סתם שאלה

backstreet girl

New member
סתם שאלה

אתם מעריצים "פאנטית" של רד הוט צ´ילי פפרז? הכוונה אם אתם מעריצה מושבעים,שרופים. כמה רחוק אתם מוכנים ללכת בשביל לפגוש אותם? האם את מוכנים לעשות משהו מגעיל למענם(לאכול תולעים למשל...חחח..איזה שאלות אני שואלת....אתם בטח לא מבינים מה אני רוצה ממכם..).. .

לא חושבת שאי פעם "הערצתי" אותם

כשהייתי בת 10 הערצתי את ירדנה ארזי
כשהייתי בת 15 רציתי להתמסטל יחד עם אקסל רוז אבל את המוסיקה של RHCP אני אוהבת ולא הייתי מתנגדת לשבת איתם לאיזה סשן ואולי ג'וינט(עכשיו גם זה לא. עושה לי רע). ועם ג'ון הייתי שמחה לתרגל יוגה יחד. לא מעריצה אותם. הם רק בני אדם.

backstreet girl

New member
אני בדרך לזה.

אני עוד בתחילת ההערצה שלי אליהם. אבל האמת,שאני לא חושבת שזה יגיע למצבים כאלה של ההערצה מטורפת כי אני כבר יודעת שלפעמים ההרעצה מטורפת יכולה להיות כ"כ כ"כ משפילה. אומנם אני לא רואה את ההערצה המטורפת שהייתה לי לבויז(כן,כן..אני לא מעריצה מטורפת שלהם עכשיו אלא רק מעריצה רגילה.). לההערצה של מושפלות וילדותיות(למרות שקרו ל מקרים אלה) אבל אדם מתבגר ומבין שההערצה מטורפת יכול להיות דב מטומטם(יכול להיות..לא תמיד..לפעמים זה אחלה..). בקיצור,אנתוני תעשה לי ילד פה,אנתוני תעשה לי ילד שם. אני בדוגרי...אני לא רוצה להגזים יותר עם ההערצת כוכבים כי זה יכול להשחית ותאמינו לי שראיתי אנשים שזה משחיט אותם(אפילו אותי..אבל קצת,לא הרבה).

michaelblum

New member
אני רואה את זה בצורה שונה

אני לא יעשה כמעט כלום כדי לדבר איתם, כי זה לא מה שמעניין אותי. מעניין אותי לשמוע את המוסיקה שלהם. אני יעשה הרבה מאוד בשביל להיות בהופעה חייה, ואשלם הרבה מאוד בשביל זה. אני לא יעשה שום דבר כדי לדבר עם אנשים שאני לא מכיר ושהם לא מעריכים אותי בחזרה, כי אין בזה שום תועלת לדעתי. אני מחשיב אעצמי למעריץ, אוהד, איך שתקראו לזה, שרוף. למה? כי אין שום דבר אחר בתוך המוסיקה שאני אוהב יותר מהפפרס. אפילו לא קרוב לזה. השירים של הפפרס בזמנים מסויימים, גורמים לי להיות שמח בזמנים שאני לא תמיד שמח. ההופעות האנרגטיות שלהם גורמות לי להערצה מוחלטת שלהם. או יותר נכון, של האנרגיות שלהם בהופעות. כי את האנשים עצמם, אני לא מכיר. מה לעשות. וכן. היום, בעידן שנות האלפיים והאינטרנט, זה שאני מוציא כסף, וקונה את הדיסקים שלהם מהחנויות, למרות שיש לי את האפשרויות להשיג אותם בדרכים אחרות ובחינם, אבל אני לא. אני חושב שזה מראה על ההערכה הגדולה מאוד, אכל מאוד שיש לי אליהם.

lollapalooza

New member
אממ

עניתי לך במסר, אבל הנה שוב. קודם כל, המושג "הערצה" תמיד מתקשר אצלי לילדות בנות 12 ולהקות בנים. אז קשה לי להתייחס לזה ככה. מה שכן, אני מעריכה אותם ואוהבת מאוד את המוזיקה. אני באמת מוכנה לעשות המון ולשלם הרבה כסף כדי לראות אותם בהופעה. (וגם לא הייתי מתנגדת לאיזה שיחה קצרה, אבל זה לא העיקר.) אבל בגדול, אני לא אשתגע או אעשה משהו שמנוגד לדברים שאני מאמינה בהם רק בשביל להקה, ולא משנה כמה גדולה היא.

אמממ

בניגוד לכל מי שהגיב עד עכשיו אני לא כל כך בטוחה עד כמה הערצה קשורה לגיל. כבר ראיתי אנשים מבוגרים שחצו גבולות בגלל הערצה עיוורת, וזה לא חייב להיות דווקא "כוכב" מוזיקלי. אני לא מאמינה שאי פעם באמת הערצתי אותם, כלומר לא רצתי לחפש תמונות שלהם באינטרנט או אספתי בכפייתיות כל מה שקשור אליהם. מעולם לא תיכננתי "להינשא" לאף אחד מחברי הלהקה. אז הייתי מסכמת את כל זה בתור הערכה למוזיקה שהם עושים. ההערצה היא אולי למוזיקה ולא לבן אדם עצמו.

גיל מ

New member
מכיתה ז' עד אמצע ח'

אני ממש ממש הערצתי יענו כמו שילדות קטנות העריצו את ספייס גירלז ו משו כזה אני את רד הוט, מאז נפתחתי לעוד להקות וזמרים ועכשיו רד הוט הם ברשימה נכבדה של להקות וזמרים מהארץ ומהעולם שאני שומע..

Rusty Cage

New member
לא, אני שונאת גרופיזם../images/Emo3.gif

זה סתם מיותר... אוהבים ת'מוזיקה, נחמד לראות ת'אנשים בהופעות/תוכניות וכו', הם משעשעים, אולי גם כיף להסתכל ומן הסתם לא נראה לי שיש בנאדם שהיה מתנגד לשיחה איתם אבל זהו, לאכול תולעים או לבכות ולצרוח "תעשו לי צאצאים!" שרואים אותם בטלוויזיה זה פשוט עלוב וטיפשי.

BloodSugarCrazy

New member
הערצה

כשרק התחלתי לאהוב אותם מחדש, אי שם לפני 5 שנים בערך, הכרתי ילדה מהשכבה שלי שהייתה גרופית היסטרית, כולל חולצות, תיקים, מדבקות, תמונות ביומן, כל הדברים הרגילים, אבל היא גם חרטה על עצמה בסכין את השמות שלהם ואת הסמל, וזה כבר היה חולני. אחרי שראיתי את זה הבנתי שיש גבול בין להעריץ להקה בגלל המוזיקה או בגלל האנשים. לעומת זאת, אני מוכנה לצאת קצת מהגבולות שלי בשביל לפגוש אותם, בסך הכול זו אחלה חוויה, וחברה שלי שפגשה אותם כמה פעמים אמרה שהם אנשים מקסימים, אז למה לא להתאמץ, בעצם?

michaelblum

New member
מה שכן....

יש מצב שהייתי פורץ לבמה ככה באיזו הופעה ומתחיל לרקוד ולהתפרע לצלילי SIR PSYCHO SEXI
והמבין יבין למה דווקא בשיר הזה...

למעלה