סתם שאלה

הן חסרות הבנה במוזיקה!לא שומעות בכל

בכלל!!! מדי פעם אוהבות שירים חדשים של בMTV לא יותר מזה

Nadav נדב

New member
אם הן שומעות מה שחדש בMTV אז באמת

יש כאן בעיה!!! (חוץ מאם הן אוהבות שת שוקולד!
) בכל מקרה, קיילי היא זמרת מצויינת ווקאלית, וזאת עובדה. היא נשמעת מושלם, בייחוד לייב, כך ש...מי שאומר שהיא חסרת כשרון - פשוט מקנא בה.

מה שהכי מעצבן!זה שהן לא מבינות במוז

במוזיקה!אני לא טוענת שאני מבינה אבל אני תמיד שומעת חדשות ויודעת דברים ה-ר-ב-ה לפניהם ומבינה באמנים חדשים כשבכלל אין לי MTV
המשפט הכי מטופש ששמעתי היה"לקיילי אין קול גבוהה בכלל" של חברה טובה שלי שממש חשובה לי דעתה -היא אוהבת את ביונסה ואומרת שיש לה"קול מדהים"אני ממש לא מסכימה איתה...חוץ מזה שהיא עלובה ופרחה-סקסית[מה שלדעתי אי אפשר להגיד על קיילי-קיילי מעולם לא התנהגה כפרחה!] טוב יש לה שירים יפים אבל ממש מטופשים![טוב שקט-כאלו שFEVER גאוני] ואין לה קול מדהים בכלל! שמעתי אותו בלייב! וכאלו תשוו את זה ל"קריינג גיים"!!!

Nadav נדב

New member
היכולת הקולית של ביונסה לא מדגדגת

אפילו בקצת את יכולתה הקולית של קיילי. אני רוצה לשמוע את ביונסה מבצעת לייב את CIM. היא לא יכולה. נקודה.

Nadav נדב

New member
כנ"ל. ביונסה סתם צועקת, ושומעים את

זה. הקול של קיילי יוצא מהגרון בקלות - וזה נשמע הרבה יותר טוב. בקיצור - קיילי זמרת, ביונסה רקדנית פרחה. נ.ב. קיילי פי אלף יפה מהביונסה הזאת!!!

../images/Emo13.gifיש לי מלא דברים להגיד על זה אבל

יצאתי לביצפר חחח זוכרים שהיו שמועות שקיילי צעקה את זה בהופעה
טחח....

אני כבר יודעת 80 אחוז מהן ואני גאה

בזה
כנסי למילון מונחים שיש בפורום דניאל עשה ותשנני קצת חחחח

p i n g o

New member
יפה סקייטי ../images/Emo13.gif

יעל, תלמדי ממנה! הלחינם בזבזתי יום שלם מחיי על החנת מילון הקיצורים הזה?? גם אני משתמש בו מדי פעם כשאני לא מפוקס

חחחח!אני מציעה לך לשנן וללמוד

וככה לא תצטרכי ללכת אליו כול הזמן כשאת לא יודעת איזה קיצור כי זה מעצבן בלה בוקר טוף

tatababa

New member
אני עדיין נמנע מלהגיד את דעתי

רוצה לשמוע קודם מה יש לאחרים לומר.

למעלה