סתם שאלון נחמד..

יווובל

New member
סתם שאלון נחמד..

אוכל
מה הדבר האחרון שאכלת? היה טעים? מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? מתוק או מלוח? שוקולד פרה או קליק? תפוח אדמה או גזר? קורנפלקס או ברנפלקס? מרקים או פשטידות? מאפים או מבושלים? חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מילקי רגיל או הפוך? שתיה
מה הדבר האחרון ששתית? היה טעים? אתה אוהב יין? אתה אוהב בירה? אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים
איזה חג אתה הכי אוהב? למה? למה התחפשת בפורים? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אתה ישן בסוכה בסוכות? יש לכם סוכה בסוכות? אתה אוכל חמץ בפסח? מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות? וביום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? אתה צם את יום כיפור? ואת תשעה באב? ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לימודים
מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים? אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

baril

New member
עוונה :) הכי כיף ארווך

אוכל
מה הדבר האחרון שאכלת?מלאווח היה טעים?בטח מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?אני נוהגת לשתות שוקו ולאכול פרוסת עוגה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לא ממש אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')פיצה,מקדונלדס מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?פיצה , גיריתם אותי
אתה מבשל לפעמים?לא איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה וטוסט וסלט יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אימא מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?פשטידות מאפים או מבושלים?מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין מילקי רגיל או הפוך?הפווווווווווווווך
אני מכורה לזה שתיה
מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?ממש לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה ברור
מיץ פירות סחוט או מלאכותי?מלאכותי פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?אדום,ניראלי יין מתוק או יבש?מתוק בירה שחורה או לבנה?שחורה וודקה או ויסקי?-- מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?כן מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן , מים מזוקקים זה לא בריא למדתי עלזה במדעים חגים
איזה חג אתה הכי אוהב?חנוכה למה?ככה
למה התחפשת בפורים?פריקית אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?לא אתה אוכל חמץ בפסח?לאאא חס וחלילה מה אתה נוהג לעשות בשבועות?כלום וביום העצמאות?לצאת עם חברות ולהשתגע הכי שאני יכולה וביום ירושלים?כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?כן אתה צם את יום כיפור?כן ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?אני פורים,אני פורים. מתתי על השיר הזה באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?שבועוות
אני מתה על חלבי לימודים מקצוע אהוב:היסטוריה מקצוע שנוא:גיאוגרפיה מורה אהוב:עדי המורה להיסטוריה , נועה המורה לתנ"ך מורה שנוא:שרית המורה לגיאוגרפיה, עידה המורה למוזיקה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?98 (:) מה המבחן האחרון שעשית?במתמטיקה היה לך טוב?כן כמה נראה לך שתקבל? אינלי מושג ליד מי אתה יושב?מאיה מדרי , מכירים
אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?כן אתה נוהג להבריז משיעורים?לא

מ ו ג ה

New member
^^^^^^^^

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה היה טעים? מ-אוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? תה ועוגה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? בטחחחח אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? חחח אולי לפעמים כי אני ממש אוהבת ירקות וסלטים אבל בדר"כ לא שמה לב לזה הכי, אוכלת מה שבא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום
אתה מבשל לפעמים? חח אולי איזה אוכל אתה יודע להכין? סלט חביתה, כל דבר שהוא לחימום מהיר בתנור, כדורי שוקולד, עוגות יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמאאאאאאא
מתוק או מלוח? רר לא יודעת שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? קורןפלקס מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין! מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? לגמרי אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? אולי גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חח א היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? כן?! זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחווווווט פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? ^ מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוז מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח נראלי למה? כי האסוציאציה הראשונה שלי מהחג הזה זה משפחה....כל כך אוהבת את האווירה של הניקיון, והשירים והאוכל והכל...אני מרגישה יהודיה גאה! למה התחפשת בפורים? חוף-ים אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כמובן אתה ישן בסוכה בסוכות?ממ לא יש לכם סוכה בסוכות? לנו אין אבל אנחנו הולכים לדודים שלנו ואני לחברה שלי שלה יש סוכה קבועה כל סוכות ואנחנו דווקא ישנים שם לפעמים בסוכות אתה אוכל חמץ בפסח? ממש אבל ממש לא! מה אתה נוהג לעשות בשבועות? ללבוש לבן, לאכול את המאכלים החלבים והטעימים של סבתא לשיר את השירים של החג =] וביום העצמאות? חבר'ס, אני היחידה אולי שבאמת מתרגשת מזה שהמדינה שלנו גודלת בעוד שנה ולא רק סתם ערב להיות עם החמולה?! כפרעל המדינה שלנו ויום למחרת על האששששששש וביום ירושלים? טקס אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? כמובן ואת תשעה באב? פעם רציתי לצום, אבל לא יודעת אולי השנה אני אצום ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? ממ לא, אבל תענית אסתר אולי השנה אצום... אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? ממש לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? פסח בדוק וגם פורים בגלל התחפושות =] באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח! לימודים מקצוע אהוב: די מקצוע שנוא: די מורה אהוב: מורה שנוא: הדר כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 80 מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך היה לך טוב? כהה כמה נראה לך שתקבל? אולי 90 ו ליד מי אתה יושב? חברה ליאור אתה עושה שעורי בית בד"כ? אם באלי המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא הכי אתה נוהג להבריז משיעורים? רק מאנגלית עם גליה המטוס

