סתם שאלה....

frodo

New member
נראה לי שזאת הבעיה שלהם..

לראות בת מנגנת עושה להם קונוטציות שגורמות לה להראות גברית יותר..

גילדורי

New member
עם הקול הנשי ממש אין לי בעיה

הוא יפה מאד, אבל גם אם יש להקת רוק עם זמרת, אני לא אוהב את זה. אני פשוט לא אוהב נשים ברוק על כל סוגיו. יכול להיות שאתה צודק, פרודו, יש משו בדבריך.

frodo

New member
שכחתי להגיד

מה שאמרת זה שטויות, אבל ממש ממש שטויות... אפילו גזעני במידת מה, את עשית הכללה מגעילה לדעתי, או שאת פשוט מטומטמת, בלי להעליב...

Zed off

New member
total shit

סתם:) לא יודע...אבל היא באמת לא משהו. יש לה שירים שהיא עושה מין ספיד מטאל ת´ראש וירטואוזי כזה עם שירה גרועה מאוד שלה, ויש שירים שהיא סתם עושה ביצועים ליצירות קלאסיות כמו flight of the bumblebee(מאוד מקורי) וthe four seasons לא התעמקתי בה יותר מידי,אבל היא דיי מפורסמת בסצינה. גם השירים שלה בדרך כלל מפגרים ונרקיססטים, דברים כמו - Worship Me or Die או Guitar Goddess היא גם קוראת לעצמה The Queen of Speed...נו שהייה...

יש לי דוגמה למה לא!!!!

יש לי אחת בשיכבה כוסית בטירוף, עכשיו בחנוכה אני וכמה חברים ניגנו את "באנו חושך לגרש" בגרסה נחמדה מאוד, עכשיו, באחת החזרות היא באה לאחת החזרות ורצתה לנגן על הגיטרה החשמלית שלי, הלכנו לחדר אחר כי החברים שלי עבדו על התיאום של הבס והקולות מה שאני כבר עשיתי, בקיצור שנינו בחדר היא שמה את החשמלית עליה ומתחילה לנגן והיא הייתה הרבה יותר כוסית!!!, זה היה פשוט מגרה, היא והחשמלית.

2kewl4stanga

New member
לא שכחתם מישהי?

תמיד הייתה חמודה אבל התמונה שלה בפנאי פלוס - משהו לא מהעולם הזה. אני כמובן מדבר על הבאסיסטית/נגנת החשמלית/אקוסטית/קלאסית המוכשרת שריל קרואו (נזכרתי כי יש עליה עכשיו תוכנית בVH1). וגם בסדרה מת אחרון (יום שבת , 3 , 19:00 ככה) יש להם בסיסטית ממש חמודה ובאסיסטיות מחרמנות אותי (מצד שני גם חומוס מחרמן אותי אז זה סתם אני)

cyber2200

New member
אפילו יש דגם קאסטום של גיבסון..

שמה של שריל קרואו. ואיך שכחתם את הבסיסטית של דיויד בוואי?

למעלה