם אין אני לי-מי לי. 2.מי שאוכל לבד-מת לבד. 3.אהבה היא כמ אוטובוס-[לא מכירה תמשפט]... חלק ב':מה עדיף ? 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?להיות עני לכל החיים!...כי אז אתה כבר מתחיל לפתח הסתגלות לזה שיש לך כסף להכול, אז קיצר עדיף לא...! 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?לדעתי פחדן חי...עדיף לראות איך זה לחיות כי רק אז מגיעים למסקנה שרוצים למות...סתם ככה לא נראה לי. 3.להיות קמצן או בזבזן?אני שונאת בזבזנים, למרות שאני כזאת...:) אבל עדיף להיות קמצן! 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?מחוצקן! 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?אין לי מוסג אין לי חצקונים תודה לאל! 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בבית! 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?להיות רעב! 9.עצירת או טחורים?האממ אהה מזה טחורים?? 10.אוטובוס או ברגל?ברגל...תלוי לאן וכמה צריך ללכת! 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?לא משנה לי אפריקאי או אירופאי העיקר קיץ...חום...שמש...אני חמה על השמש!! חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-רטוב...גרעינים 2.ברז-מים 3.מזגן-בית:) 4.משעמם-שאלונים... 5.עין-יופי,ציפור וכ'ו 6.רגל-גועל... 7.בוץ-גם גועל 8.כביש-התחרפנות,רצח בדם קר! 9.חושך-שיינה 10.אור-בצפר 11.כלום-סיבה לא מוצדקת לשום דבר... 12.צנצנת-נחשים,צלופחים ...בעע 13.חתול-האפרוח שמת לאחותי בכיתה ד'...:([כי חתול אכל אותו אחרי שאחותי קברה אותו בגינה...] 14.כלב-פנוץ' וצ'ק הכלבים ממול שמקשיבים לי בשבת בבוקר, ומקבלים נקנקיות בכל פעם שאני לבד בבית!:) 15.מים-נפח 16.צבע-שחור בשבילי... 17.הדור השלישי-אנחנו, הדור שלנו 18.לישון-פחד... 19.ערב-החדר שלי:) 20.גמל שלמה -דבר לא מוגדר זהו נגמר-ההמשך לא יבוא ...תודה לאל סתם אל היה נחמד ביותרQQ!:)

backstreet girl

New member
אניאני

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-מי לי. 2.מי שאוכל לבד- מת לבד. 3.אהבה היא כמ אוטובוס-שיהיה. טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? להיות ענייה. 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדנית חיה. 3.להיות קמצן או בזבזן? חסכן. 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? לא עונה. 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן. 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? אחד גדול באמצע הפרצוף. 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בשיעור אנגלית. 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? לאכול משהו ממש מגעיל. 9.עצירת או טחורים? עצירות. 10.אוטובוס או ברגל? תלוי במרחק. 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי. חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח: גרעינים. 2.ברז: מים. 3.מזגן: קור. 4.משעמם:ווסטלייף. 5.עין: אוזן 6.רגל: מרק. 7.בוץ: האסון שקרה באסיה. 8.כביש: מעבר חצייה. 9.חושך: מתח. 10.אור: שם של ילדה. 11.כלום 12.צנצנת 13.חתול 14.כלב 15.מים 16.צבע 17.הדור השלישי 18.לישון 19.ערב 20.גמל שלמה

Mrs big

New member
אכלתי יותר מדי שוקולד ועוגיות. :S

חלק א':השלם את המשפטים 1.אם אין אני לי - מי לי? 2.מי שאוכל לבד - אוכל יותר ומת לבד. 3.אהבה היא כמ אוטובוס - דבר חולף. טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? עני לכל החיים, אבל שמח בחלקך. 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדן חי, אבל גם הפחדנות עד גבול מסויים. 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן, אבל בגבול הטעם הטוב. 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? מה זה זה? לאדעת, נו. 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? Oo. 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? אחד גדול, אני מניחה. 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית. 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? רעב. אלא אם כן ממש אין ברירה, וגוועים ברעב. 9.עצירת או טחורים? עצירות. 10.אוטובוס או ברגל? ברגל. 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי[שלג]. חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח - ירוק. 2.ברז - מים. 3.מזגן - קור. 4.משעמם - מחשב. 5.עין - כחול. 6.רגל - עץ. 7.בוץ - חול. 8.כביש - מדרכה. 9.חושך - אור. 10.אור - פנס רחוב. 11.כלום - אני. 12.צנצנת - ריבה. 13.חתול - כלב. 14.כלב - מלונה. 15.מים - בקבוק. 16.צבע - קיר. 17.הדור השלישי - פלאפון. 18.לישון - מיטה. 19.ערב - טלויזיה. 20.גמל שלמה - ירוק.