יווובל

New member
../images/Emo27.gif

אוכל: מה הדבר האחרון שאכלת? פלאפל היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קורנפלקס עם חלב או איזה מעדן אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא ממש.. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') הכל... מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום, אני מלא אתה מבשל לפעמים? חחח רק חביתות וספגטי איזה אוכל אתה יודע להכין? ^^ יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? תלוי במצברוח מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה! קורנפלקס או ברנפלקס? קרונפלקס מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגיל מילקי רגיל או הפוך? שניהם.. שתיה מה הדבר האחרון ששתית? תה היה טעים? לא כל כך אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? רק בפורים גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? כן.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? כן.. חחח זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? לא משנה, כולם אותו טעם מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט, ברור פריגת או פרימור? שניהם יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? אף חת וודקה או ויסקי? חחח לא יודע מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מזוקקים חגים איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות למה? כי... כי זה כיף למה התחפשת בפורים? כלום.. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? כן! ברור! זה כל הכיף! יש לכם סוכה בסוכות? כן.. אתה אוכל חמץ בפסח? לא!! מה אתה נוהג לעשות בשבועות? ללמוד כל הלילה וביום העצמאות? פעם הייתי הולך לתפילה חגיגית, הולך לטייל עושה על האש עם חברים. השנה אני לא כ"כ יודע מה אני יעשה.... וביום ירושלים? לפעמים הייתי הולך לריקודגלים בירושלים אבל נראה לי השנה אנלא ילך.. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? ברור אתה צם את יום כיפור? יאפ ואת תשעה באב? יאפ ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? יאפ אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא! איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? את חד גדיא באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכה, ברור! לימודים מקצוע אהוב: גמרא מקצוע שנוא: מתמטיקה! מורה אהוב: חגי מורה שנוא: אממ אין כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 78 מה המבחן האחרון שעשית? הלכה היה לך טוב? אממ בסדר כמה נראה לך שתקבל? 80-85 ככה ליד מי אתה יושב? בן אתה עושה שעורי בית בד"כ? ממש לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? מאאאאאאד אתה נוהג להבריז משיעורים? כן חחח קבוע

../images/Emo13.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות עם חלב היה טעים? אהא מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? שותה שוקו זה נחשב? אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? משתדלת שלא.. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בזמן האחרון יותר אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צמחונית איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה וצ'יפס מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? צ'יפס אתה מבשל לפעמים? חחחחחחחחחחחחחחח... איזה אוכל אתה יודע להכין?טיגונים זה הדבר היחיד שאני יודעת לעשות חוץ מלחמם במיקרו יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? תלוי איזה מתוק או מלוח? לאדעת שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים!! מאפים או מבושלים? מאפיםםםםםםםםם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה או מקושקשת.. רק לא עיןן בע מילקי רגיל או הפוך? הפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית? חלב היה טעים? כה אתה אוהב יין? מאודד!! אתה אוהב בירה? מאוד! אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא, השתכרתי פעמיים בחיים ולעיתים רחוקות? כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? איכ לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט אבל שיהיה מסונן בלי החתיכות המגעילות האלה פריגת או פרימור? פרימור יין לבן או אדום? אדום ברור יין מתוק או יבש? מתוקק בירה שחורה או לבנה? לא משנה לי וודקה או ויסקי? וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? אממ שניהם מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפחד מוגז או לא? לא אכפת לי מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? יום העצמאות ול"ג בעומר.. וגם חנוכה ופסח למה? ל"ג בעומר כי זה כיף כזה לשבת על כולם וצחוקים וזה עד הבוקר ככה.. יום העצמאות כי פשוט נמצאים בחוץ או איפשהו עם כללל האנשיםם כמעטט שמכיריםם מהעיר... וזה כזה כיף!! חנוכה כי אני מקבלת כסףף.. ופסח כי יש חופש ארוך ויש טיול של המשפחה.. למה התחפשת בפורים? פיה או משהו כזה
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אבא שלי מדליק לא אני אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? אצל סבתא אתה אוכל חמץ בפסח? חס וחלילה.. ממש לא
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לישון חח וביום העצמאות? לצאת עד הבוקר וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? ברור!!! ואת תשעה באב? לא תמיד ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? ממש ממש ממש לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? דיינו, מרותיי הזעירים באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? ראש השנה!! תפוח בדבש......... ופסח חרוסתת... לימודים מקצוע אהוב: אלגברה ולשון מקצוע שנוא: כל השאר אפשר להגיד מורה אהוב: המחנכת שלי של השנה אבל החליפו אותה והמחנכת של שנה שעברה מורה שנוא: אין ממש כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 80 בספרותת
!! מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית היה לך טוב? דקדוק אחלה אנסין חרא כמה נראה לך שתקבל? 80 ככה ליד מי אתה יושב? לימור אתה עושה שעורי בית בד"כ? משתדלת המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? כבר לא

