סתם שאלון

moshit1

New member
סתם שאלון../images/Emo26.gif

כתוצאה משיעמום. מה נשמע? הכל טוב? מה עשיתם היום? אתם עייפים? מה עוד יש לכם לעשות היום? יש מבחן בקרוב? קבלתם ציון היום?... מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? איך החיים בסה''כ? מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? רוצים לעזוב את הארץ? רעבים? מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו? שיהיה לכם המשך יום נעים [:

../images/Emo27.gif

מה נשמע?'סדר הכל טוב? יס מה עשיתם היום? ני'יתי ת'חדר ... <סוף סוף> אתם עייפים? קצת מה עוד יש לכם לעשות היום? כלום... יש מבחן בקרוב? לא קבלתם ציון היום?...לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? בר מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? בר - ניראה לי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? בר, אמא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? בר איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? בין לבין איך החיים בסה''כ? 'סדר , לא משהו מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? ניו יורק לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ענארף רוצים לעזוב את הארץ? כן רעבים? לא מה בא לכם לאכול? תפוח ירוק יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? בר מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? באנג'י זמר אהוב- אביב גפן , אלכס באנד זמרת אהובה- אורית <היהודים> שיר שמתנגן ברקע- מדברים על שלום דיסק שמתנגן ברקע- מוקי - שמע ישראל מה בא לכם לשמוע עכשיו? מוקי

Atza

New member
../images/Emo9.gifעונה ! בואו לקרוא מה עניתי

מה נשמע? בסדר , תודה הכל טוב?כן מה עשיתם היום? ראיתי טלויזיה אתם עייפים? מאוד ברגע זה מפהקת
מה עוד יש לכם לעשות היום? להוציא את הכלבה לסיבוב ולראות טלויזיה יש מבחן בקרוב? קרוב מאוד
קבלתם ציון היום?...אתמול נחשב כהיום ?
מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? יש כל מיני כאלה מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? כנל לגבי זה אני מניחה מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אמא וכמה מהחברות
מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? מקווה שחברות שלי
איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? טובים!
מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? באולינג. פשוט בא לי . בעצם ים. או שינקין. יאפ.. שינקין
לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ארהב רוצים לעזוב את הארץ?לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? יש מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? להתלות על חבל שקשור מעל כל העיר להעיף פרחים על כולם
זמר אהוב-יובל בנאי חמי רודנר פבלו רונזברג
כן זה שלושה לא אחד זמרת אהובה-אייייגייייי וקסמן
שיר שמתנגן ברקע-קולנוע דיסק שמתנגן ברקע-ברגע זה כלום מה בא לכם לשמוע עכשיו? איי בליב איי קן פלאיייייייי איי בליב איי קן טאץ' דה סקאייייייייי שיהיה לכם המשך יום נעים [: תודע
גם לך

ady18

Well-known member
תשובות

מה נשמע?בסדר הכל טוב?יהיה טוב מה עשיתם היום?לימודים אתם עייפים?לא במיוחד מה עוד יש לכם לעשות היום?כלום סתם בבית לנוח ללמוד וכאלה יש מבחן בקרוב?כן קבלתם ציון היום?... מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אלין אביב מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?רינת מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אביב אלין אלון רינת מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?ככה איך החיים בסה''כ?בסדר מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?בים לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?ארה"ב רוצים לעזוב את הארץ?כן רעבים?כן מה בא לכם לאכול?מרק ושווארמה יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?רינת מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב-יוסי עדן עמיר בניון תמיר גל מושיק עפיה קובי פרץ ושראל זמרת אהובה-זהבה בן שיר שמתנגן ברקע-כרגע כלום דיסק שמתנגן ברקע-כרגע לא מה בא לכם לשמוע עכשיו?אמ מזרחית כבדה

