סתם שאלון נחמד..

ady18

Well-known member
תשובות

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? שניצל דג +פתיתים היה טעים?כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?בורקס\קוראסון\פרוסה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכל הכול איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')שווארמה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?פיצה אתה מבשל לפעמים?לא איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה טוסט פסטה ונקנקיוצ יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?ארוחה מתוק או מלוח?מתוק שוקולד פרה או קליק?קליק' תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?קואנפלקס מרקים או פשטידות?גם וגם מאפים או מבושלים?מבושלים חביתה רגילה, עין או מקושקשת?חביתה מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית?מים היה טעים? אתה אוהב יין?לא אתה אוהב בירה?לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?לא ולעיתים רחוקות?כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?כן היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ או קולה? קוקה קולה, פפסי או RC? מיץ פירות סחוט או מלאכותי? פריגת או פרימור? יין לבן או אדום? יין מתוק או יבש? בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מוגז או לא? מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? חגים איזה חג אתה הכי אוהב?חנוכה למה?כי הדלקת הנרות וסופגניות למה התחפשת בפורים? אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?כן אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?לא אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות?משפחה וועד משהו שהוא לא קבוע וביום העצמאות?בבית לא תמיד יוצאת וביום ירושלים?לא עושה כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא אתה צם את יום כיפור?לא ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?חנוכה ושבועות לימודים מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים? אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

PashaSh

New member
עונה.. וחדשה פה..

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? קוסקוס היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? כלום אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צמחונית.. [מזה טבעונית??] איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')- פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין? כלום יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? מאיפה לי? זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פוד מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? חח כן אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה? כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לאא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? לא זה לא זה ולא זה- שונאת קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? שחוט פריגת או פרימור? לא ולא יין לבן או אדום? לא יודעת יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? לא יודעת מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? ראש השנה למה? היומולדת שלי למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כןן אתה ישן בסוכה בסוכות? לפעמים יש לכם סוכה בסוכות? כןן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? מים, ביצים, קאקאו.. חח וביום העצמאות? לצאת.. על האש.. וביום ירושלים? לא יודעת... כלום.. טקס בבצפר אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? כן.. אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא יודעת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? הכלל לימודים מקצוע אהוב: מחשבים מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: פחד מורה שנוא: כולם כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? נמנמ.. 13 ! מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת היה לך טוב? לא יודעת כמה נראה לך שתקבל? לא יודעת ליד מי אתה יושב? ילד.. אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לפעמים

#$%^&

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? מוקפץ ואורז היה טעים? מאוד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? פרוסה עם שוקולד וכוס תה אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? לפעמים אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בדר כלל
אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל חוץ ממה שמגעיל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פלאפל/שווארמה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? תפוז אתה מבשל לפעמים? כן איזה אוכל אתה יודע להכין? ביצה למיניהם/תפוחי אדמה בתנור/סלטים/ירקות מוקפצים/אורז יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? נראה לי זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא, שזה בעצם בדרך כלל אבא
מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס, אבל רגיל מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? בטח, זה מים אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? תלוי, בדרך כלל מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קולה, אבל דיאט אז פפסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? פרימור יין לבן או אדום? לא ולא יין מתוק או יבש? לא ולא בירה שחורה או לבנה? לא ולא וודקה או ויסקי? לא ולא מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? הממממ. לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן/ברז חגים איזה חג אתה הכי אוהב? המממ. לאדעת. אני אוהבת את ל"ג בעומר. אבל גם את פסח. וגם חנוכה זה כיף. נו ;[ למה? כי, ככה, זה כיף
למה התחפשת בפורים? גמדה אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? תמיד אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לישון
וביום העצמאות? לטייל-לחגוג עם חברים וביום ירושלים? לא הרבה, רגיל אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? בדרך כלל לא אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא יודעת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח
לימודים מקצוע אהוב: הממ. נראה לי שערבית מקצוע שנוא: ג"ג-ספרות-מורשת מורה אהוב: אין אחד מורה שנוא: צפי-אורלי :S כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 66
נו, זה ג"ג מה המבחן האחרון שעשית? מדעים היה לך טוב? בערך כמה נראה לך שתקבל? 80+ ליד מי אתה יושב? רז אתה עושה שעורי בית בד"כ? לפעמים המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?כן אתה נוהג להבריז משיעורים?הברזתי פעמיים בכל חיי, אז זה לא נחשב במיוחד. אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

sniii

New member
אוו יההההההההה=]