sweet shir

New member
עונה! ../images/Emo192.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פתיתים עם קטשופ! יאמי היה טעים? כה! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? סנביץ' עם משו, או סלט, או לעיתים רחוקות-קורנפלקס אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לצערי הרב, כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא ממש אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל! איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה, המבורגר פיצה, סיני נחשב? כי שהוא בקניון הוא די ג'אנק פודי מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום..
אתה מבשל לפעמים? אממ.. טוסט, סלט וחביתה נחשב? איזה אוכל אתה יודע להכין? " " יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? יאפ זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? אוורירי! שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיץ ענבים היה טעים? כן! אתה אוהב יין? לא.. בפעם היחידה שטעמתי ירקתי הכל מהפה..
אתה אוהב בירה? רק בירה שחורה! אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? אני לא משתכרת.. אני בת 13 וחצי.. לאן אתם רוצים לדרדר אותי? ולעיתים רחוקות? " " גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? כן..
היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום?
יין מתוק או יבש?
בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? וויסקי.. כי יש לזה צבע יפה..
מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פורים\פסח למה? כי הם כיפיים! למה התחפשת בפורים? לאיזה בשחור אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? לא אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח?כן..
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? אממ.. לוידעת וביום העצמאות? יוצאת וביום ירושלים? אממ..
אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? לא ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא.. וואו אני ממש נשמעת כמו כופרת היהדות..
אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? טוב.. הגזמנו איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא זוכרת.. אלב אני משערת שכן באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכה.. אבל גם הכי משמין! לימודים מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: המחנכת של כיתה א-ב מורה שנוא: המורה לטכנולוגיה.. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 100!
מה המבחן האחרון שעשית? מורשת.. ביופם שישי היה לך טוב? בערך כמה נראה לך שתקבל? 80 פלוס ליד מי אתה יושב? נועה אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא ממש נוהגת.. הברזתי כולה איזה 5 פעמים מתחילת השנה..
אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

אוראל 44

New member
../images/Emo13.gifשאלון נחמד...

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט היה טעים? כן ממש! שמתי מלא בצל.. מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אני אף פעם לא מספיקה.. אבל בעיקרון כשכן אז קורנפלקס עם חלב אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? הו ברור! אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? חחח לא... חבל.. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל! איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') בעיקר פלפאל, אבל הכל.. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? אמממ נראה לי שכלום... אתה מבשל לפעמים? קצת איזה אוכל אתה יודע להכין? סתם דברים פשוטים כאלה.. (וגם זה רק עם הוראות מאמא כל הזמן) יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? מן הסתם כן אבל אין לי כוח לבדוק! זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אין כמו אמא... מתוק או מלוח? מתוק! שוקולד פרה או קליק? שניהם! תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס?קורנ' מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? שניהם.. כאילו, תלוי מתי.. חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך? לא יודעת, לא יצא לי לטעום את ההפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית? אממ קולה נראה לי היה טעים? כן אתה אוהב יין? אממ כן אתה אוהב בירה? כן (שחורה רק) אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא! ולעיתים רחוקות? לא! גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חחח כן! היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא.. למה לי להיות שם? זה או זה: מים או מיץ? מיץ! מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? ברור שקוקה קולה! מיץ פירות סחוט או מלאכותי? ברור שטבעי.. פריגת או פרימור? אממ אני לא מבדילה בניהם... יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? חחח מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אמממ שאלה קשה. שניהם. מוגז או לא? גם וגם! מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? כולם.. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? חנוכה!!!! למה? כי יש אוכל טעים, ומקבלים כסף, וזה חופש ארוך ונחמד.. למה התחפשת בפורים? אממ לכת השטן עם 2 חברות שלי.. היה קורע אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אבא מדליק בשביל כל המשפחה אתה ישן בסוכה בסוכות? לפעמים.. יש לכם סוכה בסוכות? ברור! אתה אוכל חמץ בפסח? לאאאאאאאאא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? חחח לנסות ללמוד כל הלילה.. לאכול אוכל חלבי טעים.. וביום העצמאות? אממ על האש וכאלה וביום ירושלים? ריקודגלים בירושלים! אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? בטח! אתה צם את יום כיפור? בטח! ואת תשעה באב? בטח! ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? בטח! אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא... איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? "ליצן קטן שלי, אולי תרקוד איתי".. פעם אהבתי את זה נורא באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכה! (וגם הכי משמין..) לימודים מקצוע אהוב: אממ אנגלית.. מקצוע שנוא: מתמטיקה (כמו כל העולם בערך) מורה אהוב: אממ אולי חנה... מורה שנוא: אמממ נורית כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 82, משהו כזה מה המבחן האחרון שעשית? מתכונת באנגלית היה לך טוב? לא ממש כמה נראה לך שתקבל? סביבות ה-70 ליד מי אתה יושב? שירה אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא ממש.. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא אתה נוהג להבריז משיעורים? אממ כן...

