סתם שאלה

סתם שאלה

תגידו , אתם מרגישים שאתם נורמאלים או שיש בכם משהו מיוחד שאין במישהו אחר ? כן כן , אתתם יכולים לומר שכל אחד הוא מיוחד בדרך שלו , אבל השאלה שלי היא האם אתם בעצמכם בככליות מרגישים רגילים , נורמאלים , או שאתם נבדלים (בכוונה או לא בכוונה) מהאחרים? לדעתי אני מרגישה נורמאלית , אני חיה במשפחה רגילה , אני לומדת מה שמעניין אותי , יש לי חבר , ועוד ועוד דברים נורמאליים שיש לכל אדם ..... לפעמים אני מרגישה מיוחדת בזה שאני בעצם נורמאלית כי אין הרבה אנשים נורמאלים בעולם הזה.... תתפלספו חופשי עם התשובות שלכם , אשמח לשמוע את דעתכם

BaBy BoY14

New member
אני..חושב...ש....

אני חושב שאני נורמלי ורגיל בדיוק כמו כולם אולי יש בי תכונות שאין באחרים אבל אני בטוח שיש אחרים שבהם יש תכונות שבי אין.. אולי יש רגעים שאני מרגיש מיוחד...אבל ברוב היום וברוב הזמן אני מרגיש רגיל ונורמאלי כמו כל אחד..

וונקי

New member
אם אני נורמלית

זה תולי מה זה נוררמלי זה הכול עינין של איך מסכלים על זה יש לי חבר יש לי חברות טובות וחלק פחות טובות אני לומדת מה שאני רוצה. אבל עושה גם דברים לא נורמלים מדי פעם אבל תמיד אומרים לי שאני לא נורמלית אז אני לא ממש יודעת

תות15

New member
אממ..

סליחה מראש אם אני הולך לזיין לכם ת'שכל.. לא אני לא מרגיש נורמלי בכלל.. נורמלי זה אומר שפועלים לפי הנורמות (שומרין..) ואני לא אוהב לפעול לפי נורמות..יש דברים בחברה שלא מתאימים לי ואנשים מנהגים יותר מידי לפי הכללים והנורמות למרות שהם יודעים טוב מאוד שהם שגויות.. אני מקווה שמישו הבין אותי..

cami y luly

New member
אני נורמלית???? חחחח

נורמלי זה עניין של יחס.. ז'תומרת כל אחד נורמלי בצורה של עצמו או משהו כזה... אני לא נורמלית!!! כי אני ממש מחורפנת כל הזמן וזה ממש לא נורמלי!! וואו! שיגעון! סתם.. אז קיצר אני חושבת שאני לא נורמלית.. חחחחחחח

enjoi butterfly

New member
טוב אז ככה....

נורמאלי לא קשור למיוחד... אני יסביר למה נורמאלי אין כזה דבר...פשוט אין. כי כל אחד רואה את הדרך שלו כנורמאלי.. עם את אתה נורמאלי בעני בן אדם אחד אז בעני השני אתה לא תראה נורמאלי זאת אומרת שאין כזה דבר שנקרה נורמאלי... מיוחד זה כבר משהו אחר...מיוחד יש לזה שניי הסברים.. אחד זה שכולם מיוחדים כמו שאמרת...כל אחד מיוחד בדרך שלו.... והשני זה משהו שהוא עושה ואין עוד אנשים שעושים את זה...אבל זה קצת נדיר... ערב טוב לכלום..

sh53

New member
פורום של נורמליים, איזה שעמום ../images/Emo11.gif

אז אם כולם נורמלים, החלטתי שדווקא אני לא אהיה נורמלית, דקה אחפש סיבות (אם כל כך רוצים למצוא סיבות למה לא, תאמינו לי שמוצאים). אז ככה, למה אני לא נורמלית:
אני מכורה לאינטרנט. בחורף קר לצאת בחוץ, אז גולשים באינטרנט. בקיץ חם, מזיעים בחוץ, אנשים מסריחים בכל מקום, אז מה עושים? נכון! גולשים באינטרנט. אם המחשב לא עובד לי יום אחד, אני גוססת (זה לא שהמחשב חולה-מקולקל, לי יש וירוס/באג).
אני מבטיחה תשלומים ליאיר עבור כל המחמאות שהוא נותן לי (והוא אכן נותן), מבטיחה שהתשלום יגיע, יודעת שהתשלום לא יגיע, יודעת שבסוף יאיר יגלה את זה ואז יומי האחרון יגיע די מהר, אז זה נורמלי להתגרות ככה בגורל לדעתכם?
עושה עדכונים שבועיים על אהבה, כשהם בכלל לא מעודכנים, איך אפשר לשים פה עדכון שבועי ושיהיה בכלל מעודכן? מה זאת המילה עדכון? האם מלשון מעודכן? מה שכתבתם בתחילת השבוע כבר אולי לא רלוונטי לסוף השבוע, אז איזה עדכון זה כשהוא לא מעודכן? אני מאמינה שאני עושה עדכון שבועי ויודעת שהוא לא מעודכן. מעודכן ולא מעודכן - שני הפכים שונים לגמרי - בשבילי זה אותו דבר, נורמלי לדעתכם?

enjoi butterfly

New member
חחחח....../images/Emo6.gif

אבל אני לא אלים....
אז אין לך מימה לפחד...
וגם עם הוא לא יבוא אז אני ימשיך לתת לך מחמאות כי זה מגיע לך..עם לא היה מגיע לך אז לא אהיתי נותן לך..

As היחידה

New member
תגובה.

לא , אני לא מיוחדת. אני לא נורמלית. אני מוזרה. ולא אפרט למה.

As היחידה

New member
לא נראה לי.

מיוחדת בשבילי היא אחת שיש בא משהו מיוחד ויפה , משהו שאין לכולם. מוזרה היא אחת מוזרה. שקשה להבין אותה. שהיא עושה ומתנהגת שונה ומוזר. לא מיוחד.. מוזר! ההםך ממיוחד לדעתי.

Aussie Girl

New member
אם היה יוצא לנו להתווכח על זה

הייתי מוכיחה לך שגם מוזר זה מיוחד!!!! ואולי אף יותר מיוחד מאחרים. זה שאת לא מוצאת את היופי בזה זה משהו אחד. אני מאחלת לך שיום אחד תווכחי בכמה שאת מיוחדת דווקא במוזרות! נראה לי שאת סולדת מעצמך בגלל שאת חושבת שאת מוזרה. את צריכה להסתכל על זה מהצד החיובי ואז תהיה מאושרת ממי שאת!!! בהצלחה!

As היחידה

New member
אמ... תודה [?]

אני אוהבת להתווכח..
חח.. אז עם תרצי לפתוח על זה דיון אני אשמח להתווכח איתך על זה חח
אני חושבת שאני מוזרה. מוזרה זה לא מיוחד זה שונה. שונה לרע. מיוחד זה שונה לטובה.

נינושש

New member
אממ לא..

לא אני לא נורמלית.. אני עושה שטויות כאלה.. שלא קשורות לכלום.... ואני מיוחדת ... למעשה בעניי כל אחד הוא מיוחד לכל אחד יש משהו שמייחד אותו משהו שאופייני רק לו....וזהו.. בייוש נינוששש

ל י ס ו ש

New member
ל'דעתי

אין כזה דבר נורמאלי.... כל אחד והאופי שלו... והחיים שלו יש כאלה שיש להם בחיים שיגרה...

למעלה