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? דג ותפוחי אדמה ^^ היה טעים?כן=] מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר?כל דבר שיש ובא לי.. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות?ברורררררר אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין?לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל?אוכלת הכלללל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') חח אוהבת הכל מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה?בא לי מלא דברים.. אמ אני אוכל שוקולד אתה מבשל לפעמים?לא איזה אוכל אתה יודע להכין?חביתה, כריך^^,פיצה בימקרוגל..? יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה?כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא?גם וגם מתוק או מלוח?מה שבא.. שוקולד פרה או קליק?גם וגם=] תפוח אדמה או גזר?תפוח אדמה! קורנפלקס או ברנפלקס?אה? מרקים או פשטידות?שתיהם מאפים או מבושלים?גם וגם חביתה רגילה, עין או מקושקשת?חח הכללל מילקי רגיל או הפוך?מה? שתיה מה הדבר האחרון ששתית?אממ קולה היה טעים?לא ממש.. זה דיאט אתה אוהב יין?לא.. תלוי איזה..אבל כשבא להשתכר-שותים, לא משנה אם זה טעים או לא אתה אוהב בירה?כן די... אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות?בזמן האחרון לא ולעיתים רחוקות?כן למה לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות?אממ לא. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי?איפה?? כנראה שלא זה או זה: מים או מיץ?תלוי מה בא! איך אני שונאת שאלות של זה או זה! מיץ או קולה?מה שבא קוקה קולה, פפסי או RC?קולה! מיץ פירות סחוט או מלאכותי?לא יודעת פריגת או פרימור?לא יודעת יין לבן או אדום?שתיהם יין מתוק או יבש?למי איכפת בירה שחורה או לבנה?לבנה וודקה או ויסקי?כאילו יש באמת מישהו שנהנה לשתות וודקה או ויסקי! מיץ תפוזים או מיץ תפוחים?תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו?שתיהם מוגז או לא?לא יודעת מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים?נקיים! חגים איזה חג אתה הכי אוהב?אוהבת הכל למה?ככה. למה התחפשת בפורים?לא התחפשתי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה?לא אתה ישן בסוכה בסוכות?לא יש לכם סוכה בסוכות?לא אתה אוכל חמץ בפסח?כן מה אתה נוהג לעשות בשבועות?כלום? וביום העצמאות?רוק העצמאותתתתתתתתתתתתת=]=]=] וביום ירושלים?כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה?לא אתה צם את יום כיפור?לא ואת תשעה באב?לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?כן איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן?חח לא יודעת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?אממממ לימודים מקצוע אהוב:נו מקצוע שנוא:באמת מורה אהוב:בלה מורה שנוא:בלה כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?לא זוכרת מה המבחן האחרון שעשית?לא זוכרת היה לך טוב?אהה כימיה ניראה לי והלך לי ככה ככה כמה נראה לך שתקבל?70 אני מקווה שלא פחות ליד מי אתה יושב?בעיקרון לבד- אבל לא אתה עושה שעורי בית בד"כ?לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?מאוד אתה נוהג להבריז משיעורים?לפעמים אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונה... ../images/Emo26.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? בפלות היה טעים? כןן מאודד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? שוקו אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כןן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? כןן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכל חוץ מסרדינים בעעעעעעע איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') הכל לא משנה מה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? המבורגר
יאמייייי אתה מבשל לפעמים? לאא איזה אוכל אתה יודע להכין? ביצת עין
וחביתה..... יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כןן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק פודד מתוק או מלוח? שניהם שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? שניהם חביתה רגילה, עין או מקושקשת? חביתה רגילה מילקי רגיל או הפוך? מה זה משנה בכל מקרה אני מערבב.... שתיה מה הדבר האחרון ששתית? פטל היה טעים? כןן אתה אוהב יין? לאא אתה אוהב בירה? כןן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לאא ולעיתים רחוקות? לאא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? איכסססססס לאא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? מה זה
זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט.. פריגת או פרימור? מי מבדיל
יין לבן או אדום? אני שונאאאא יין מתוק או יבש? בעעעעעעעע בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? אני כולה בן 13
מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן... ומה זה מזוקקים
חגים איזה חג אתה הכי אוהב? את כווווווווווולם למה? כי ככה למה התחפשת בפורים? ליהודה סעדו אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? ברור
אתה ישן בסוכה בסוכות? לאא יש לכם סוכה בסוכות? לאא אתה אוכל חמץ בפסח? לאא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום וביום העצמאות? לקרוע את העיר וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לפעמים אתה צם את יום כיפור? כןן השנה אני מתחיל ואת תשעה באב? לאא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לאא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לאא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? מאיפה אני יודעע
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פורים [אוזני המןןןןןןןןן] לימודים מקצוע אהוב: צרפתית מקצוע שנוא: אנגלית במיוחד מורה אהוב: איןן מורה שנוא: איןן כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 89 מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרר היה לך טוב? לא יודעע כמה נראה לך שתקבל? אני לא יודעעע ליד מי אתה יושב? ליד חבר שלי אתה עושה שעורי בית בד"כ? לפעמים המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כןן אתה נוהג להבריז משיעורים? לאא אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב... גם לכםםםםםםםםםםם