עווווונה../images/Emo8.gif../images/Emo66.gif../images/Emo34.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-חברתי לי 2.מי שאוכל לבד-שגם ימות לבד!!! 3.אהבה היא כמ אוטובוס-אם פיספסת יבואו אחריו עוד... טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?-מה זתומרת "הכל"?? 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?-גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן?-בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?-טוב ואומלל 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?-אפחדד 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?-אפחדדד 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?-בבית...בשיעור אנגלית עד שאני נירדמת המורה מתחילה ליצרוח עליי.... 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?-ליהיות רעב 9.עצירת או טחורים?-האא?? 10.אוטובוס או ברגל?-ברגללל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?-קיץ אפריקאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-קייץ 2.ברז-מיים 3.מזגן-מאוורר 4.משעמם-שיעורי היסטוריה 5.עין-פס שחור... 6.רגל-נעל 7.בוץ-מגפיים 8.כביש-מכוניות 9.חושך-פנסים 10.אור-שמש 11.כלום-גמני כלום 12.צנצנת-דבש 13.חתול-פחדן 14.כלב-חמודדדדד 15.מים-שקופיים 16.צבע-שחור 17.הדור השלישי-הדור החמישי... 18.לישון-שעון מעורר 19.ערב-חשכה 20.גמל שלמה-מגעילל

../images/Emo121.gif

חלק א':השלם את המשפטים.
אם אין אני לי
מי לי?
מי שאוכל לבד
אוכל יותר.
אהבה היא כמ אוטובוס
כשלא צריך אותה היא מגיעה. חלק ב':מה עדיף.
להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?
להתעשר לתקופה קצרה.
להיות פחדן חי או גיבור מת?
חי.
להיות קמצן או בזבזן?
קמצן.
להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?
רע ומאושר.
להיות מחוצ'קן או שעיר?
לא זה ולא זה.
חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?
אחד גדול.
לישון בבית או בשיעור אנגלית?
בבית
להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?
רעב.
אוטובוס או ברגל?
רגל.
קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?
קיץ. חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה...
אבטיח
יאמי
בוץ
איכס
כביש
אוטו
חתול
בעע
מים
כינרת
צבע
סגול
לישון
עייפות
ערב
לצאת

../images/Emo139.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-אזי אין לי 2.מי שאוכל לבד-משמין לבד 3.אהבה היא כמ אוטובוס-בתחת שלי אוטובוס מה אוטובוס טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?להתעשר לתקופה קצרה 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן?חסכן
(אחמאחמא) 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?רע ומאושר 5.להיות מחוצ'קן או שעיר?כלום חח 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בבית 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?רעב 9.עצירת או טחורים?עצירות 10.אוטובוס או ברגל?רגל 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?חורף אירופאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-גרעינים 2.ברז-מים 3.מזגן-כיף 4.משעמם-אני 5.עין-יפה 6.רגל-עקב 7.בוץ-חום 8.כביש-מוות 9.חושך-כיף 10.אור-אור 11.כלום-אני 12.צנצנת-אגרטל 13.חתול-מרשעיות 14.כלב-דדיסט 15.מים-טעים 16.צבע-שחור 17.הדור השלישי-קקי 18.לישון-כיף 19.ערב-קר 20.גמל שלמה-ירוק

יש לי קליק XL ירוק ולא מיחיאל יחיאל

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי-יש ליל במזווה
2.מי שאוכל לבד-תודה לאל!עופו לי מהקליק אוקיי!!!!
3.אהבה היא כמו אוטובוס-והדביל שאמר את זה הוא(לא כמו)אוטיסט טוב זה היה קצר..(אוי תודה לאל) חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת?אפחד מהם אבל אם כבר 2...כי לפחות הייתי נהנת תקופה מסויימת 2.להיות פחדן חי או גיבור מת?פחדן חי..מה קרה לא שמעתם על פסיכולוג? 3.להיות קמצן או בזבזן?חסכן..זה במידה(לא כמו ליל..זאתי יש לה רומן עם דפים של A4 היא אפילו לא מרשה לי לנשוף עליהם) 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל?רע ומאושר..אחח הזדוניות..לא אתם לא יכולים להשאיל את הלימו שלי
5.להיות מחוצ'קן או שעיר?מחוצ'קן...לפחות זה עובר מתישהו 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים?איכס עדיף שלא יהיו בכלל 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית?בשיעור אנגלית...ככה לא תיהיו מושפעים כמוני..אר אתה רוצה טי? 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל?להיות רעב..מן הסתם..נראה לי מי שכתב את זה חתיכת מהורהר...אפילו ששואלים אותו איך קוראים לו הוא רץ לחפש תשובה ב'סקרים ושאלונים' 9.עצירות או טחורים?עצירות דה.. 10.אוטובוס או ברגל?מכונית מותק... 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי?במבה אפריקאית עם צעיף:-O(שמה מאחוריכם!לא זאת לא התשובה בחיי יש אחת מאחוריכם!
ני יודעת שזה לא מצחיק) חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-בזוקה! 2.ברז-מה איתו? 3.מזגן-האהבלים ששואפים ת'גז שלו 4.משעמם-הפורום הזה 5.עין-מה איתה? 6.רגל-
ממש במקום!לילללללל תגידי להם שירגיעו! 7.בוץ-אויש..אופסי זרקתי עליכם..
8.כביש-6...
אני אסע שם על הפרנציפ חוצפים גם כאן אני לא אשלם לאלא(מקסימום לליל יש כמה מטבעות בכיס..חח) 9.חושך-אני,שבוע..אין חשמל 10.אור-מי צריך אור מה ביקשתי?אינטרנט? 11.כלום-מה שיש לך בשכל 12.צנצנת-צנצנת הפלאים אצל ליל..תוכלו למצוא שם שוקולד משובח מידי פעם
13.חתול-סם.. 14.כלב-נוסנוסים,דה דיסט וחבריו 15.מים-ממ 16.צבע-נו יאללה! 17.הדור השלישי-שרפ בפרסומת לסלקום 18.לישון-עיסוקי העיקרי 19.ערב-ערב פתוח..אח היה כיף..(חוץ מהסוף
) 20.גמל שלמה-חחח לליל פעם הייתה בדיחה על זה(אנ'לא זוכרת
) זהו נגמר-ההמשך לא יבוא-אחח תודה לאל

