סתם שאלה..

k a r i n n

New member
סתם שאלה..

ג'ניפר לופז היא אחת מהסלבריטאים היחידים שעדיין לובשים פרוות של בעלי חיים אמיתיים בלי שום התחשבות בכך שזה לא הכרחי,ושהוצאת הפרווה מבעלי החיים הוא תהליך אכזרי שאין כמוהו. בכך היא מעודדת את מעריציה ומהווה דוגמא רעה, בתכלס, יותר אכפת לה מאיך שהיא נראית ומכך שהיא לובשת דברים יקרים של המעמד העליון מכך שמיליוני בע"ח נרצחים, נלקחים מהטבע וחיים חיי סבל בשביל שהיא תוכל לחייך למצלמה. בתור מעריצים, אולי אתם יכולים לכתוב לה איזה מכתב..או לבקש ממה לסדר את סדרי העדיפיות שלה ולהכניס במקום כסף כסף כסף צת מוסר וערכים..

Lydias767

New member
תראו....

בכלל חשבתי על העניין, ואתם דיי צודקים! אבל תחשבו על זה רגע, האם כל החיות שהפרוות שלהם נמצאות על המעיל של ג'ניפר? האם כל החיות נהרגות באכזריות? רוב הפרוות בעולם גם מיוצרות ע"י חברות שונות, ולפעמיים הפרוות גם לא רק נעשות ע"י הרג אכזרי של חיות!!! תראו זה נכון, לא צריך להרוג חיות, זה מגעיל ואכזרי נורא!!! ואני כבן אדם ראיתי מה עשו לחיות המסכנות והזדעזתי, אבל מצד שני אני יודעת שלא היא הרגה את החיות, וזה שלג'ניפר יש 2 או שלושה מעילים כאלה כבר לא יעזרו לחיות המסכנות!!! ובגלל כמה מעילים כאלה אתם רוצים להרים אותה? סליחה?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכו לאנשים האלה שמתארים בקלטות של המוות האכזרי!!!! אני מאוד מצטערת על זה שאולי לג'ניפר יש כמה מעילים, ואל תגידו לה שהיא לא תקנה אותם, כי היא צריכה לעשות את מה שהיא רוצה וזה הכסף שלה... ובכלל אם זה הגיע עד ככה שיעצרו את מכירת מעילי הפרווה...ככה אף אחד לא יקנה וחיות לא יהרגו!!!! *ואם כבר מדברים על זה, ועישון סיגריות לא הורג אותנו? אל תגידו שזה לא אותו הדבר כי זה דיי דומה!!! כי אם אוסרים את מכירת הסיגריות אתם יודעים איזה הצלת חיים זאת? של מיליוני אנשים וצעירים שעדיין אפילו לא ניסו אותם?* בקיצור תחשבו על התהליכים שלכם קודם...לפני שמתחילים להגיד על ג'ניפר דברים... ועובדה אתמול ראיתי בMTV איך הראו את פט ג'ו בלי בושה מראה את מעיל הפרווה שלו שעלה לו הון...אז אני מאוד מצטערת כי זה היה גם מעור חיות!!!! *לא להעלב, כל מי שאוהב את פט ג'ו...פשוט דוגמא...* בקיצור אני מקווה שהבנתם את מה שניסיתי להגיד!!!! מעריצה עצבנית על הארגונים השונים שמחטטים בתחת שלהם ולא עושים את מה שבאמת צריך לעשות!!!

jloz

New member
../images/Emo45.gif צודקת ב100 אחוז חוץ מהקטע של

הסיגריות חח

Lydias767

New member
חחחחחח זה פשוט לקחתי דוגמא...חח

לא נראה לי שיאסרו את הסיגריות מתישו...חחחח

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif!!!!!!!!!!!!!!!

באמת...בגלל שיש לה כמה מעילי פרווה אנשים צריכים לצאת נגדה בהפגנות והכל?!?!??!?!!?היא לא זאת שהרגה את החיות!!!והיא גם לא יכלה למנוע את זה!!!צריך לפנות לאנשים שהולכים והורגים אותם ועושים את הפרוות!!!