dirty fairy

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo187.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פלאפל היה טעים? כן התמלאתי מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קוראסון או את הסנדביץ' אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? ברור אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לפעמים יש לי שגעונות אז כן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') לא יודעת.. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? סושי
אתה מבשל לפעמים? לפעמים לפעמים איזה אוכל אתה יודע להכין? אורז,שקשוקה,פנקייק,ביצה,חביתה,עוגה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה היה טעים? כן אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? כן גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? וואייי כןן היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא חושבת חגים איזה חג אתה הכי אוהב? אין לי מושג למה? -- למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול מאכלים חלביים[?] וביום העצמאות? להסתובב ברחובות וביום ירושלים? לשבת בבית אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לפעמים אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא יודעת לא חושבת שהיה באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסח לימודים מקצוע אהוב: אנגלית מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: -- מורה שנוא: -- כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? ממ..75 מה המבחן האחרון שעשית? פיסיקה היה לך טוב? בסדר כזה כמה נראה לך שתקבל? 70 ליד מי אתה יושב? קריפ אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא תמיד

pacific ocean

New member
יאללה נענה..שוב מתחמקת מללמוד

למבחן בערבית מחר בעע... אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? עוף ותפ"א היה טעים? מאודדדדד מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת אבל אם יוצא אז דגנים אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? אואואואו כןןןן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אממ...משתדלת להשתדל חחח אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכללל כאילו דההה איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו')-פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? קצפת...חחח אתה מבשל לפעמים? כן..ודווקא די טוב איזה אוכל אתה יודע להכין? בעיקר לאפות...אבל יודעת ארוחות שלמות..מרקים...בשר...עוף...חביתות..פחמימות..הכלל יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן בלי עין הרע יש הרבה זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמאאאאא מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס?לא זה ולא זה.. מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? שום דבר...לא מתה על אף אחת מילקי רגיל או הפוך? רגיל! שתיה מה הדבר האחרון ששתית? דיאט קולה היה טעים? מאוד אתה אוהב יין? אממ....מהטעימות המזעריות בארוחות החג..לא אתה אוהב בירה? לא...טעמתי..בטעות...בגיל 10....פיכס! אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? חח לא נוהגת להשתכר ולעיתים רחוקות? לאא נוהגתתתת בכללל גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא.... זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה?קולה! קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור?פריגת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? מה שבדוק לא וודקה..יצא לי לטעום בלעעעעעעעעעעעעעעע(אל תדאגו...חתונה של רוסים...נתנו לי לטעום שלוק קטנצ'יק...) מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחיםםם רולזזזזז מיץ אפרסק או מיץ מנגו? בלעע אפחד מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? שום שום שום כלוםםם שונאת מים חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה?סתם... למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי כי הייתי בתחרות סעמק.. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? ברוררר אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא חח אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול הרבה גבינות חחח וביום העצמאות? בדר"כ להסתובב עם חברים אבל השנה יש מצב אבטחות בהופעות עם המכבי אש יהההההה וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)?לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')?לא.. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? "שמחה רבה שמחה רבה אביב הגיע פסח בא..." תאמינו או לא.. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים?אנערף.. לימודים מקצוע אהוב: ביולוגיה מקצוע שנוא: אזרחות מורה אהוב: מורה לביולוגיה מורה שנוא: מורה לאזרחות חעחע כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 78 בהיסטוריה מה המבחן האחרון שעשית? אממ...היסטוריה היה לך טוב? כנראה שכן כמה נראה לך שתקבל? חח אני יודעתת כמה קיבלתיייי ליד מי אתה יושב? חברה טובה אתה עושה שעורי בית בד"כ? אם המורה רע...כן..אם לא..לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים?לא אתה נוהג להבריז משיעורים?הייתי.. אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב

