סתם שאלון

Mrs big

New member
בוםבום.

כתוצאה משיעמום. מה נשמע? בסדר. הכל טוב? לא ממש. "הכל טוב" הוא צירוף מילים אוטופי למדי. מה עשיתם היום? ישנתי, שתיתי מים, אכלתי פיתה, דברתי בטלפון, שוטטתי בין דפי האינטרנט. אתם עייפים? לא ממש. מה עוד יש לכם לעשות היום? להתקלח, שיעורים במתמטיקה, להתכונן למבחן באנגלית, לסדר את החדר. יש מבחן בקרוב? כן. יום חמישי - אנגלית. קבלתם ציון היום?... לא. מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? לא יודעת. :\ מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אין לי מושג. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? נועה(?). מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? לא יודעת. שאלו אותם. איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? סבירה. איך החיים בסה''כ? כרגע, חביבים. מה המקום שהכי בא לכם להיות בו עכשיו? לא יודעת. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? לעולם לא. רוצים לעזוב את הארץ? לא. רעבים? לא. מה בא לכם לאכול? כלום. יש חבר\ה? כן. חבר\ה הכי טוב\ה? בערך. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לנגן על גיטרה. זמר אהוב- יוני בלוך. נניח. זמרת אהובה- לא יודעת. שיר שמתנגן ברקע- Beautiful. דיסק שמתנגן ברקע- לא דיסק, פלייליסט. מה בא לכם לשמוע עכשיו? כלום. שיהיה לכם המשך יום נעים [: תודה, גם לך.

Danielle b3

New member
../images/Emo27.gif עונה

מה נשמע
הכל בסדר
תודה
הכל טוב
בטח
מה עשיתם היום
ה-מ-ו-ן דברים
אתם עייפים
ממש לא
מה עוד יש לכם לעשות היום
להתכונן ל-2 מבחנים שיש לי
יש מבחן בקרוב
כן...
קבלתם ציון היום
לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו
חברה הכי טובה שלי
מיקא
(אל תדאגו ... אני רושמת באלף ... ) מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם
מיקא
מי הבן אדם הכי קרוב אליכם
מיקא ושיר
מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו
מיקא ושיר
איך ההרגשה הכללית שלכם
טובה או רעה
נורא... טובה
איך החיים בסה''כ
מעולים
מחייכים אליי בכל רגע
מה המקום שהכי בא לך להיות בו עכשיו
במגרש, לשחק כדורסל
לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד
הוואי
רוצים לעזוב את הארץ
לא... רעבים
לא מה בא לכם לאכול
אני לא רעבה... אבל אני אוהבת פיצה
יש חבר
לא
חברה הכי טובה
מיקא ו.. (נחשו) שיר
מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות
לקפוץ לבריכה של קרח ולאכול ארטיק
זמר אהוב- אשר
זמרת אהובה- כריסטינה אגילרה, בריטני, ו... גוון סטפני
שיר שמתנגן ברקע- RICH GIRL דיסק שמתנגן ברקע- אין... אני שומעת מוזיקה באינטרנט
מה בא לכם לשמוע עכשיו
מה שאני שומעת

שלי../images/Emo26.gif

מה נשמע?ככה ככה
הכל טוב?לא, לא ממש
מה עשיתם היום?השלמתי(בערך) עם הח.ה.ט שלי...
אתם עייפים?כע..קצת
מה עוד יש לכם לעשות היום? לסיים עבודה באינגליש
יש מבחן בקרוב?כע,ערבית
קבלתם ציון היום?...69
מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אמא
מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת... מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? |עכשיו| מאי
מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? לאידעת...
איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? ככה ככה
איך החיים בסה''כ? לא טובים
מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? אמריקה,ליד טוני
לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? א-מ-ר-י-ק-ה-
,
רוצים לעזוב את הארץ? כע
מאוד
רעבים?לא..
מה בא לכם לאכול? .... יש חבר\ה?כע חבר\ה הכי טוב\ה?כע מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? ללכת וצרוח מול כולם שאני שונאת את העולם הזה
זמר אהוב- טוני
ואז....ג'רמיה
זמרת אהובה-אשלי סימפסון..."לה..לה.." שיר שמתנגן ברקע-lost. broken. confused. - Mest דיסק שמתנגן ברקע-דיסק mp3 שבתוכו יש הרבה מאוד שירים
מה בא לכם לשמוע עכשיו? כלום...רוצה להמשיך לשמוע את mest