../images/Emo210.gif נחמד ../images/Emo13.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל טבעול היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כלום אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? ברור אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') הכל חח מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין? כלום יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא יודעת זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? שוקולד תפוח אדמה או גזר? תפוח קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? לא זוכרת היה טעים? אתה אוהב יין? בחיים שלי לא שתיתי
חח חנונית אתה אוהב בירה? כנל אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? כל יום ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? חח לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? פפסי מיץ או קולה? פפסי קוקה קולה, פפסי או RC? פפסי חחח מיץ פירות סחוט או מלאכותי? אנא עראף פריגת או פרימור? גת יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? בטח מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? אפחד :| שיהיה עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?לא משתגעת על אפחד למה? למה התחפשת בפורים? מתאגרפת אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אני אישית לא אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום וביום העצמאות? תלוי וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? ממ לא זכור לי שאהבתי משו במיוחד :| באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? מממממ ראש השנה בגלל הרימון
לימודים מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: מדעי הטכנולוגיה, מתמטיקה כי הם משעמים וספרות, מקרא, היסטוריה, וקצת לשון כי הם קשים מורה אהוב: המחנכת מורה שנוא: סוציולוגיה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 52 במקרא אם אני לא טועה.. אולי היה עוד משו אחרי זה..? מה המבחן האחרון שעשית? מועד ב' במקרא היה לך טוב? לא כמה נראה לך שתקבל? 52 ליד מי אתה יושב? מאיה אתה עושה שעורי בית בד"כ? לפעמים המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