Eti No Name

New member
אניייי ../images/Emo14.gif

אוכל: מה הדבר האחרון שאכלת? אמ קוסקוס של אמא. היה טעים? מאוווד!
מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? נס ועוגיות/קורנפלקס. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? בארור
. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? מנסה. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלכל. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') המבורגר
מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? שוקולד
. אתה מבשל לפעמים? כן.
איזה אוכל אתה יודע להכין? אמ דברים קלים, כמו שניצלים..אורז.. כאלו, נו.
יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? חח נדמה לי שכן. זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא
. מתוק או מלוח? מתוק.
שוקולד פרה או קליק? פרההההההההההה!!
תפוח אדמה או גזר? תפו"א.
קורנפלקס או ברנפלקס? ברנפלקס. מרקים או פשטידות? מרקים. מאפים או מבושלים? מאפה!! חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת.
מילקי רגיל או הפוך? הפוך. שתיה: מה הדבר האחרון ששתית? אמ פאנטה. היה טעים? קצת.
אתה אוהב יין? לא. אתה אוהב בירה? לא. אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? חח, לא. ולעיתים רחוקות? גם.
גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? גאד לא. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא.
זה או זה: מים או מיץ? מיץ. מיץ או קולה? קולה. קוקה קולה, פפסי או RC? RC
מיץ פירות סחוט או מלאכותי? טרי
פריגת או פרימור? אהה..מה ההבדל? יין לבן או אדום? לבן. יין מתוק או יבש? יבש. בירה שחורה או לבנה? אם כבר, לבנה. וודקה או ויסקי? וודקה. מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים. מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק!! מוגז או לא? מוגז
מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? תמי 4.
חגים: איזה חג אתה הכי אוהב? פסח, אבל כבר לא כ"כ
למה? בגלל החופש. למה התחפשת בפורים? חח לעצמי
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן. אתה ישן בסוכה בסוכות? לא. יש לכם סוכה בסוכות? כן!!
אתה אוכל חמץ בפסח? לאא!! מה אתה נוהג לעשות בשבועות? אמ להיות בבית עייפה מהמסיבה?
וביום העצמאות? על האש עם חברים..או מסיבה. וביום ירושלים? ללמוד?
אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לגמרי
. אתה צם את יום כיפור? ברור. ואת תשעה באב? לא. ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? חח לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אמ אהבתי את "מעוז צור" של חנוכה תמיד.
באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? אמ ראש השנה
. לימודים: מקצוע אהוב: תקשורת/היסטוריה. מקצוע שנוא: מתמטיקה/ספרות. מורה אהוב: גילה הרכזת כפרעליה!!!
מורה שנוא: אנטיגונה הבתבתבת שרעולה. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? אמ לאזוכרת. מה המבחן האחרון שעשית? מתכונת בתקשורת. היה לך טוב? אמ כן.
כמה נראה לך שתקבל? 90+? ליד מי אתה יושב? חברה. אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא
. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? המחנכת כן, אבל המורה מחליף כפרעליו לא.
אתה נוהג להבריז משיעורים? רק מספרות/מתמטיקה

sof72

New member
../images/Emo182.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פיצה היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא בכוונה אבל יוצא שכן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכל הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') שווארמה בלאפה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה אתה מבשל לפעמים? לעיתים רחוקות איזה אוכל אתה יודע להכין? פסטה יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? לא זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? אמא מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוא קורנפלקס או ברנפלקס? קורןפלקס מרקים או פשטידות? מרק מאפים או מבושלים? מבושל חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? שתיה מה הדבר האחרון ששתית? חלב היה טעים? כן אתה אוהב יין? כן אתה אוהב בירה? קצת אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקהקולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? לא משנה פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום? שתיהם יין מתוק או יבש? חצי יבש בירה שחורה או לבנה? וודקה או ויסקי? וודקה מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? מיץ תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? לא מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מיעדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? למה התחפשת בפורים? לפריקית אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