pureK

New member
השתלטות

מה נשמע? הד של גיטרה של סוף שיר הכל טוב? אני לא בוכה, אז הכל סביר מה עשיתם היום? עבדתי, הייתי בסיפריה... אכלתי... שטפתי כלים.. סיבסתי כמה דברים ואז נגמר הסבון.. זהו אתם עייפים? ממש לא מה עוד יש לכם לעשות היום? לראות תחזית למחר יש מבחן בקרוב? לא כזה שידוע לי עליו.. קבלתם ציון היום?... אני לא לומדת... מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? החבר שלי מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? אני חושבת שגם החבר שלי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? מי זה "אליכם"? מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? מה? כאילו אני וחבר שלי? אחד לשני איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? ככה ככה מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? מקום עם שמש, או במטבח של מישהי לשתות תה לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?מממ... לא יודעת, משהו באירופה כגון אנגליה, גרמניה... אני פשוט לא חושבת על דברים כאלה... רוצים לעזוב את הארץ? לא... רעבים? לא מה בא לכם לאכול? לא בא לי יש חבר\ה? כן חבר\ה הכי טוב\ה? גם מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? ללמוד פילוסיפיה? זמר אהוב- לא יודעת זמרת אהובה- .... נגיד שאני דיפרנקו שיר שמתנגן ברקע- בריפ בס סטופ של אני דיפרנקו דיסק שמתנגן ברקע- אוסף של אני דיפרנקו ןעןד כמה דברים רנדומליים מה בא לכם לשמוע עכשיו? מממ... מיאו...

.

מה נשמע? בסדר. הכל טוב? לא, כואב לי הראש. מה עשיתם היום? הייתי בבית הספר ולאחר מכן הייתי בבסיס חיל האוויר. אתם עייפים? מאוד. מה עוד יש לכם לעשות היום? לראות אנג'ל ולדבר עם דניאל. יש מבחן בקרוב? כן. שניים אפילו. קבלתם ציון היום?... לא היום. מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? אמ. אמא? מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לאדעת. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? כרגע? אף אחד. מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? . איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? רעה. איך החיים בסה''כ? . מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו? מיטה. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אנגליה. רוצים לעזוב את הארץ? לא. רעבים? לא. מה בא לכם לאכול? שוקולד. יש חבר\ה? לא. חבר\ה הכי טוב\ה? המ. מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? לנסוע לאילת. זמר אהוב- אביב גפן, אביתר בנאי... זמרת אהובה- לורן היל. שיר שמתנגן ברקע- אביב גפן - לילות לבנים. דיסק שמתנגן ברקע- לילות לבנים[מפתיע.] מה בא לכם לשמוע עכשיו? הנוכחי לא רע בכלל.

רונקי

New member
אני אני אני

מה נשמע? בסדר הכל טוב? כן מה עשיתם היום? למדתי [בצפר] למדתי למבחן בתנ"ך..,ראיתי משחק כדורסל אתם עייפים?ככה.. מה עוד יש לכם לעשות היום? ללמוד למבחן בהיסטוריה,בתנ"ך,שיעורים מתמטיקה יש מבחן בקרוב? כן קבלתם ציון היום?...לא. אבל לפני שבוע קיבלתי 90 באזרחות! מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? לא יודעת. מישהו מהמשפחה מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? לא יודעת?! מה אתם שואלים אותי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? כרגע חושבת שאבא מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?אבא איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?טובה איך החיים בסה''כ? אחלה,קצת משעמם מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?ים, לטייל בכל מקום,אולי ת"T או צפון,או אפילו י-ם לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אנגליה רוצים לעזוב את הארץ?לא ממש רעבים?לא מה בא לכם לאכול? כרגע אוכלת סלט יש חבר\ה? לא :-\ חבר\ה הכי טוב\ה? מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? זמר אהוב-אריק סיני,ג.גוב ועוד זמרת אהובה- שיר שמתנגן ברקע- דיסק שמתנגן ברקע- מה בא לכם לשמוע עכשיו?

AnGeL DoLlY

New member
וואלה, שאלון מצב.

