סתם שאלה

tatababa

New member
סתם שאלה

כדי לעודד מחשבה בקרב חברי הפורום.. קיילי מאוד ניסתה (לדבריה) שהאלבום שיבוא אחרי FEVER לא יהיה "FEVER חלק 2". האם אתם חושבים שהיא הצליחה? איפה היא נכשלה? מה היה צריך לעשות אחרת? מה טוב ומה לא טוב? תרגישו חופשי להגיד מה שבא לכם - כל ביקורת היא לגיטימית כל עוד נאמרת כמו שצריך (ומותר לכם לא לאהוב דברים מסויימים של קיילי, כלומר שתהיה לכם דיעה משל עצמכם). נראה לי יכול להתפתח בו דיון נחמד, שבסופו נוכל להסיק באופן כולל מה מצפים חברי הפורום מקיילי ומהמוזיקה שלה.

Nadav נדב

New member
את האמת, ממש לא התלהבתי מBL...

מדובר באלבום, שמוזיקלית הוא אמנם די טוב - אבל השירה בו כ"כ "הליומית", שזה הרס לי חצי מההנאה. שונה מדי בשביל קיילי, אבל אני לא חושב שהאלבום שונה עד כדי כך מFEVER....יש דמיון מוגדר בין השניים - בשירה, וגם מעט במוזיקה. אישית - אני לא אהבתי כ"כ לא את FEVER, ולא את BL. שניהם די קילקלו את המוניטין של LY, האלבום האהוב עליי של קיילי - בו היתה שירה מצויינת ולחנים קליטים ומוצלחים (+TOUR נהדר!), אעפ"י שהמלל היה רדוד - אבל זה לא הפריע לי. כי קיילי שאני אוהב היא קיילי המתוקה של LY. מעבר לכך, שFEVER, למרות שהוא לא היה אלבום מדהים, יצא לו TOUR נפלא. אני פשוט מקווה שקיילי תתחיל לשיר עם הקול הטבעי (והמעולה) שלה. זה כל מה שאני מקווה - כי הקול הזה יכול להפוך שיר בינוני למצויין, וזה כל היופי בקיילי.

וואי יש לי נאום מההה זה ארוך לזה אב

אבל אני חייבת ללכת ללמוד אני אקצר ואכתוב חלק ממה שאני חושבת אולי אני אוסיף אח''כ
לדעתי קיילי הצליחה....יחסית היא ע-ד-י-י-ן לא שרה באלבום שלה!!! אני ממש לא מבינה מה הבעיה לעשות אלבום כזה רק שהיא שרה בו-ממש כמו בLY נכון?מה שאני אוהבת בLY הוא השירה שלה הקול הממש יפה שלה זה היה נחמד אם היא הייתה שרה ככה בBL יש המון שירים שאני אוהבת כ''כ בגלל הצורה שקיילי משתמשת בקול שלה כמו למשל אטומטיק לאב וDREAMS גם בו היא שרה נורא יפה חבל שקיילי לא שרה בו כמו שצריך... אבל הוא ממש לא המשך לFEVER השירים הFEVEר כיפיים אבל באמת כבר נמאס לי מהאלבום הזה!אחרי כמה זמן של שמיעה הוא כבר די נמאס השירים בו חסרי רגש והמילים לא משהו... בBL השירים שונים...אני לא ממש יודעת איך להסביר את עצמי אבל BL לא קופי FEVEר אבל הוא גם לא כ''כ רחוק מלהיות FEVER2 *זזתי ללמוד היסטוריה*

Nadav נדב

New member
לקיילי יש *המון* שירים שהקול שלה

נפלא בו...לדעתי הבולטים שביניהם: BTDYK IYWWMN CIN - שבכלל הקול שלה שם מדהים, פשוט עושה צמרמורת... dangerous game automatic love PYIMP FF ועוד ה-מ-ו-ן.... אבל, הביטוי הקולי שלה הוא בייחוד בהופעות החיות. לדעתי קיילי היא ה-פרפורמרית מכל הזמרות שאני מכיר. תשמעו איך שהיא שרה בטונים הגבוהים של CIM בI&L או OANLT TOUR - פשוט מגיעה לטונים של זמרת אופרה. וכמובן שיש מלא ביצועים דגולים נוספים שלה בהופעות - CRYING GAME, LY, OANLT, LIMBO ועוד המון...זה שקיילי זמרת מצויינת די ברור למי שמכיר טוב את המוזיקה שלה - אבל אנשים שמכירים אותה מFEVER לא יודעים זאת, וחושבים שהיא סתם זמרת מועדונים שהמחשב עושה לה את הקול. אז זהו שלא!