עניתי היום על המון
אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? עוגיות היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? קפה/שוקו/כריות אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? יאפ
אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? כן.. עם האמא שיש לי בבית אי אפשר שלא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? הכל איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה זה לא ג'אנק פוד!! זה מכיל את כל אבות המזון..!! אז המבורגר מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? שום דבר אתה מבשל לפעמים? כן איזה אוכל אתה יודע להכין? פסטה, חביתה, סלט, עוף ומאפה של תפוחי אדמה כזה.. סבתא פעם ניסתה להסביר לי איך מכינים סמבוסק אבל נכנעתי יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? בטח.. תמיד יש זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? של אמא מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורונפלקס מרקים או פשטידות? מממממ לא איכפת לי מאפים או מבושלים? נוו הכל טעים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך? שניהם יתקבלו בברכה
שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קפה היה טעים? כן אתה אוהב יין? כן.. תלוי איזה.. לבן זה נוראי אתה אוהב בירה? שחורה.. לבנה לא הצלחתי לסבול אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? מממ... אל תהרסו לי ת'תדמית גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? אה? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? נראה לי שכן זה או זה: מים או מיץ? מים מיץ או קולה? קולה קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? למי איכפת יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק של קידוש:p "יין פטישים" בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? הממ אני לא זוכרת מתי שתיתי ויסקי.. אז לא יודעת מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים.. הים וכמעט הקאתי ממיץ תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגוווווווו מוגז או לא? לאאאא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מים נקיים מהדבר הזה חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? כי יש חופש ארוך למה התחפשת בפורים? סתם משהו סימלי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? בטח אתה ישן בסוכה בסוכות? לא.. כבר לא יש לכם סוכה בסוכות? אבא מתעצל לבנות אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? תמיד מזמינים אלינו ואוכלים מלא פשטידות וביום העצמאות? באחרון הייתי ברוק"צ ואז למחרת ישנתי היה על האש אצל דוד שלי אבל נשארתי לישון וביום ירושלים? כלום
אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? ביום כיפור.. כי משעמם ויש מזגן אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? חח לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? ממש לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אחד מי יודע באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסחחח לימודים מקצוע אהוב: נקסט מקצוע שנוא: הכל מורה אהוב: המורה למחשבים מורה שנוא: כמעט כל השאר כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 80 מה המבחן האחרון שעשית? לשון היה לך טוב? לא כמה נראה לך שתקבל? אני לא רוצה להיכשל שוב
ליד מי אתה יושב? לרוב ליד נוי אתה עושה שעורי בית בד"כ? חח לא.. רק במתממטיקה אולי המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא.. אני תמיד מאחרת לה בחמש דקות והיא נותנת לי להיכנס אתה נוהג להבריז משיעורים? לא.. רק בזמן האחרון כי יש תחושה של סוף שנה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? בייגלהה היה טעים? לא מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? מאפינס אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? חח כהה אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לצערי לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אני לא אוכלת עוף (לא קשור לשפעת העופות) איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פופקורן אתה מבשל לפעמים? כהה איזה אוכל אתה יודע להכין? הכל יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כןן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? של סבתא מתוק או מלוח? מלוח שוקולד פרה או קליק? ממ שאלה טובה תפוח אדמה או גזר? לא זה ולא זה קורנפלקס או ברנפלקס? כנ"ל מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? לא אוהבת מילקי שתיה מה הדבר האחרון ששתית? לימונענע היה טעים? יאפפ אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? ממ לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? לא יודעת מיץ או קולה? כנ"ל קוקה קולה, פפסי או RC? קולה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? פריגת יין לבן או אדום?? יין מתוק או יבש?? בירה שחורה או לבנה?? וודקה או ויסקי?? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? לא יודעתת מוגז או לא? מוגז מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? שבועות למה? כי האוכל טעים וזה קרוב ליומולדת שלי למה התחפשת בפורים? למתאגרפתת אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? בטחח אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח? כן מה אתה נוהג לעשות בשבועות? לאכול עוגות גבינה וביום העצמאות? להיות במסיבה עם כולםם וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? לא אבל אני רוצה ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? ממ סביבון סוב סוב סוב באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכהה לימודים מקצוע אהוב: היסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה ללשון מורה שנוא: המורה לאנגלית כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך?72 מה המבחן האחרון שעשית? באזרחות היה לך טוב? כן כמה נראה לך שתקבל? 85 ליד מי אתה יושב? ליד חברה שלי אתה עושה שעורי בית בד"כ? כן המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן אתה נוהג להבריז משיעורים? לא