Rock My SoX

New member
../images/Emo156.gif......./images/Emo26.gif

אוכל
מה הדבר האחרון שאכלת? למיטב זכרוני זה היה זית היה טעים? היה נחמד.. מה כבר אפשר לצפות מזית?! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אני לא אוכלת ארוחת בוקר
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אמממ כה.. אבל בקטנה
אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? מקפידה... אבל רק מקפידה.. זה לא אומר שזה קורה.. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אני לא אוכלת הכל.. אזז אני אלך פשוט על נורמאלי איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מממ המבורגר שולט! מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? עכשיו.. כלום... השעה עשה ל1 בלילה דמט
אתה מבשל לפעמים? לפעמים....
איזה אוכל אתה יודע להכין? אורז... ספגטי.. טוסט
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא... מה זה השאלה הזו?!?! זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא... רק תלוי איזה
מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? שוקולד פרה... תפוח אדמה או גזר? גזר
חעחע קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס!!!!! מרקים או פשטידות? מרקים כמובן.... שונאת פשטידות למינהם.. יש להן צורה מוזרה.. מאפים או מבושלים? מאפים.. יותר טעים אבל גם יותר משמין
חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת... או בשפתי
מבולבלת.. מילקי רגיל או הפוך? רגיל.... <למרות שאני לא אוהבת מילקי.. חוץ מהקצפת כמובן
> שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? אוי מים שיא הטעם!!!
אתה אוהב יין? תירוש נחשב?!?1 אתה אוהב בירה? לא
אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא!! אני כולה בת 15 ולעיתים רחוקות? כנ"ל גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? אמ... נגיד שכן.. <מי המחורפן?!> היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא שזכור לי... זה או זה: מים או מיץ? מיץ <ועדיף נסטי אפרסק *יאאאמי*> מיץ או קולה? מיץ!!! קוקה קולה, פפסי או RC? אם כבר קולה אזז קוקה קולה.. מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט כמובן!! פריגת או פרימור? אממממ פריגת...
יין לבן או אדום? שתיהם מגעילים.. אבל לבן יותר אאזזז אדום. יין מתוק או יבש?מתוק כמובן מה זאת השאלה הזאת?! בירה שחורה או לבנה? שחורה =] זה טעים וודקה או ויסקי? לא טעמתי אפחד מהם.... <וודקה עם רדבול לא נחשב נכון..> מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים
מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אממ שתיהם טעימים.... מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן רולז חעחע חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח
למה? בגלל החופש כמובן!!! למה התחפשת בפורים? אלטרנה.. <אל תשאלו> אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? אשתדלת.. לא מקפידה.. כאילו המשפחה לא מקפידה אז גמני אתה ישן בסוכה בסוכות? לא.... יש לכם סוכה בסוכות? גם לא... אתה אוכל חמץ בפסח? אמממ לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לרצוח אנשים מתוך שינה... וביום העצמאות? לחבוט לאנשים בראש עם פטישים אמיתיים
וביום ירושלים? כלום. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא.. אתה צם את יום כיפור? משתדלת... <השנה שברתי> ואת תשעה באב? ממש לא.. ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא לא לא ולא... אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? אממ בערך... כאילו אני חצי אמריקאית אזזז איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא יודעת... אני לא כל כך אוהבת שירי חגים.. הם מעצבנים אותי! באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח?! לא עולה לי כרגע שום חג אחר.. לימודים מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: של"ח מורה אהוב:עדנה - המורה לספרות מורה שנוא:אלון- המורה לשל"ח.... כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 75.. באזרחות מה המבחן האחרון שעשית? אזרחות היה לך טוב?לא.. קיבלתי 75!! כמה נראה לך שתקבל? 85 בערך.. ליד מי אתה יושב?שני או ליאור וזה לא עניינכם! אתה עושה שעורי בית בד"כ? רק במתמטיקה.. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? עושה את עצמה מקפידה... זה לא נרשם או משהו אתה נוהג להבריז משיעורים? לא...

עונה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? פרוסה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לא ממש.. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? הגדר אוכל בריא ומזין...
אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צמחונית~ איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה^ מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? גלידה! אתה מבשל לפעמים? כן..הרבה! איזה אוכל אתה יודע להכין? כל מה שתרצה..(צנועה שכמותי).לביביות,עוגה, חביתה (
)....קניידעלך!הרבה דברים.. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן..משנת 86..סתם.. זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרק עוף של סבתא.את כל שאר המרקים אני לא אוהבת.. מאפים או מבושלים? שניהם~ חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה..עלי שפעת העופות לא משפיעה! מילקי רגיל או הפוך? רגיל!! שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מיצמנגו היה טעים? יס! אתה אוהב יין? לא ממש.רק תירוש~ אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? אני עוד לא בת 14..תעשו ת'חישוב.. ולעיתים רחוקות? - גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? תלוי של מה
היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא... זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה... מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? לא מבדילה.אותו טעם..!! יין לבן או אדום? - יין מתוק או יבש? - בירה שחורה או לבנה? - וודקה או ויסקי? - מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק.אבל גם מנגו זה אחלה! מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות וחנוכה.ופורים ופסח. למה? שבועות-כי לא אוכלים בשר,וזה מה שאני עושה כל השנה,אז סתם זה נחמד שכולם מצטרפים אלי חח חנוכ-כי יש מופעים שווים.ואני אוהבת להכין לביבות. פורים-כי זה חג שמח וכיפי! פסח-כי יש חופש ממש ממש ארוך למה התחפשת בפורים? מינימאוס אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול מוצרי חלב
וביום העצמאות? לחגוג למדינה!! וביום ירושלים? לחגוג בביה"ס..
אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא.. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אחד מי יודע..עד היום!~ באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח ושבועות.וחנוכה. לימודים מקצוע אהוב: ספרות לאחרונה. מקצוע שנוא: טכנו' וערבית *קולות הקאה* מורה אהוב: תלי מורה שנוא: לאה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 88 מה המבחן האחרון שעשית? אנגלית היה לך טוב? כן!85! כמה נראה לך שתקבל? נמנמנמ..85!אהאה! ליד מי אתה יושב? בר כפרעליו. אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אואו..
כן. אתה נוהג להבריז משיעורים? לא