לא מסכימה

כל מעיל שיש לה= לפחות חיה אחת *ובינינו כולם יודעים שהרבה יותר* ולחיה הזאת לא הגיע למות בגלל שהפרווה שלה תיראה טוב כשמישו ילבש אותה!! וכל עוד קונים מעילי פרווה, אנשים ממשיכים ליצר מעילי פרווה.. כשלא יהיה ביקוש לא ייצרו... והם נטפלים לג'ניפר מ2 סיבות: 1. היא עשירה, המעילי פרווה שלה יותר יקרים ממה שיקנה אוהב פרוות ממוצע... 2. היא מודל לחיקוי... פול אנשים בעולם אומרים:וואי אני רוצה להיות כמו ג'ניפר לופז ויעשו מה שהיא עושה וחלק מזה זה גם הלבוש.. וזה רעיון מאוד יפה לשלוח אליה מכתב שמבקש ממנה להפסיק ללבוש פרוות, ברור שהיא תתייחס בהרבה יותר כבוד למעריצים שמבקשים יפה מלארגון שמתנהג כמו חיות ועושה הפגנות נגדה ולא הבנתי תקטע עם הסיגריות

אבללל...

זה לא סיבה לנסות להרוז לה את החיים!!!ז"א אנשים רוצים להפגין מתחת לבתים שלה וזה בטח יהיה גם במקומות שהיא הולכת אליהם...וזה דברים שיהרסו לה את הקריירה!!!!מילא לשלוח מכתב,נציג או לאדעת מה אבל למה להיות כ"כ קיצוניים..?בלעע

עם זה אני מסכימה.. הם נסחפיםםםם

ולטובת הקריירה של ג'ניפר כרגע זה להפסיק ללבוש מעילי פרווה לפחות עד שהם ירדו ממנה קצת...

k a r i n n

New member
אני לא חושבת שג'ניפר בן אדם רע

או משהו כזה..אבל אי אפשר להשוות אותה לאנשים מן המניין..היא בכל זאת מפורסמת ויש לה כוח אדיר, זה שיש לה "רק" נגיד 6 מעילים שכל אחד מהם עשוי דרך אגב מהמון בעלי חיים, לא אומר שבזה זה נגמר. ג'ניפר היא כוח אדיר בעולם האופנה, היא פתחה חברה על שמה, והיא מעודדת הרבה אנשים ללכת בעקבותה. בכך שהיא לובשת את אותם מעילים בפומבי היא נותנת לזה לגיטימציה. כבר בתחילת שנות ה90 הוחרמו מעילי הפרווה אחרי תעמולה גדולה, עכשיו הם חוזרים..אנשים "שכחו" שלא מדובר במעיל, מדובר בבעלי חיים שנלקחו מהטבע באכזריות, מגודלים בכלובים קטנטנים ללא אפשרות לנהל חיי חברה או לדאוג לצרכיהם הטיבעיים ובסופו של דבר נקרע מהם עורם בעודם חיים. סיגריות זה ממש לא אותו דבר..הסיגריות פוגעות במי שמעשן אותם ובמי שנמצא ליד המעשן, לשניהם יש בדרך כלל את האפשרות לא להיות במצב הזה, והם מודעים למה שקורה להם. כאן מדובר בבעלי חיים תמימים שלא עשו רע לאיש. אל תנסו להגן עליה בעיניין הזה, היא לא מושלמת וכולם עושים טעויות, צריך להראות לה שהיא טועה, ולהפזיק את הרצח המעוות הזה, שלא שווה כלום

