סתם שאלה....

Chrome-Boy

New member
סתם שאלה....

מישהו מכיר פה איזה אישה שהיא שרדרית רצינית יעני אלילת גיטרה או משהו כזה....סתם עלתה לי מחשבה בראש כי אני לא שמעתי על אחת...(וואו...אישה וגיטרה חשמלית.... מה יותר סקסי מזה!)

גילדורי

New member
אני מצטער אבל לא!!!!

בלי לפגוע מאף אחת מהמין היפה שנמצאת פה, נשים נגניות זה הדבר הכי מכוער שיש! הכי מגעיל זה נשים עם כלי גדול, חוץ מפסנתר, זה בסדר... עוד יותר מגעיל זה נשים בלהקות רוק, כמו קיטי, זה פשוט דוחה.... ושוב, סליחהסליחה ועוד סליחה מהבנות בפורום

mocko

New member
אני מצטער אבל כן !!

מה רע בנשים שמנגנות על גיטרה ? ויש גם כמה שארדיות שעושות את זה לא רע : Jennifer Batten - להיות הגיטרסטית "האישית" של מייקל ג´קסון לאורך כל השנים לא הולך ברגל . Jaye Foucher - נסה את www.jayefoucher.com , ביום טוב יכולה לעמוד על אותה במה עם ואי ושות´ . Lita Ford - די גיטרסטית קאלט של שנות השמונים המוקדמות . לא משהו אבל "מטאלסטית" .... לגבי סגנונות אחרים חוץ משארד : Emily Remler - ביבופ וג´אז ברמה גבוהה . Ani Difranco - עושה דברים יפים על גיטרה אקוסטית . Cathy Horner - הבלוז האקוסטי זורם לה באצבעות .... ויש עוד ועוד , ולא הזכרתי עדין את הנגניות הקלאסיות , אז תנו כבוד !!

Zed off

New member
איך שכחת את "The Great Kat"?

נראה לי הגיטריסטית הוירטואוזית הכי מפורסמת שיש. האמת שהיא יותר טובה בפוזה מאשר בנגינה,אבל אי אפשר להתעלם ממנה,ויש לה קצת דברים נחמדים. צירפתי תמונה שלה.

mocko

New member
לא מכיר ../images/Emo13.gif

איך היית מגדיר אותה ( מבחינת נגינה כמובן ) . היא נראית די .... מעניינת

גילדורי

New member
לא אמרתי שבנות מנגנות רע,

אמרתי שנגניות, בצורה עדינה, לא מושכות אותי...לא יודע...זה פשוט נראה דפוק כזה...איך אני אסביר את זה...

mocko

New member
זה בסדר ../images/Emo13.gif

לא קשור בכלל למשיכה או לא .... ד"א , אחרי שראיתי את דולי פרטון לפני הרבה שנים מנגנת באיזה קליפ כשהציפורנים ביד שמאל שלה מגיעות לאיזה 10 ס"מ אורך כל אחת , לא התחשק לי חודש לגעת בגיטרה .

גילדורי

New member
היא מנגנת בשיטה של אוקטבות

אבל זה לא קשור. למה אמרת שזה לא קשור למשיכה או לא? לא ממש הבנתי את זה... אבל לא יודע...אישה וגיטרה פשוט לא מתחבר לי...

tuko

New member
לא יודע אבל גם לי לא מסתדר אשה

עם חשמלית,קלאסית כן חשמלית לא. תראו איזה דוחות הגיטריסטיות הישראליות דוגמת קורין אלעל ופרלמוטר שהיתה החיקוי החיוור והלא ממש מוצלח שלה. לא רוצה להרגיז אף אחת ככה אני מרגיש וחושב.

גילדורי

New member
לי לא מסתדר עם קלאסית, עם אקוסטית

עם חשמלית, לא עם אקוסטית ובטח שלא עם בס. אם מישהו ראה BANDS ON THE RUN, פעם אז יש את הלהקת בנות יענו מטאל מטאל הזאת...לא יודע איך קוראים להם, ויש בסיסטית מה-זה מגעילה נראית כאילו היא קוקסינל...אני לא צוחק היא פשוט נראית כמו גבר. חוצמזה שקורין אלעל היא לסבית.

Cruvi7

New member
מה עם דארסי רצקי?

הבסיסטית של הסמשינג פמפקינס?

Chrome-Boy

New member
חברה...

בחלק השני של ההודעה לא התכוונתי שנגניות אמיתיות הם כוסיות....פשוט תארו לכם את הדוגמנית האהובה עליכם עם גיטרה....זה מה שהתכוונתי!

גילדורי

New member
לא קשור לכוסיות או לא

יש לי אחת בשיכבה שהיא די כוסית, אבל שהיא מנגנת היא משום מה לא מושכת אותי כל כך, ואז שהיא מפסיקה היא חוזרת להיות הכוסית שאני אוהב...

Zed off

New member
שמע

אתה דפוק בשכל,אני לא צוחק... איך לכל הרוחות בת הופכת להיות לא כוסית בגלל שהיא מנגנת בגיטרה? זה הדבר הכי טיפשי ששמעתי בחיים שלי...

Megapuzik

New member
דפוק הוא לא...

בת + גיטרה זה לא סקסי, לפחות אחת שיודעת לנגן טוב...

gringoooooo

New member
אממ נראה לי שאני יודע מה הבעיה שלכם

קשה לכם לראות מישהי עם יותר ארוך משלכם..... המושג קנאת פין מקבל משמעות חדשה...

כן, זה באמת פיתרון מוצלח

לשייך את המושג הזה בכל מקום אפשרי... איזו יצירתיות!

adiels

New member
סליחה אבל כולכם דפוקים......

מה הבעיה עם בת שמנגנת על גיטרה? זה בדיוק אותו דבר כמו בנים, אז בנים יותר אהבים נגינה וירטואוזית וכל מיני שטויות ובנות יותר קלאסי......

למעלה