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifעונה../images/Emo9.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת?ג'חנון היה טעים?מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?קורנפלקס,שוקו עם משו אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?שוקולד,חטיף אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?נראהלכם?
אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת כל
איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')אממ.. פלאפל,פיצה,המבורגר,אממ אני יודעת איזה עוד יש..><" מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?כלום:S אתה מבשל לפעמים?כן איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה,ביצה קשה,פיצה,טוסטXP,סלט יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?תלוי
מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה(מבושל כמובן
) קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?לאיודעת.. חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת מילקי רגיל או הפוך?הפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מיץ תפוזים היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC? אר סי מיץ פירות סחוט או מלאכותי?מלאכותי פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום?אף אחד מהם יין מתוק או יבש?כנ"ל בירה שחורה או לבנה?כנ"ל וודקה או ויסקי?כנ"ל מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים
מיץ אפרסק או מיץ מנגו?אפרסק מוגז או לא?תלוי מה מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פורים,חנוכה,פסח,כריסמס למה?ככה למה התחפשת בפורים?"מה הקשר?!" עם חברה אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אתה ישן בסוכה בסוכות?פעם ב.. יש לכם סוכה בסוכות?כן אבל לא בבניין שלנו.. בבית של דודים שלי אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?מלחמות מים לרוב
וביום העצמאות?הוו יוצאת לקניון ויום אחרי זה נפגשת עם כמה חברות עם הספריי
וביום ירושלים?אממ כלום><" אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא
אתה צם את יום כיפור?לפעמים אבל לא עד הסוף ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?מאיפה לי באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?נו לאיודעת לימודים מקצוע אהוב:הרבה מקצוע שנוא:לשון וחשבון
מורה אהוב:אין מורה שנוא:כולם כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?עיזבו..
מה המבחן האחרון שעשית?חשבון היה לך טוב?אני חושבת שכן כמה נראה לך שתקבל?לא רוצה לעשות לי עין הרע ליד מי אתה יושב?נווה:S אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?אממ לא ממש אתה נוהג להבריז משיעורים?לעיתים רחוקות מאוד

אוראל 44

New member
חחח את סותרת את עצמך...

איזה חג אתה הכי אוהב?פורים,חנוכה,פסח,כריסמס אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא

No NiCk15

New member
../images/Emo15.gifלאלאלאאלא.

אני אוהבת את כריסמס. אבל זה לא אומר שאני חוגגת אותו.

dana re3

New member
עונההההה

מה הדבר האחרון שאכלת? טוסט היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?כן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכל כל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?פיצה אתה מבשל לפעמים? איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה חחחח לאזניה ספגטי מנה חמה חחחחח יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אמא מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?שוקולד פרה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?עין מילקי רגיל או הפוך?רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מיץ תפוזים היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?סחוט פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?מיץ תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא?כן מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פסח למה?חופש הכי ארוך והליל סדר נחמד למה התחפשת בפורים?סנטה קלאוסית סקסית אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לפעמים אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?כן אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות?לצאת וביום ירושלים? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא אתה צם את יום כיפור?כן ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?לא זוכרת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? אמממ פסח? חחחח לימודים מקצוע אהוב:חנ"ג וביולוגיה מקצוע שנוא:מתמטיקה, אנגלית, כימיה כל השאר מורה אהוב:המחנכת מורה שנוא:כולם כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?95 =] מה המבחן האחרון שעשית?ערבית היה לך טוב?נראה לי כמה נראה לך שתקבל?מקווה 80+ ליד מי אתה יושב?חברה הכי טובה שלי אתה עושה שעורי בית בד"כ?לפעמים המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?קצת אתה נוהג להבריז משיעורים?לא

Mi RoNi

New member
../images/Emo110.gif../images/Emo26.gif

אוכל
מה הדבר האחרון שאכלת?לא אכלתי
היה טעים?- מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?אני שותה שוקו
...זה נקרא
אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?לפעמים אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא ממש אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכול איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')הכול מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?אמממ שוקו
אתה מבשל לפעמים?כן איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה,סנוויץ',סלט... יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?נראה לי זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה של אמא מתוק או מלוח?אמממ מתוק שוקולד פרה או קליק?קליק תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורן מרקים או פשטידות?מרקים מאפים או מבושלים?גם וגם חביתה רגילה, עין או מקושקשת?חביתה רגילה מילקי רגיל או הפוך?הפוך...יאמי שתיה מה הדבר האחרון ששתית?לא שתיתי עדיין היה טעים?- אתה אוהב יין?לא..מיץ ענבים כן אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?אסור לי עדיין... ולעיתים רחוקות?- גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?מה? לא הבנתי.. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה...אבל אין בבית קוקה קולה, פפסי או RC?RC מיץ פירות סחוט או מלאכותי?מלאכותי פריגת או פרימור?שניהם יין לבן או אדום?לא שותה.. יין מתוק או יבש?מתוק בירה שחורה או לבנה?לא שותה.. וודקה או ויסקי?כנ"ל מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?לא אכפת לי מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פסח למה?כי זה החג הכי קרוב ליום ההולדת שלי [היום
] למה התחפשת בפורים?חצי סבתא חצי תינוקת אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לא... אתה ישן בסוכה בסוכות?לא... יש לכם סוכה בסוכות?כנ"ל אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?אמממ לישון
וביום העצמאות?לאכול "על האש" וביום ירושלים?יום רגיל.. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא... אתה צם את יום כיפור?כן.. ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?לא יודעת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?אמממ חנוכה? לימודים מקצוע אהוב:ספורט מקצוע שנוא:חשבון מורה אהוב:סיגל מורה שנוא:נתנאל כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?98 מה המבחן האחרון שעשית?בחשבון היה לך טוב?לא כמה נראה לך שתקבל?0 ליד מי אתה יושב?ליד אפרת אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?לא ממש כי היא מאחרת בעצמה אתה נוהג להבריז משיעורים?לא