Lydias767

New member
אממ הקטע עם הסיגריות

היה כמו השוואה בערך... כי כל אנשי הסיגריות הם הרי לוקחים המון חיים של אנשים, כאילו זה נכון הרי בן אדם שבחר לעשן סיגריה הוא מודע להכל, אבל ת'אמת אנחנו יודעים שהוא לא מודע!!! וזה גם הרג של בני אדם, אולי לא ממש אכזרי אבל משהו דומה!!! ומצד אחד נכון שאומרים שאנחנו המעריצים נשלח לה מכתב...אני בטוחה שהיא תתחשב, אבל את המעילים שיש לה הרי היא כבר לא תזרוק לא? מה עם החיות נהרגו בשביל המעיל שהיא לובשת וכבר קנתה אז אין מה לעשות... אבל בעתיד אני בטוחה שתתחשב... ועוד דבר אולי שארגוני ה"תנו לחיות לחיות" ילכו לאנשים שבאמת גורמים להרג החיות ויפעילו קצת את החוק ולא יהיה יותר הרג?! איך הרעיון? ככה לא יהיה הרג, לא חיות מתות כלום!!! הרי אתם אומרים שאפשר להחליף הכל בחומרים סינטטים אז למה לא אוסרים את ההרג? תראו יש המון דברים שבחיים לא נבין וזה אחד מהם...מה ג'ניפר לעזאזל קשורה לפה? *ממש מגעיל!!!*

Lopezit

New member
ג'ניפר בחיים לא תפסיק ללבוש פרווה

זה הלבוש שהיא הכי אוהבת והקטע עם הסגריות בכלל לא קשור לזה

באמת נראה לך שהיא תתן להם להרוס

לה תקריירה ולהציק לה עם ההפגנות רק כי היא הכי אוהבת פרווה??? היא תפסיק עם הפרוות יותר מהר ממה שאתם חושבים

אם היא מתכוונת להפסיק ללבוש פרווה

ורוצה להשאיר את מה שכבר נשאר לה.. סבבה כבר אין מה לעשות.. אבל שתלבש אותם לימי הולדת של חברות או לאירועים פרטיים או משו שלא תצעד איתם על כל מיני שטיחים אדומים.... וכמה כבר היא יכולה ללבוש את אותו מעיל??? שתיפרד מהם יפה ותעבור לפרווה סינטטית או משו ומה גורם לך לחשוב שהם לא הולכים לאנשים שהורגים?? רק שאליהם הולכים בשקט.. כאן עושים הפגנות ורעש ובלאגן כי ג'ניפר היא סלבריטי... וכל עוד יש ביקוש לפרווה אנשים יהרגו חיות בשביל הפרווה! גם אם יאסרו אנשים יעברו על החוק!! אבל כל עוד יפתחו מודעות לכמה הרג חיות כזה בשביל מעיל זה רע, פחות אנשים יקנו וסיגריות זה מתוך בחירה.. אתה בוחר לעשן אתה פוגע בעצמך כאן אתה בוחר לקנות מעיל פרווה ואתה פוגע בהמון חיות חפות מפשע...

k a r i n n

New member
ארגונים כמו "פטה" בארהב

שדואגים לבעלי חיים, פועלים בכל החזיתות. וג'ניפר ועוד מספר מועט מאוד של סלבריטאים שמתלהבים ממעילי פרווה, הם אלה שגורמים לזה שהתעשייה הזאת תחזור, ובעקבותה מיליונים נוספים של בעלי חיים יהרגו. יש לה כוח אדיר, ובגלל זה "נטפלים אליה". חוצמזה שבשניה שהיא תפסיק כבר לא יטפלו אליה יותר, להיפך, ישבחו אותה ויודו לה על החמלה כלפי החיות. כל מה שהארגונים רוצים זה להציל חיות מחיים של סבל רצוף. ולא להרוס לגניפר את הקריירה..

skin blues

New member
יש סיכוי ממש ממש קלוש...