מה נשמע? וואלה מעולה.
הכל טוב? הכל נהדר חברים. מה עשיתם היום? למדתי רק 3 שעות ראשונות בבצפר, כי ראינו הצגה. וסיימנו ללמוד ב-12 במקום 3. :]] אכלתי פלאפל. ועכשיו אני בבית. אתם עייפים? a little. מה עוד יש לכם לעשות היום? להתכונן לבוחן באנגלית, ללכת לג'אז. יש מבחן בקרוב? הממ, מין בוחן-מבחן כזה מחר באנגלית :p קבלתם ציון היום? לא. מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חברות. מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם? הוא. מי הבן אדם הכי קרוב אליכם? החברות הכי טובות שלי. מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו? כנ"ל. איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? פריטי גוד. איך החיים בסה''כ? יפים. מה המקום שהכי בא לכם להיות בו עכשיו? באיקאה, בוחרת רהיטים לחדר. האהא. לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? טוב לי כאן. רוצים לעזוב את הארץ? לא. ממש לא. רעבים? NOPE. לא ממזמן טחנתי פלאפל :) מה בא לכם לאכול? רק לשתות נסקפה. הלכתי להכין. יש חבר\ה? איי וויש. חבר\ה הכי טוב\ה? יש וגם יש. אריאלה, בארה"ב עכשיו
מה הדבר הכי מופרך שבא לכם לעשות? מה הכוונה "מופרך"? זמר אהוב- אביב גפן, עברי לידר. זמרת אהובה- אורית שחף, מהיהודים.
שיר שמתנגן ברקע- לא פתחתי ת'ווינאמפ עדיין.. דיסק שמתנגן ברקע- לא מתנגן דיסק ברקע. מה בא לכם לשמוע עכשיו? ללכת לשופיינננגגגג. קראת? let me know buddy.

ווי עבר קצת זמן מאז שהייתי פה../images/Emo13.gif

מה נשמע?פסדר הכל טוב?כה,די מה עשיתם היום?ממ הייתי בבית והוצאתי את הכלב חח אתם עייפים?לא במיוחד מה עוד יש לכם לעשות היום? ממ עוד לא יודעת יש מבחן בקרוב?לא קבלתם ציון היום?... לא מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו?אבא מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?ממ לא יודעת מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?ממ משפחה נראה לי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?כנ"ל איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה?בסדר איך החיים בסה''כ?סבירים אבל קצת מלחיצים מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?אולי לצאת קצת לטייל ולקנות ספר לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד?ממ לא יודעת אם לתמיד אבל הייתי טסה קצת לספרד ואולי לראות איך באוסטרליה
רוצים לעזוב את הארץ?לא יודעת אם לתמיד אבל לסוע יכול להיות נחמד רעבים?לא ממש מה בא לכם לאכול?משו מתוק אם כבר יש חבר\ה?לא חבר\ה הכי טוב\ה? בערך מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות? ממ אין במיוחד.. אולי לחזור לכתוב קצת.. אבל זה ממש לא מופרך חח
זמר אהוב- רובי זמרת אהובה-אלאניס שיר שמתנגן ברקע- אין דיסק שמתנגן ברקע-אין מה בא לכם לשמוע עכשיו? שירים חדשים של אלאניס

סתם תשובות

כתוצאה משיעמום. מה נשמע? בסדר הכל טוב? הרוב טוב..נראה לי... מה עשיתם היום?הייתי בבית אתם עייפים?מאודד מה עוד יש לכם לעשות היום?ללכת לישון..אבל מחר יש יום עמוס... יש מבחן בקרוב? כן!!בעעעעע קבלתם ציון היום?...לא כי היום יום שבת אבל אני אקבל ציון בערבית מחר ובסוציולוגיה ביום שלישי..מחזיקה אצבעות!!! מי הבן אדם ברגע זה אתם הכי סומכים עליו? חבר שלי,חברה הכי טובה שלי,אמא שלי ואחותי. מי הבן אדם שברגע זה הכי סומך עליכם?כמעט כולם סומכים עליי מי הבן אדם הכי קרוב אליכם?חבר שלי מי הבן אדם שאתם הכי קרובים אליו?חבר שלי איך ההרגשה הכללית שלכם? טובה או רעה? טובה איך החיים בסה''כ? מתחלקים לתקופות-יש טובות ויש רעות מה המקום שהכי בא לכ להיות בו עכשיו?אילת,ים,מיטה של בית מלון לאיזה ארץ הייתם טסים והייתם גרים שם לתמיד? אי בודד לא משנה איפה רוצים לעזוב את הארץ?יש מצב רעבים?מאוד מה בא לכם לאכול? עוגיה יש חבר\ה? יש חבר\ה הכי טוב\ה? יש חברה הכי טובה מה הדבר הכי מופרח שבא לכם לעשות?סקס זמר אהוב-אין זמרת אהובה-נטליה אוריירו,מאיה בוסקילה,שרית חדד שיר שמתנגן ברקע-שיר מהררדיו..אני לא מכירה אבל הוא יפה דיסק שמתנגן ברקע- אין...זה שירים מרדיו מה בא לכם לשמוע עכשיו?דיסק של שירי אהבה שקטים

למעלה