Galadriel 3000

New member
בלה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פיתה עם שוקולד היה טעים? כתמיד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? פיתה/ לחם עם משהו או דגנים עם חלב. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? שום דבר מאלה. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') אה פיצה. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה. אתה מבשל לפעמים? נגיד. איזה אוכל אתה יודע להכין? סלט ולביבות וסופגניות בחנוכה. וסנדוויצ'ים. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן. זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? אה מממ שאלה קשה מדי. תפוח אדמה או גזר? תפו"א קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? שניהם אחלה. שתיה מה הדבר האחרון ששתית? חלב היה טעים? לא. אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? ממש לא. ולעיתים רחוקות? נופ. גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? כן
(למרות שזה נשמע דוחה) היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא יודעת... זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? כולם אותו דבר נו... מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט! (אלא אם כן זה מנגו. תאמינו לי..) פריגת או פרימור? שניהם בסדר. יין לבן או אדום? לבן יין מתוק או יבש? מתוק כנראה. בירה שחורה או לבנה? שחורה. וודקה או ויסקי? פיכס. מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? שאלה קשה. מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק. מוגז או לא? לא מוגז. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? ככה. למה התחפשת בפורים? סתם מישהי. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? כן
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום. וביום העצמאות? גם כלום. וביום ירושלים? גם. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? נופ. אתה צם את יום כיפור? כן. ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? רק טנקס גיווינג עם המשפחה. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? חג גדיא. זה של פסח, כזה. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכה |שמנה| לימודים מקצוע אהוב: תקשורת מקצוע שנוא: הסטוריה מורה אהוב: לתקשורת מורה שנוא: כל השאר. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? הו אתם לא רוצים לדעת. מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה היה לך טוב? לא משו כמה נראה לך שתקבל? 60-70 ליד מי אתה יושב? כל מני... אתה עושה שעורי בית בד"כ? אה... המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן. אתה נוהג להבריז משיעורים? לא ממש...

../images/Emo80.gifטאמ

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? איטריות היה טעים? ככה ככה. מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן, אני לא אוכלת ממש מסודר אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? ממש לא :X אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') המבורגר מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? שוקולד. אתה מבשל לפעמים? רק דברים כמו ביצה וכאלה. איזה אוכל אתה יודע להכין? ביצה, סלט, פשטידת ת"א עם שמנת
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא. מתוק או מלוח? מתוק. שוקולד פרה או קליק? פרה. תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה. קורנפלקס או ברנפלקס? מה? :| מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? הפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? כן אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא :| ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? כן היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא שזכור לי זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC ?RC מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט, אני מניחה פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? לבן יין מתוק או יבש? אמ.. יבש.. בירה שחורה או לבנה? איכ ;[ וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? להכל יש את אותו הטעם. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? מה שיש בו חופש P: למה? כי זה חופש. למה התחפשת בפורים? לא ממש התחפשתי, סתם שמתי ספריי ירוק על השיער, הסתובבתי עם כובע חמוד כזה ועם אנטון הקלשון
. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? בגלל אמא, כן. אתה ישן בסוכה בסוכות? לא. יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? אני לא ממש יכולה. מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לא יודעת וביום העצמאות? מלחמות ספריי
וביום ירושלים? אה. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? קרה שהלכתי, אבל בדר"כ לא. אתה צם את יום כיפור? אני לא צריכה לצום לפני גיל 12, ככה שהשנה לא צמתי. יש לי זמן להתלבט עד שנה הבאה
. ואת תשעה באב? לא. ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? מי ימלל גבורות ישראל..
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? בכולם ^^" לימודים מקצוע אהוב: ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: ספרות מורה שנוא: מתמטיקה
. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? :X. מה המבחן האחרון שעשית? אר, ההכתבה באנגלית נחשבת? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? לא קבוע. אתה עושה שעורי בית בד"כ? תלוי במה. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא ממש. אתה נוהג להבריז משיעורים? מדי פעם.

