סתם שאלה

נורמלית????..אני????...פילז נו!!!

אני לא ילדה נורמלית! אני עושה שטויות ומדברת שטויות....אני אומנם ילדה משעממת{ומשועממת..}אבל גאד אני ילדה מוטרפת פשוט....חחחח..יש אנשים שעוד לא ממש מכירים אותי אז הם לא יודעים עד כמה אני מוזרה...ואני ילדה מאוד,אבל מאוד מוזרה... חחחחחחחח....אתם יכולים לשאול את כל מי שאתם רוצים,אני פשוט ילדה מסטולה לאללה...חחחחחח....וכייף לי עם זה שאני לא נורמלית,תמיד העדתי על עצמי שאני משוגעת..הכל חוץ מנורמלית...זה יהיה אסון בשבילי אם תגידו עליי שאני בחורה נורמלית...כי אני לא,וזה מה שמאפיין אותי, אני מתגאה בזה שאני לא נורמלית, אני מיוחדת. חחחח, דרוש.{המסטולה של פורום חברויות....נא להכיר...חחחח}

thebaby

New member
אישית, אני חושב שאני שונה../images/Emo101.gif

אני חושב שאני מסובך יותר מאחרים. אני יודע שלרוב זה כי אני מתפלסף יותר מידי על דברים ומנתח את עצמי יותר מידי. אבל אני מרגיש שונה מאחרים, מסובך יותר וגם סתם מוזר. תמיד הרגשתי ככה אבל אף פעם לא רציתי להיות נורמאלי. ככה שזה בסדר... גם לרוב אנשים מגדירים אותי כמוזר. אז אולי זה נכון.

non sence

New member
נורמאלית- לא נורמאלית

שמעתי פעם שאלוהים אמר שלכל אדם הוא טבע חותמת משלו אף אחד לא דומה למשנהה כמובן שלכולם יש קווי דמיון בצורה הכללית שלהם בעיקולים של כל מטבע-אדם בדמות ובציור חייהם אבל בסופו של דבר אני חושבת שבעיקרון ברגע שהם מפסיקים להסתובב על השולחן ונופלים שטוחים עליו הם בעצם כולם אותו הדבר

תות15

New member
מנצל"ש..../images/Emo32.gif

יאאא אני יוצא עכשיו לסמינר של מועצת נוער בכנרת!! יהיה פנאן! אני מקווה להבחר לתפקיד משמעותי במועצה.. אממ אני חוזר מחר בצהריים..ביי לכם

למעלה