MeTaL MoUtH

New member
../images/Emo109.gif

מה נשמע? אממ.. נחמד הכל טוב? לא מה עשיתם היום? בצפר ופסנתר אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? לסדר ת'חדר יש מבחן בקרוב? יום רביעי יש 2 קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? בר מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לויודעת מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אהה... מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אה... איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? רעה איך החיים בסה''כ? נחמדים מה המקום שהכי בא לכם להיות בו עכשיו? אממ.. במיטה לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? לויודעת רוצים לעזוב את הארץ? אולי רעבים? לא כל כך מה בא לכם לאכול? כלום יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? בר מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לישון- זה הדבר היחיד שבא לי לעשות זמר אהוב- קורי [סליפנוט] וג'ונתן [קורן] זמרת אהובה- אורית [היהודים] ואיימי [אוונסנס] שיר שמתנגן ברקע- FAKE של קורן דיסק שמתנגן ברקע- ברח לי השם שלו.. מה בא לכם לשמוע עכשיו? קורן

ל א ק י

New member
לא זונה מה :$

מה נשמע? אחלה מה איתך הכל טוב? לא מה עשיתם היום? דפקתי ת'ראש בקיר אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? לדפוק ת'ראש בקיר יש מבחן בקרוב? לאיודעת, כבר יותר מידי זמן לא הייתי בביצפר קבלתם ציון היום?... אולי אם הייתי הולכת.. מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? קיים מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? המחנכת? P: היא התקשרה ודיברה רק איתי, לא ביקשה לדבר עם אמא :$ אצל כולם היא מבקשת לדבר עם האמא :$ מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אבא נראהלי, הוא אמ בחדר ליד[?] מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?גם מה איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? בסדר איך החיים בסה''כ? כשלא כואב הראש, הם אחלה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בית חולים לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אם הייתי חייבת לטוס לאנשהו, הולנד רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? קולה יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? לא מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? P: זמר אהוב- זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- Alcazar - Alcastar דיסק שמתנגן ברקע- songs 15.1.2005 [דיסק שנצרב לפני הגנד"ע?] מה בא לכם לשמוע עכשיו? :$ שיהיה לכם המשך יום נעים [: גמלך

מסטולית

New member
הלו ../images/Emo9.gif

מה נשמע? ברוך השם הכל טוב? השבח לאל! מה עשיתם היום? ישנתי מלאמלא! אתם עייפים? כבר לא
מה עוד יש לכם לעשות היום? לאשעת, אני ספונטנית! יש מבחן בקרוב? כן, תנ"ך + תקשורת קבלתם ציון היום?... כה, 78 בתקשורת מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? מיח מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? מיח מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? מיח מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו ? מיח.. חחחחחחחחח איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? אחלה איך החיים בסה''כ? סבבה :) מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? מממ... באיזה מסעד או משהו, אני רעבה! לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? חס וחלילה!
רוצים לעזוב את הארץ? לא לאלא רעבים? מאווווד מה בא לכם לאכול? מה יש לך להציע?
יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? לאדעת מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לנסוע לדרום זמר אהוב- אביב גפן זמרת אהובה- דנה ברגר [?!] שיר שמתנגן ברקע- יומולדת\משמרת הצניעות דיסק שמתנגן ברקע- של משמרת הצניעות
מה בא לכם לשמוע עכשיו? משמרת הצניעות!!

עונה

כתוצאה משיעמום. מה נשמע? סבבה הכל טוב? יאפ מה עשיתם היום? שמעתי מוזיקה ושרתי אתם עייפים? לא מה עוד יש לכם לעשות היום? לאכול, להתקלח, להכין ש.ב ולראות ג'קאסס יש מבחן בקרוב? ביום רביעי הזה ואני לא יודעת על מה וזה מבחן קובע ציון בתעודה....
קבלתם ציון היום?... נופ מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אוריה מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אוריה מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אוריה מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אוריה איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? טובים! מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? ליד באם מרג'רה הכוסון!!
(לא להתייחס) לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אממממ איפה שבאם גר רוצים לעזוב את הארץ? כן!!! אף פעם לא הייתי בחו"ל....
רעבים? כן מה בא לכם לאכול? צ'יפס עם שווארמה וטחינה וזה מה שאוכל בעוד 10 ד' יש חבר\ה? היה... נפרדתי ממנו היום חבר\ה הכי טוב\ה? אוריה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? אמממממ זמר אהוב- אין יחיד יש להקה..... גרין דיי, לינקין פארק והיהודים זמרת אהובה- אבריל לווין, ג'וג'ו שיר שמתנגן ברקע- היהודים - אם כבר. שיר יפה דיסק שמתנגן ברקע- להיטים שווים שאני צרבתי מהמחשב מה בא לכם לשמוע עכשיו? היהודים וזה מה שאני שומעת

moshit1

New member
גמני...