תפוזית שליייי=]

חח די לדבר רק על ליל.. מה איתי?!!?=\\\ ו.. באמת קליל XL? אני גם רוצה!!

מאמי סיימתי כבר את כולו

חחח ורשמתי ליל כי עברנו הרבה ביחד וזה קשור לדברים מגוכחים שקרו לנו...לא בכוונה לפגוע תפוזית

netaK

New member
../images/Emo9.gif

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- אני אמות 2.מי שאוכל לבד- הוא איש בודד 3.אהבה היא כמ אוטובוס- משפריצה עלייך בוץ כשיורד גשם? טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? עני 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? גיבור מת 3.להיות קמצן או בזבזן? בזבזן 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? רע ומאושר 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? ?! 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? אחד גדול 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית
8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב 9.עצירת או טחורים? ?! 10.אוטובוס או ברגל? אוטובוס 11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח-מנגו בננה ומלון, דבש וקינמון (נשבעת
) 2.ברז-מים 3.מזגן-קור 4.משעמם-חיים 5.עין-סמארה 6.רגל-עץ 7.בוץ-קפה (
) 8.כביש-road
9.חושך-שינה 10.אור-רוע 11.כלום-נטע
12.צנצנת-ריבה
13.חתול-פליני
14.כלב-איכס 15.מים-גררר
16.צבע-כחול 17.הדור השלישי-לא מזכיר לי כלום
18.לישון-עכשיו 19.ערב-חרא 20.גמל שלמה-ארבה

Spiritfall

New member
טוב נו.

חלק א':השלם את המשפטים 1 .אם אין אני לי- אז מי לי? 2.מי שאוכל לבד- נחנק לבד. 3.אהבה היא כמ אוטובוס- צריך לחכות לקו שלך. טוב זה היה קצר.. חלק ב':מה עדיף 1.להיות עני כל החיים או להתעשר לתקופה קצרה ולאבד הכל בבת אחת? תלוי. 2.להיות פחדן חי או גיבור מת? פחדן חי. 3.להיות קמצן או בזבזן? תלוי במצב רוח, ובכמה כסף יש. בינתיים אין.. 4.להיות רע ומאושר או טוב ואומלל? רע ומאושר. 5.להיות מחוצ'קן או שעיר? מחוצ'קן. זה עובר מתישהו.. 6.חצ'קון אחד גדול באמצע הפרצוף או מלא קטנים מפוזרים? נו מה השאלות האלה? 7.לישון בבית או בשיעור אנגלית? בבית. 8.להיות רעב או לאכול משהו ממגש מגעיל? להיות רעב. 9.עצירת או טחורים? איכ. 10.אוטובוס או ברגל? ברגל
11.קיץ אפריקאי או חורף אירופאי? חורף אירופאי
חלק ג':הדבר הראשון שעולה לכם בראש כשאתם שומעים את המילה... 1.אבטיח אדום 2.ברז מים 3.מזגן כבוי 4.משעמם לי 5.עין הרע 6.רגל חומה 7.בוץ רטוב 8.כביש ארוך 9.חושך מוחלט 10.אור חלש 11.כלום בראש 12.צנצנת דבש 13.חתול בחזית 14.כלב טשטש 15.מים טעימים 16.צבע טורקיז 17.הדור השלישי אורנג'? 18.לישון עכשיו 19.ערב טוב 20.גמל שלמה ירוק

למעלה