סתם שאלה

dafnaleh

New member
לא.

אני לא עוקבת בכלל אחרי החיים האישיים שלהם. הדברים היחידים שאני מתעניינת בהם זה המוזיקה שלהם, פירושים של השירים, כאלה דברים. אני חושבת שלא הייתי רוצה להיפגש איתם אישית, דווקא. זאת מעין פנטזיה כזאת שלא הייתי מעוניינת שתתגשם. אולי זו מן הרגשה כזאת שאני לא רוצה להיות סתם עוד מעריצה שהם פוגשים. לא יודעת. הם כן הלהקה האהובה עלי, והשירים שלהם מרגשים אותי הרבה יותר מכל שיר של כל יוצר אחר, אבל לא יותר מזה. טוב, די עם הקישקושים.

Rock and MetaL

New member
שאלה לבנות בקשר לנושא הזה.

אם הייתן הולכות ברחוב(קליפורניה למשל)ופוגשות את ג'ון(הוא ולא אחר) מה הייתן עושות?אומרות לא שלום או כמו כול הפרחות שמאוהבות בבריטני צורחות ומתעלקות עליו?

lollapalooza

New member
בעעע

צורחת ומתעלקת, בטח שלא. אמממ אני מניחה שאם היה לי האומץ, הייתי אומרת לו שלום. אם ממש היה לי זמן לדבר איתו ולא לעצבן, הייתי אומרת לו שאני מאוד אוהבת את המוזיקה שלו. או משהו כזה. זהו.

../images/Emo45.gif

אבל אני בספק אם היה לי אומץ. נראה לי שהייתי קופאת במקום. ולא רק איתו ... גם אם זה היה כל חבר אחר בלהקה ... חוץ מצ'אד, איתו לא הייתי מנסה אפילו לדבר כי הוא צוחק על אנשים שהם לא אמריקאים.

חחח.אהמ

סתם הוא תמיד צוחק על הבמאי של הקליפים שלהם שהוא לא מבין מילה ממה שהוא אומר כי יש לו מבטא צרפתי או משו כזה.. זה ממש מצחיק..חחחחחחחחח

Latisia

New member
לא אני חושבת

אם הייתי רואה את ג'ון או את חברי הלהקה האחרים אולי הייתי ניגשת אליהם ואומרת להם שאני נורא מעריכה את המוזיקה שלהם וכאלה אבל לא הייתי מציקה זה דיבילי ומטופש... הייתי ניגשת אליהם רק אם היה לי אומץ.. ואין לי אומץ!אז לא חח

סיכוי קלוש

שהייתי בהכרה אם זה היה קורה....

sLoVaKit

New member
אווויייי כמובן שלא

איככככ אני שונאת מתעלקות ומתעלקים בסגנון "you'r my god" !!!! וכאלה... אמממ.... גם אני תאמת הייתי קופאת במקום ומאבדת מילים, אבל לא הייתי מפספסת הזדמנות כזאת בחיים שלי , אז הייתי ניגשת ואומרת לו [ולכל אחד אחר מהם] כמה שאני אוהבת אותם, ששום להקה בעולם לא עשתה ולא עושה מוזיקה טובה כמו שלהם [הכל ברוגע,כן..] ו... שימשיכו במלאכת הקודש הזאת כמה שהם יכולים! וכמובן שהם ענקיים!

BloodSugarCrazy

New member
לא יודעת..

קשה לדעת איך הייתי מגיבה. בטח הייתי קופאת לשניה ואז ניגשת כולי מסמיקה ומבקשת חתימה ופולטת כמה מילים שאחר כך הייתי מרגישה מטומטמת שאמרתי...

backstreet girl

New member
אני הייתי בשוק

אבל אני בטוחה שהיה לי אומץ לגשת שליהם ולומר להם שאני מתה עליהם ועל המוזיקה הנפלאה שהם מייצרים. אבל אם זה היה אנתוני,הייתי חייבת לתת לו איזה נשיקה(אל תהרגו אותי).

זה מצחיק..

רק לפני שבוע דיברנו בתקשורת על הערצה. המורה שלנו אמר שזה יהיה מאוד לא אתי ומקצועי אם מישהו שעובד ברדיו יצרח, יבכה או אפילו יבקש חתימה כשהו פוגש מישהו "מפורסם". בתכלס אני אמורה לראיין את האנשים האלה ברדיו, אז זה יהיה ממש דבילי אם אני יראיין מישהו ואחרי הראיון אני אבקש חתימה. וזה גם תקף לגבי אמנים מחו"ל (סביר להניח שלא הייתי מראיינת אותם, אבל נראה לי שיש סיכוי..). הנה למשל היום היה אצלנו ארכדי דוכין ברדיו., ולפני שבועיים דודו טסה. זה כיף אבל אני לא חושבת שהייתי מתחילה לצרוח אם הייתי רואה אותם. ד"א: ראיתי את דודו טסה מנגן ושר ברדיו "אני רץ". בואנה איך הערכתי אותו אחרי זה...

למעלה