שג'ניפר עושה משהו שהוא לא כל כך בסדר ונחמד? עם כל הלב העצום שלה שכבר לא עובר בדלת מרוב שהוא גדול, אולי היא חוטאת ועושה משהו ממש רע מאינטרסים לא נקיים כל כך? אופנה או לא, יש דברים (נגיד ערכים) שלא מוותרים עליהם בשביל להיות כוסית, כמו לשמור על חיים. יכול להיות אולי אולי שהיא לא בסדר? זה מעצבן לגלות שאלילים כמו ג'ני חוטאים, אבל זה קורה, ואנחנו צריכים לשים את ההפרדה בין הדמות על המסך ובדיסקים לבין העולם האמיתי שמלא בדברים רעים. אפשר לאהוב את המוזיקה שלה והסרטים שלה וגם להתנגד לפרווה. מה עושים? צורבים את הדיסקים שלה. למה? כי לא מגיע לה כסף, היא קונה איתו פרוות.

jlo9

New member
k a r i n n אני תומכת בך במאת

האחוזים!!... אני יודעת שלג'ני יש לב רחב והיא בנאדם מדהים!...ומוזר לי שהיא ככה ממשיכה ללבוש פרווה....אולי היא אף פעם לא ראתה איך מפשיטים את העורות של הבע''ח החסרי עונים האלו בעודם חיים!!! כל כך אכזרי! ולידיה - למה נראה לך שיש לג'ן "כמה מעילי פרווה"??? יש לה מיליונים, כל שני וחמישי היא לובשת אחד חדש! את יודעת כמה בעלי חיים הורגים בשביל כל מעיל כזה???? אז נכון , ג'ניפר לא היחידה שלובשת מעילי פרווה , אבל היא גורמת לעידוד של התעשייה הזאת ולהמשך של רצח של מאות ואלפי חיות מסכנות כאלו... וכרגע החברה הזאת מתמקדת על ג'ניפר , ובפעם אחרת היא תתמקד על מפורסם אחר. אני דווקא שמחה שהם עושים את זה , אולי אולי זה יעורר בה משהו נגד פרווה! בכל מקרה אני חושבת שג'ניפר יכולה לוותר על פרווה ולקנות מעילים מטריפים שהם לא עשויים מפרווה אמיתית!

PennyLaneM

New member
אתם ממש לא צודקים!!

[קפצתי לפורום כדי לשאול את דעתכם בנושא,והשיגו אותי. לכן אני מגיבה לכל אלה שהגיבו לראש ההודעה.] כנראה שאתם לא מבינים עד כמה היא משפיעה בכך שהיא לובשת מעילי פרווה. נכון,היא לא עשתה זאת והוציאה את הפרווה מהחיה בעודה חייה,אך כן,היא תומכת בזה עקב זה שהיא לובשת מעיל פרווה. ואל תקשרו את הקטע של הפרווה לסיגריות. הרי בסיגריות אתם מודעים לסכנה,וזאת החלטה שלכם אם להמשיך להעשן. בפרווה,ככל שאתם קונים מעיל,אז ככה עושים יותר. [אגב,אני לא אומרת "הורגים" מאחר וכשמוציאים את הפרווה מהחיה,לא הורגים אותה,אלא מביאים לה למות ביסורים.] ואף אחד לא רוצה להיתנפל על ג'ניפר,ולהרוס לה את התדמית! פשוט היא ועוד לא סלבריטאים עשירים. מה שאומר שהיא יכולה להרשות לעצמה לשלם על מעיל פרווה מעבר לממוצע. מה שאומר שוב,שאנשים רעי לב ימשיכו לייצר מעילי פרווה רק כדי לזכות בגימיק ובכסף. וכן, יש נערות אשר מושפעות מג'ניפר ואט אט יתחילו ללבוש מעילי פרווה כי כך ג'ניפר הפרינססה החליטה. בבקשה,תפסיקו להיות עיוורים. אף אחד לא מנסה להפיל את ג'ניפר מכס המלכות,רק רוצים שהיא תפסיק לעודד לבישת פרוות. רובכם כאן בשרשור,מנסים להתכחש לעובדה הזאת. אז וויק אפ,היא לא אדם רע,אבל היא בהחלט מטומטמת. [מצטערת,דעתי בלבד.] ושאלה, מישהו מכם ראה איך עושים מעיל פרווה?

למעלה