../images/Emo97.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? ספגטי היה טעים?נחמד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?דגנים (או שבכלל לא אוכלת) אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן הרבה. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?צמחונית איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?שוקולד אתה מבשל לפעמים?לא ממש. איזה אוכל אתה יודע להכין?הרבה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן..האמת שכן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?גאנק פוד מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?וואייי שאלה קשהההההה תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קורנפלקס מרקים או פשטידות?תלוי איזו פשטידה ואיזו מרק מאפים או מבושלים?תלוי גם חביתה רגילה, עין או מקושקשת?מקושקשת מילקי רגיל או הפוך?מזה הפוך? הכי טעים זה כולם חוץ מהשוקולד הרגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מיץ ענבים היה טעים?כן אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?ככןןן היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ?מיץ מיץ או קולה?קולה קוקה קולה, פפסי או RC?קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי?מלאכותי פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה?שחורה וודקה או ויסקי?אמממ לא יודעת מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?מנגו מוגז או לא?לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?פורים ול"ג בעומר למה?כי בפורים הכי כיף להתחפש ובלג בעומר הכי כיף מדורה חח למה התחפשת בפורים?לפיית השיניים אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אם אני לא שוחכת אתה ישן בסוכה בסוכות?תמיד רציתי אבל בסוף לא יש לכם סוכה בסוכות?כן אתה אוכל חמץ בפסח?לפעמים כן ולפעמים לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?כלום! יש לי יומולדת וביום העצמאות?מלחמת קצףףף וביום ירושלים?כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?הלכתי ביום כיפור אתה צם את יום כיפור?כן ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?אממ לא יודעת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?אממ..אין לי מושג..בפורים נראלי כי יש ממתקים ! לימודים מקצוע אהוב:אין מקצוע שנוא:גאומטריה פיזיקה ואנגלית מורה אהוב:אין מורה שנוא:אסתר הכלבהה אורטל ונטליה אה וגם שרה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?91 מה המבחן האחרון שעשית?עשיתי בחן בגאומטריה היה לך טוב?ממש ממש לא! הגשתי אותו ריק פעם ראשונה בחיים שלי! גם לכל הכיתה היה ככה.. כמה נראה לך שתקבל?10 על כתיבת נתונים או משהו ליד מי אתה יושב?לילית אתה עושה שעורי בית בד"כ?כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?תלוי אתה נוהג להבריז משיעורים?לעיטים רחוקות אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

kate162

New member
../images/Emo182.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? ...שניצל היה טעים?...כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?...לחם עם ממרח אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?...כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?...לא ממש אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?...אוכלת הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')...פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?...גלידה אתה מבשל לפעמים?...לא איזה אוכל אתה יודע להכין?...כלום יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?...כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?...ג'אנק מתוק או מלוח?...מתוק שוקולד פרה או קליק?...אוהבת את שניהם תפוח אדמה או גזר?...תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?...
מרקים או פשטידות?...פשטידיות מאפים או מבושלים?...מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?...
מילקי רגיל או הפוך?...הפוך שתיה מה הדבר האחרון ששתית?...מים היה טעים?...כן אתה אוהב יין?...תלוי איזה אתה אוהב בירה?...לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?...לא ולעיתים רחוקות?...לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?....לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?....לא זה או זה: מים או מיץ?...מיץ מיץ או קולה?....מיץ קוקה קולה, פפסי או RC?...לא אוהבת.. מיץ פירות סחוט או מלאכותי?...סחוט פריגת או פרימור?...שניהם יין לבן או אדום?...אדום יין מתוק או יבש?...מתוק בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי?...ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?...תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?...מנגו מוגז או לא?....לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?...מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב?...לא יודעת למה? למה התחפשת בפורים?...כלום אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?...כן אתה ישן בסוכה בסוכות?...לא יש לכם סוכה בסוכות?...לא אתה אוכל חמץ בפסח?...כן מה אתה נוהג לעשות בשבועות? וביום העצמאות? וביום ירושלים?...כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?...לא אתה צם את יום כיפור?....לא ואת תשעה באב?...לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?...לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?...לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?...לא זוכרת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?...חנוכה לימודים מקצוע אהוב:...מתמטיקה
מקצוע שנוא:...ערבית,של"ח. מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?...80-במורשת מה המבחן האחרון שעשית?...מורשת היה לך טוב?....לא כמה נראה לך שתקבל?...קיבלתי 80 ליד מי אתה יושב?...חברה שלי אתה עושה שעורי בית בד"כ?...לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?....לפעמים אתה נוהג להבריז משיעורים?...לא

למעלה