המ

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? כלום..עכשיו קמתי היה טעים?לא ממש.. מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? שוקו, לחמניה.מה שיש אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? חופשי אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? לא אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צמחונית איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? בראוניז אתה מבשל לפעמים? לא איזה אוכל אתה יודע להכין?ספגטי ואורז יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? יש מצב זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? גזר קורנפלקס או ברנפלקס? ברן מרקים או פשטידות? פשטידות מאפים או מבושלים? מאפים חביתה רגילה, עין או מקושקשת? מקושקשת מילקי רגיל או הפוך? רגיל שתיה מה הדבר האחרון ששתית? שוב, עכשיו קמתי היה טעים? לא ממש אתה אוהב יין? תלוי אתה אוהב בירה? תלוי אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? חח לא ולעיתים רחוקות?לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? דה! אננס! היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה?מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? פפסי מיץ פירות סחוט או מלאכותי? מלאכותי פריגת או פרימור?לא משנה יין לבן או אדום? אדום יין מתוק או יבש? מתוק בירה שחורה או לבנה? לבנה וודקה או ויסקי? ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? עדן חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פסח למה? חופש ארוך למה התחפשת בפורים? לעצמי (כ"כ מקורי...למות) אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? לא אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? לא אתה אוכל חמץ בפסח?לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? להתעלל בעוברי אורח תמימים וביום העצמאות? רוק עצמאותתתתתתתתתתת וביום ירושלים? כלום אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? דה ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לאלאלאלא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אני פורים אני פורים באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פסחחח לימודים מקצוע אהוב: אנגלית ספרות מקצוע שנוא: מתמטיקהה מורה אהוב: אין מורה שנוא: כולם כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? אממ...97 במתמטיקה נראה לי מה המבחן האחרון שעשית? ביולוגיה היה לך טוב? לא כמה נראה לך שתקבל? 80 ליד מי אתה יושב? דמר הגמד אתה עושה שעורי בית בד"כ? לא המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? לא אתה נוהג להבריז משיעורים? לא נגמר...בוהו