Nadav נדב

New member
ועוד משהו-רק רציתי לומר, שההופעות

של קיילי הרבה יותר מוצלחות מהאלבומים - למה? כי *היא* שם. ונותנת את כל מה שיש לה. ויש לה הרבה, בניגוד להרבה זמרים שנשמעים נהדר באלבום ומבצעים לא משהו לייב (אפילו מריה קארי מזייפת לפעמים בלייב. קיילי שולטת בקול שלה בצורה די מושלמת - היא יכולה להשתמש בו איך שבא לה). בקיצור - לסיכום הדבר - לדעתי קיילי מצטיינת בייחוד בהופעות שלה.

Nadav נדב

New member
אה. הבנתי. שמע, בקשר למריה - יש לה

קול מדהים, למעשה היכולת הכי גבוהה בעולם - אבל הבחנתי שיש לה בעיות רציניות לשלוט בו - היא "משחקת" איתו יותר מדי כדי לטשטש את זה - לדעתי היא צריכה לשיר טבעי יותר - כמו בתחילת הניינטיז.

tatababa

New member
צודק ב-100%!

מאריה אולי בעלת הקול הכי טוב בעולם, אבל לעזאזל היא צריכה לקחת כמה שיעורי שירה! השירים שלה מאז Butterfly בלתי נסבלים. היא לוחשת את כל השיר (נשמעת כמו יתוש) ואז מתחילה לצרוח בהיסטריה לקראת סוף השיר. בהופעות זה נשמע עוד יותר רע.

Nadav נדב

New member
וזה למה אני מעריך את קיילי - אמנם

היכולות שלה לא גבוהות כמו של מאריה, אבל השירה שלה מושלמת - בייחוד בלייב. ולמה? כי קיילי עבדה כמו חמור כדי לנצל את היכולות שלה - והתוצאות.....תצפו בFEVER/OANLT TOUR ותראו! (תשמעו יותר נכון...
) מאריה, עם השמונה אוקטבות שלה, אכן נשמעת כמו יתוש רוב השיר, ואז באמת צורחת בהיסטריה (זה מזכיר לי שריקה את האמת).....יוחזרו ימי MUSIC BOX לאלתר!!!

eranmc

New member
זאת טכניקת השירה שלה

במסע ההופעות האחרון שלה היא דווקא שרה כמה מהשירים הישנים שלה, כמעט, כמו בעבר.

Nadav נדב

New member
טכניקה לא נעימה לאוזן, מצטער. יותר

נכון צורמת. יש לי 4 אלבומים של מריה - אני מאוד אוהב אותה, אבל....אם היא רוצה שיעריכו את הקול שלה - שתבצע בהתאם.

tatababa

New member
בגלל זה אנחנו אומרים

שהבחורה מוכשרת בטירוף, אבל לא יודעת להשתמש בקול שלה כמו שצריך. בדיוק כמו קיילי באלבומים האחרונים שלה. בלון ההליום שמחובר לה לתחת פשוט הורס לה את הקול, אבל כשהיא עולה על הבמה - הבחורה זוהרת!

eranmc

New member
../images/Emo6.gif

אולי נתקשר אל מאריה ונסביר לה את זה.

Nadav נדב

New member
ובהזדמנות תצלצל לבריטני - תתחזה

לרופא ותודיע שיש לה דלקת קשה במיתרי הקול, ושאם היא תשיר עוד צליל אחד - היא לא תוכל לדבר יותר לעולם!!! (הלוואי!!!)

tatababa

New member
או שפשוט

אפשר לתבוע אותה על הטרדת הציבור ועוגמת נפש. זה בטח ישתיק את ה!@#ה לכמה זמן

ברור שיש לה המון!נתיי רק את אלו שעל

שעלו לי בראש כרגע.... נכון!זה מרגיז אלו שמכירים אתק יילי רק מקנט גט יו אאוט אוף מיי האד חושביםש היא זמרת כזאתי מקפיצה וכאלה שלא יודעת לשיר ורק שרה שירי פופ ממוצעים וזה ממש מעצבן! יש לי ויכוחים עם חברות "נו איפה הקול המדהים שלה IYE???" "ומה בדבר קנט גט יו אאוט אוף מיי האד" מה לעשות1?!שהם מכירות 10 שירים שלה נטו?!?! את ISBSL[וואו שיר אחד משנות השמונים!] והשאר מFEVER וLY זה מרגיז העולם צריך להיות מודע לקיילי של שנות התשעים!!! כולם צריכים לרכוש את IP!!!!!!! חחחחחח

למעלה