מה נשמע? שורדים הכל טוב? לא מה עשיתם היום? מחשב, טלוויזיה חחח עצלנות אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? לגמור שיעורים וללמוד למבחן בביולוגיה יש מבחן בקרוב? מחר. בביולוגיה קבלתם ציון היום?... כן. 90 באנגלית מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אניי... מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? עדי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? עדי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אמא איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? די רעה איך החיים בסה''כ? מממ עדיף שלא נדבר \= מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? חוף הים.... או ת''א בהופעה לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? לא עוזבת את הארץ )= רוצים לעזוב את הארץ? לאא רעבים? לא יותר מדי מה בא לכם לאכול? שוקולד יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? אין מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לעוף זמר אהוב- ממ יהלי סובול, אביב גדג', חמי רודנר זמרת אהובה- אורית, מממ חחח אין שיר שמתנגן ברקע- 'שחק את המשחק'- שייגעצ דיסק שמתנגן ברקע- 'משקאות חריפים'- שייגעצ מה בא לכם לשמוע עכשיו? או מוניקה סקס או איפה הילד. ממ גם כנסיית השכל, או אלג'יר \= חחח

NiKi†a

New member
MeMeMe

מה נשמע? בסדר מה קורה?
הכל טוב? יותר מידי טוב. מה עשיתם היום? התכוננתי למתמטיקה. אתם עייפים? לע מה עוד יש לכם לעשות היום? להמשיך להתכונן למתמטיקה יש מבחן בקרוב? כן מחר קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברות שלי ועופר :] מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אין לי מושג. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? עופר :] מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? עופר איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? אחלה, יש לי את עופר :) מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? מממ..אמריקה, כן. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ארה"ב. רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? יש חבר\ה? כן
. חבר\ה הכי טוב\ה? יש הרבה.. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לנסוע עם אבא לקניות ולקנות דברים טעימים.. :] זמר אהוב- מת'יו בלאמי. זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- Dream Theater - Honor Thy Father דיסק שמתנגן ברקע- Dream Theater - Train of Thought מה בא לכם לשמוע עכשיו? בדיוק מה שאני שומעת עכשיו [אחרת הייתי מעבירה לא?]

Spe¢iaL Me

New member
התשובות שלי.. ../images/Emo15.gif

מה נשמע?הכל מעולה!! הכל טוב?אכן! מה עשיתם היום? ביצפר והתבטלות מושלמת.. :) אתם עייפים?קצת מה עוד יש לכם לעשות היום? לכתוב מכתב לצבא.. =/ יש מבחן בקרוב? יום שלישי הבא קבלתם ציון היום?...לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? החברות שלי והחבר מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?סביר להניח שהחברות שלי והחבר (?!) מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? חברות וחבר מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? חברות איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה! איך החיים בסה''כ? חביבים פלוס! מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? מקום עם המון דשא וצמחיה... לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? ארה"ב רוצים לעזוב את הארץ? אולי רעבים? קצת מה בא לכם לאכול? בלבוס (תפוח אדמה..) יש חבר\ה? כן חבר\ה הכי טוב\ה? כן.. D= מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לקפוץ על רגל אחת ולצעוק קוקוריקו זמר אהוב- אין זמרת אהובה-אין..אבל אני מחבבת את השירים של אבריל..אחלה מילים.. שיר שמתנגן ברקע- השיר של חברים דיסק שמתנגן ברקע-X מה בא לכם לשמוע עכשיו? X היה חביב בהחלט. :)