My self and i

New member
דאמט../images/Emo110.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? גלידה במקדונלס. היה טעים? מאוד. מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אוכלת ארוחת בוקר. אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן. אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? בערך, סלט פה ושם. אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת הכל, כמעט. איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') מקדונלס. מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום. אתה מבשל לפעמים? לא. איזה אוכל אתה יודע להכין? קורנפלס~:) יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן. זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? גם וגם. מתוק או מלוח? מלוח. שוקולד פרה או קליק? קליק. תפוח אדמה או גזר? תפוח"א. קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס. מרקים או פשטידות? מרקים. מאפים או מבושלים? מאפים. חביתה רגילה, עין או מקושקשת? עין. מילקי רגיל או הפוך? מילקי רגיל. שתיה מה הדבר האחרון ששתית? קולה דיאט. היה טעים? כן. אתה אוהב יין? לא. אתה אוהב בירה? רק שחורה. אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא. ולעיתים רחוקות? לא. גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא. היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא. זה או זה: מים או מיץ? מיץ. מיץ או קולה? קולה דיאט. קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה קולה דיאט. מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט. פריגת או פרימור? פריגת. יין לבן או אדום? אדום. יין מתוק או יבש? מתוק. בירה שחורה או לבנה? שחורה. וודקה או ויסקי? מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוזים. מיץ אפרסק או מיץ מנגו? מנגו. מוגז או לא? מוגז. מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? מי עדן. חגים איזה חג אתה הכי אוהב? פורים, פסח. למה? פורים כי זה כיף להתחפש, ופסח כי החופש ארוך
למה התחפשת בפורים? שטן סקסי. אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן. אתה ישן בסוכה בסוכות? לא. יש לכם סוכה בסוכות? כן. אתה אוכל חמץ בפסח? לא. מה אתה נוהג לעשות בשבועות? מלחמות מים. וביום העצמאות? ללכת לכיכר, להשפריץ אחד על השני עם הספריי הזה. וביום ירושלים? כלום. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? הא?
אתה צם את יום כיפור? כן. ואת תשעה באב? לא. ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? לא. אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא. איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? אהבתי את ליצן קטן שלי כשהייתי קטנה. באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? פורים ופסח. לימודים מקצוע אהוב: אנגלית ומוזיקה. מקצוע שנוא: מתמטיקה. מורה אהוב: כוכבה. מורה שנוא: רחל, בלה. כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 78 בחשבון. מה המבחן האחרון שעשית? בערבית, אבל זה היה בוחן. היה לך טוב? מאוד. כמה נראה לך שתקבל? 95+. ליד מי אתה יושב? בר, ילד מעצבן ודפוק. אתה עושה שעורי בית בד"כ? בדר"כ.. המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? כן, מאוד. אתה נוהג להבריז משיעורים? לא.

D o o S h a

New member
עונהה../images/Emo13.gif

מה הדבר האחרון שאכלת? וופל שוקולד היה טעים? כןן! מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? אם זה יחום של בצפר, אז פרוסה עם משו אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? כן
אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? אני לא מקפידה, זה פוטש.. יוצא ככה אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? אוכלת כל~ איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? פיצה והמברוגר עם צ'יפס מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? כלום אתה מבשל לפעמים? לא דברים מי יודע מה מסובכים איזה אוכל אתה יודע להכין? קוסקוס
, חביתה, ספגטי, ביצה בקן, צ'יפס... יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ארוחה של אמא!! מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? פרה תפוח אדמה או גזר? תפ"א! קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? שניהם מאפים או מבושלים? כנ"ל חביתה רגילה, עין או מקושקשת? רגילה מילקי רגיל או הפוך? הפוךךך!!!1 שתיה מה הדבר האחרון ששתית? מים היה טעים? אם אפשר להגיד על מים 'טעים'.. אתה אוהב יין? לא אתה אוהב בירה? לא אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? לא חח ולעיתים רחוקות? לא גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? תלוי איזה פרי, אבל בעיקרון למה לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? כן
זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץץץ קוקה קולה, פפסי או RC? איכססססס מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט.. ברור... פריגת או פרימור? ממש לא אכפת לי יין לבן או אדום?
יין מתוק או יבש?
בירה שחורה או לבנה?
וודקה או ויסקי?
מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים! מיץ אפרסק או מיץ מנגו? ממ.. שניהם! מוגז או לא? לאאאאאאאא! מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? איככס לא סובלת מזוקקים. מי עדן! [או נביעות, או עין גדי.. מים מינרלים קיצר] חגים איזה חג אתה הכי אוהב? ממ.. לא יודעת למה? ככה למה התחפשת בפורים? לסמיילי חיחי
אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? כן אתה ישן בסוכה בסוכות? לאא יש לכם סוכה בסוכות? לפעמים אתה אוכל חמץ בפסח? כן
מה אתה נוהג לעשות בשבועות? כלום
וביום העצמאות? לצאת לרחובות? וביום ירושלים? ממ.. כלום? אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? לא ואת תשעה באב? אל ואת שאר הצומות? לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא זוכרת באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? חנוכה, פורים... לימודים מקצוע אהוב: מת' מקצוע שנוא: תנ"ך.. עם מורה שלנו... מורה אהוב: המחנכת מורה שנוא: המורה לתנךך!! וללשון כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? 97!! מה המבחן האחרון שעשית? הבעה היה לך טוב? כן... כמה נראה לך שתקבל? מקווה לטוב ליד מי אתה יושב? ליד ילדה אחת קרציה אתה עושה שעורי בית בד"כ? בדר"כ המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? תלוי על מי... אתה נוהג להבריז משיעורים? לא

