סתם שאלה

חחח לכדורגלן חסר הפז"מ קוראים גיא:)

וזה לא מדוייק, מה שרשמת. נכון יש ספורטאים שמתגייסים, מדובר במסלול מיוחד לספורטאים מצטיינים. אבל כדורגלנים לא קשורים לזה, למען האמת, באופן די מהיר כדורגלנים (שהקבוצות פונות בשמם) מקבלים פטור. עוד יותר בעיה, כשאתה חתום בקבוצה בחו"ל:) וכמו שכבר אמרתי, אני לא אוותר על הזדמנות של פעם בחיים בשביל גיוס. ובאמת, אם אני לא רוצה להתגייס אני אגואיסט? בניון בגילי הלך לשחק באייקס, חבר שלי ששיחק איתי בהפועל הולך לשחק בצ'לסי. אז אנחנו אגואיסטים או פשוט לא אנשים טיפשים שאומרים "לא" לחלום של כל כדורגלן מתחיל או מנוסה? אני לא אמרתי שאני פטריוט, ממש לא למען האמת. אני את שלי למדינה אעשה בתחום הספורט, לא בצבא. אתה רוצה לתת את התרומה בצבא? שיבושם לך.

פטריוטיזם

שלום גיא.... שתי השורות האחרונות שלך (טוב, שורה וחצי) הן פרדוקסליות. למה חשוב לך לשרת לתרום למדינה בספורט אם אתה לא פטריוט? והאם אני חושב שבלנסוע לאנגליה ולטפח את הקריירה יש מיימד אגואיסטי? בהחלט. כבר אמרתי, אני לא חושב שזה דבר שלילי במיוחד, אבל it is what it is.

איפה כתבתי שחשוב לי לתרום למדינה?

זה כבר הפעם השניה שאתה מייחס לי דבר דומה, למרות שלא כתבתי את זה אפילו פעם אחת (יש הבדל בין לכתוב: "אני אתרום בספורט", לבין: "אני רוצה לתרום"). יודע מה, לדעתך זה אגואיסטי? לא מעניין אותי מה אתה חושב. מעניין כמה מכם הייתם אומרים "לא" במקומי.

אתה לא מבין את הנקודה שלי

דבר ראשון, אני לא ראיתי הבדל בין לכתוב: "אני אתרום בספורט", לבין: "אני רוצה לתרום. אם מבחינתך יש, אז טעות שלי. אני לא אחשיב אותך כפטריוט. ועכשיו לנקודה שלי: אני בהחלט חושב שאתה אגואיסט, אבל אני חושב שזה אחלה דבר. מותר לך להיות, וחשוב שתיהיה, אגואיסט בגיל 16. אין לי שום בעיה עם הבחירה שעשית, להפך. רק אל תנסה לצבוע את זה בצבעים אחרים (מה שעכשיו מסתבר לי שלא ניסת לעשות).

ציקהלה

New member
שאלה ליפני שאני קוטל לך את הצורה

למה לעזאזל אין לך מילים? למה לדעתך זאת בושה.?ולמה לדעת ישראל היא המקום הכי טוב בעולם מכל הבחינות?

אני חיה בארץ ואני לא עושה צבא

אני עושה במקום שירות לאומי מתאמי דת ובגלל עוד דברים ותאמין לי אני אתרום בדיוק כמו בצבא ואולי אפילו יותר.. ולגבי אלה שגרים בחו''ל למה שיחזרו לארץ במיוחד לעשות צבא? הם כבק לא חיים פה וחוץ מזה המדינה הזאת לא נותנת כזה הרבה ששוה לשרת אותה..

d a p h i

New member
למען האמת, אני חושבת שאתה אידיוט.

אבל נשים את זה בצד ואני אענה לך בתרבותיות. אני נערה דתיה, אורטודוכסית. כרגע, יש לי עד יום שלישי להחליט מה אני רוצה לעשות עם שארית חיי. למה עד יום שלישי? כי ביום שלישי אני נוסעת עם אמא לניו יורק. אני מצד אחד רוצה להתגייס. מצד שני- להיות הבדיחה כי אני דתיה? לסבול הטרדה מינית בגלל שאני דתיה? או סתם בגלל שאני אישה? לא יודעת אם זה מתאים לי. ללכת לשירות לאומי? לבזבז שנתיים על כלום? או אולי זה לא כלום? לא יודעת. ואולי, ללכת לאוניברסיטה כמו כל בת נוער נורמלית בארץ שאנשים חיים בה בשקט? אולי, פעם אחת לחיות חייפ נורמליים. פעם אחת. ואולי אני אגואיסטית, אבל אחרי שבארץ כמעט דנו אותי בגזר דין מוות, אני רוצה קצת שקט. ועדיין, אאין לי מושג מה לעשות.

AnnabeI Lee

New member
רגע! ספרי על גזר דין מוות!

את לא יכולה סתם להזכיר את זה ככה לא לפרט!

d a p h i

New member
למה?

ההורים שלי גרושים, ואבא שלי הרביץ לנו, בין כל שאר הדברים מכות רצח. העובדות הסוציאליות הגישו תצהיר לבית משםט שאומר שאמא שלנו מסיטה אותנו ומקומנו עם אבא שלנו. אז לא שלחו אותנו לאבא כי יש לנו מזל, ויש לאמא אגרסיות...אבל- אם היינו מועבים לאבא (על סמך זה שאמא שלי עבדה בשתי עבודות משרה מלאה ולא הצליחה לפרנס אותנו...), אחרי שלושה שבועות לא היה אני. ואמא נלחמה והביאה אותנו לפה, וב"ה, יש לנו חיים טובים ורמת חיים ממוצעת. אני לא אומרת שפה הכל טוב, ואני עדיין מאוד מתגעגעת לישראל, אבל בחיי חוויתי הרבה פשלות, בייחוד של מערכת המשפט.

AnnabeI Lee

New member
כל הכבוד לאמא שלך (וגם לכם). להאבק

בבתי משפט ובכלל תחת מצב כזה זה אחד הדברים הכי קשים בעולם. וכמובן אני מקווה שהכל הוא (ויהיה) טוב.

maximf

New member
אני הייתי בצבא! לצערי

וברחתי אחרי שנה וחצי ואני קבניסט, ואני גאה בזה שיש לי פרופיל 21! כמו לחברים שלי, אני את שלי עשיתי למדינה, לא מגיעה למדינה המסריחה הזאת שאני ייתן לה 3 שנים מחיי, שנה וחצי זה מעל ומעבר, ואני גאה בזה שמיד אחרי שיצאתי מהצבא ברחתי מהגהנום הישראלי לגן העדן של לוס אנג'לס!

funk8girl

New member
כן זה בערך גם מה שאני חושבת ..

אני גרה בארץ, אבל מתכוונת לעבור מכאן עוד כמה שנים, ולא, אני ממש לא הולכת לעשות צבא. ואני עוזבת את המקום הזה בעיקר בגלל אנשים שפתחו את השירשור הזה. ראיתי את ההודעה הזאת כבר לפני כמה ימים, וכ"כ רתחתי.

למעלה