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

מה נשמע? אחללה הכל טוב? כמעט הכל
מה עשיתם היום? בצפר.. חברות אתם עייפים? מאאאאוווווודדד
מה עוד יש לכם לעשות היום? טלוויזיה
יש מבחן בקרוב? מחר
קבלתם ציון היום?... אתמוללל.. 99
היום היה אמור להיות אבל המורה חולה
מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברה שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? חברה שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? חברות מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? חברות
איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? יותר לכיוון טובה
איך החיים בסה''כ? סבבה
מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? איפה שאני עכשיו, בבית לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? על אי בודד
רוצים לעזוב את הארץ? לא רעבים? לא מה בא לכם לאכול? שוקולד
יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? כן מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לאדעת.. זמר אהוב- הראל סקעת זמרת אהובה- אין ממש.. שיר שמתנגן ברקע- nobody's home של אבריל לאבין
דיסק שמתנגן ברקע-..... מה בא לכם לשמוע עכשיו? שיר אחר..
אני תכף יעביר

victoria777

New member
../images/Emo73.gif

מה נשמע?סבבה הכל טוב?אחלה מה עשיתם היום?הייתי בבית הספר,אכלתי,ראיתי טלויזיה,צבעתי ציפורניים והתקלחתי אתם עייפים?קצת מה עוד יש לכם לעשות היום?להסתרק יש מבחן בקרוב?מחרתיים קבלתם ציון היום?...כן
מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אני מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?מאיפה לי? מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?המשפחה מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?אל האחיות שלי איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?בסדר איך החיים בסה''כ?סבירים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?בחדר לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?אני אוהבת לחיות כאן רוצים לעזוב את הארץ?לא רעבים?לא מה בא לכם לאכול?כלום יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?מה אני אמורה לרשום את השם שלה או משהו? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לא לעשות כלום זמר אהוב-אין זמרת אהובה-אין שיר שמתנגן ברקע-אין דיסק שמתנגן ברקע-אין מה בא לכם לשמוע עכשיו?summer night city של עופר ניסים

תשובות....

מה נשמע? הכל טוב הכל טוב? כן מה עשיתם היום? למדתי אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? כלום יש מבחן בקרוב? מחר קבלתם ציון היום? לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברה שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? חברה שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? אמא שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? יש הרבה.. איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? לא מוגדרת איך החיים בסה''כ? קשים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? אצל חבר לשעבר לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אמריקה בכייף רוצים לעזוב את הארץ? לא שוללת רעבים? לא מה בא לכם לאכול? לא רעבה יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? יש מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לברוח זמר אהוב- שר-אל זמרת אהובה- ניבין שיר שמתנגן ברקע- אין דיסק שמתנגן ברקע- אין מה בא לכם לשמוע עכשיו? כלום

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gifקקי P:

מה נשמע? בסדר P: הכל טוב? לא מה עשיתם היום?ישנתי,טיפלתי באמא,עזרתי לאבא שצבע לי היום ת'חדר :] אתם עייפים? כה מה עוד יש לכם לעשות היום?שיעורים $: אבל אני לא עושה P: יש מבחן בקרוב?המ..כה P: קבלתם ציון היום?... לא הלכתי לבצפר PP: מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אמא מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?יולי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אמא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?אמא איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? רעה
כואב לי הראש :( איך החיים בסה''כ? נחמדים ומפחידים P: מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? באיזה הר..P: לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אירלנד/ארה"ב
! רוצים לעזוב את הארץ?לודעת
רעבים?לא מה בא לכם לאכול?^ יש חבר\ה?נופ חבר\ה הכי טוב\ה?יולי מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?לישון
זמר אהוב- אין ממש..
זמרת אהובה-קלי קלארקסון
שיר שמתנגן ברקע-
דיסק שמתנגן ברקע-
מה בא לכם לשמוע עכשיו? לודעת $:

s h e e p i t

New member
עונה ../images/Emo3.gif

מה נשמע? היה יכול להיות יותר טוב הכל טוב? לא ממש מה עשיתם היום? למדתי למבחן אתם עייפים? מ-א-ו-ד מה עוד יש לכם לעשות היום? ללמוד יש מבחן בקרוב? מחר זה נחשב בקרוב ? קבלתם ציון היום?... מממ סתם על איזה עבודה בית.. קיבלתי טוב מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אפחד ? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? לא ידוע מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? לא ידוע איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? באמצע איך החיים בסה''כ? בסדר מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? ים לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? איפשהו בארה"ב רוצים לעזוב את הארץ? לא כרגע (קודם נלמד אנגלית) רעבים? לא מה בא לכם לאכול? מסטיק יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? לא ידוע מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? נוד ? שיהיה לכם המשך יום נעים [: - תודה ולהתראות