../images/Emo221.gifעונהההההההההההההההההה../images/Emo221.gif

אוכל מה הדבר האחרון שאכלת? פתית שוודי היה טעים? כן מה אתה נוהג לאכול לארוחת בוקר? לא אתה נוהג לנשנש בין הארוחות? ממש לא אתה מקפיד לאכול אוכל בריא ומזין? כן אתה צמחוני/טבעוני/אוכל הכל? צמחונית איזה סוג ג'אנק פוד אתה הכי אוהב? (פיצה, פלאפל, המבורגר וכו') פיצה מה הדבר שהכי בא לך לאכול ברגע זה? פיצה חח אתה מבשל לפעמים? כן איזה אוכל אתה יודע להכין? כמעט הכל, אני מבשלת מגיל מאוד צעיר. יש לך ברגע זה במקרר גבינה צהובה? כן זה או זה: ג'אנק פוד או ארוחה של אמא? ג'אנק (אמא עושה הרבה בשר) מתוק או מלוח? מתוק שוקולד פרה או קליק? קליק תפוח אדמה או גזר? תפוח אדמה קורנפלקס או ברנפלקס? קורנפלקס מרקים או פשטידות? מרקים מאפים או מבושלים? מבושל חביתה רגילה, עין או מקושקשת? לא אוהבת ביצים מילקי רגיל או הפוך? מה זה הפוך? חח אני לא בעיניינים שתיה מה הדבר האחרון ששתית? ברגע זה נס קפה היה טעים? טעים לי אתה אוהב יין? מאוד אתה אוהב בירה? כן אתה נוהג להשתכר לעיתים קרובות? אממ אפשר להגיד שכן ולעיתים רחוקות? גם אתה אוהב לשתות את המיץ בקופסאות שימורים של פירות? לא היית פעם בתחנה של המוביל הארצי? לא זה או זה: מים או מיץ? מיץ מיץ או קולה? מיץ קוקה קולה, פפסי או RC? קוקה מיץ פירות סחוט או מלאכותי? סחוט פריגת או פרימור? אין לי מושג מה ההבדל יין לבן או אדום? לבן יין מתוק או יבש? יבש בירה שחורה או לבנה? שחורה וודקה או ויסקי? ויסקי מיץ תפוזים או מיץ תפוחים? תפוחים מיץ אפרסק או מיץ מנגו? אפרסק מוגז או לא? לא מי ברז/ מי עדן/ מים מזוקקים? נביעות
חגים איזה חג אתה הכי אוהב? סוכות למה? כיף בסוכה למה התחפשת בפורים? לא התחפשתי אתה מדליק חנוכיה בחנוכה? לא אתה ישן בסוכה בסוכות? לא יש לכם סוכה בסוכות? כן אתה אוכל חמץ בפסח? לא מה אתה נוהג לעשות בשבועות? שום כלום וביום העצמאות? גם כלום וביום ירושלים? חחחח יוצאת לחגוג, סתם כלום. אתה הולך לביכנ"ס ביום כיפור ו/או ר"ה? לא אתה צם את יום כיפור? כן ואת תשעה באב? לא ואת שאר הצומות (עשרה בטבת, י"ז בתמוז, צום גדליה, תענית אסתר)? ממש לא אתה חוגג גם חגים נוצריים (חג המולד, הלוווין וכו')? לא איזה שיר של חג כלשהו אתה הכי אוהב/ הכי אהבת כשהיית קטן? לא אהבתי אף פעם שירים של חגים, כאלו מעפנים... באיזה חג יש את האוכל הכי טעים? לא עולה לי בראש... לימודים (אבל אני לא תלמידה
) מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: מורה אהוב: מורה שנוא: כמה קיבלת במבחן האחרון שהחזירו לך? מה המבחן האחרון שעשית? היה לך טוב? כמה נראה לך שתקבל? ליד מי אתה יושב? אתה עושה שעורי בית בד"כ? המחנך/ת שלך מקפיד/ה על איחורים? אתה נוהג להבריז משיעורים? אמממ טוב זהו! תענו! ערב טוב...

למעלה