English Muffin

New member
עונה מתוך שיעמום חח ../images/Emo13.gif

כתוצאה משיעמום. מה נשמע?השבח לאל הכל טוב
הכל טוב?כן אמרתי כבר חח מה עשיתם היום?הייתי בבצפר ואז הלכתי לחברה אתם עייפים?קצת מה עוד יש לכם לעשות היום?לישון חח יש מבחן בקרוב?כן עוד יומיים בלאט קבלתם ציון היום?...לא למזלי מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?החתול שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?אנערף מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?אימא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?אימא איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ?סבבה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?ים לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?אוסטרליה או קליפורניה רוצים לעזוב את הארץ?לא רעבים?כן מה בא לכם לאכול?לא רעבה יותר צמאה יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה?גיל
מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?קעקוע זמר אהוב-קורט קוביין זמרת אהובה-גוון סטאפני שיר שמתנגן ברקע-שיר דיסק שמתנגן ברקע-לא מיתנגן דיסק מה בא לכם לשמוע עכשיו?את מה שאני שומעת עכשיו שיהיה לכם המשך יום נעים [:

MikeY fReAk

New member
נמנמ../images/Emo79.gif

מה נשמע? סביר הכל טוב? לא מה עשיתם היום? הייתי מסכנה[: אתם עייפים? כן מה עוד יש לכם לעשות היום? אממ שומדבר, חוץ מללמוד למ"מ..;[ יש מבחן בקרוב? יום שני הבא..מ"מ.. קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? יהלי/דורוני/שירני מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אני מקווה שיש כאלהP: מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? יש, יש הרבה. מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כנ"ל. [: איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? באמצע איך החיים בסה''כ? לא משו מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? בין אנשי פורומשינה הכפרות]: לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? הולנד, אם הייתי יודעת תשפה רוצים לעזוב את הארץ? לא במיוחד. רעבים? לא כ"כ מה בא לכם לאכול? נאמ יש חבר\ה? לא חבר\ה הכי טוב\ה? נו שאלתם באנשים הכי קרובים.. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לרוץ זמר אהוב- יובל בנאי/תום פטרובר זמרת אהובה- אוריתוש:] שיר שמתנגן ברקע- אממ כלום דיסק שמתנגן ברקע- יש בכונן את הדיסק הראשון מהאנפלאגד של היהודים>< מה בא לכם לשמוע עכשיו? היהודים

סוקהלעך

New member
אני רוצה!!

מה נשמע? וואלה סבבה הכל טוב? סביר מה עשיתם היום? לא משו מיוחד ומעניין.. ישנתי עד לפני שעה אתם עייפים? לא כי ישנתי עד לפני שעה מה עוד יש לכם לעשות היום? לישון עוד ולהתקלח יש מבחן בקרוב? יש מצב קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? בשנייה זו ממש?! שירן החברה הכי טובהשלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? יש מצב שירן...חחח מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? החברים שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? אנלאדעת איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? בכל יום אחר טוב איך החיים בסה''כ? מעולים:) מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? איפהשהו עם ערן:) לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? לא תמיד אבל תקופה מסוימת.. הולנד
רוצים לעזוב את הארץ? לא אין לי ארץ אחרת
רעבים? קצת מה בא לכם לאכול? קורנפלקס ציפי יש חבר\ה? לא:( חבר\ה הכי טוב\ה? שירן! מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? להשתכר עד מוות סתם ככה עכשיו ברגע זה! זמר אהוב- בריסחרוף זמרת אהובה- אלאניס מוריסט שיר שמתנגן ברקע- לעוף של היהודים דיסק שמתנגן ברקע- אין דיסק.. יש וינאמפ מה בא לכם לשמוע עכשיו? בדיוק את השיר הזה!!:)

למעלה