סתם שאלה......

TheImpactBoy

New member
סתם שאלה......

זה רק אני או שכול הכליפים של אטומיק קיטן נשמעים אותו הדבר? יענו... יש להםאת אותו ביט ומקצב רק לחן שונה (ולא בהרבה). זה איזה סוג של מיסחור?

כן

כנראה סוג של מיסחור גם הסינגל הבא שלהם דומה מאוד לרוב השירים שלהם מה זה משנה העיקר הסגנון יפה שלא ישנו אותו

i love gina

New member
לא, זאת שמעליך... אלא אם כן...

גם היא (הוא) בן? בכל מקרה, אתם לא היחידים... גם לי כל השירים שלהם נשמעים אותו דבר...

my josh

New member
כןןןןןן!! כל השירים שלהם אותו חרא

כל השירים נשמעים בדיוק אותו דבר אני לא רואה את ההבדל.. חוץ מהבגדים שלהם הכול אותו דבר אפילו הקליפים עצמם דומים הם הולכות ורוקדות אממ בנות קצת לגוון לא חשבתם..? בעע שונאת את הלקה הזאת.. שונאת להקות בנות/בנים בכלל... חוץ מדי 12.!!

dor307

New member
לא כל כך...

אני לא כל כך אוהב אותן (בלשון המעט) אבל אפשר לשים לב לשינוים קלים ביותר..אבך כמו שאנרת רוב להקות בנים\בנות\ביחד כל השירים נשמעים אותו דבר, אבל זה כמעט כל אומן,לא מחליפים הרכב מנצח! השירים של קילס כמה שהם טובים אין הבדח גדול,השירים של אנריקה אגליאסיאס ועוד... מעטים מאד האומנים שמוכנים לסכן ולשנות כיוון (בנהים כמובן מדונה שעשתה את זה מספר פעמים ג'ניפר לופז ואפילו ברטני) בגלל זה לכל אחד יש אמונים שהוא אוהב ולא אוהב וזה לא הולך להשתנות...

pop002

New member
השיר החדש שיצא..

אחרי ladies night שונה מאוד. אני בטוחה שהוא יהיה לפחות שבוע אחד בראש המצעד הבריטי. השיר הוא : I w'ont be there

TheRasmus

New member
חחחחח עוד לפני שהשיר שלהן יצא...

ידעתי איך הוא יישמע! באמת הן כבר התחילו לשעמם!

גם של השוגהבייבס ושל עוד המון זמרים

השירים של אטומיק קיטן לעתים נשמעים מעט דומים במקצב ובעיבוד של השיר, אך זה דבר ידוע אצל רוב הזמרים בעולם! כל זמר מקבל באיזשהו שלב אותו צורה המאפיינת את שיריו, לדוג': סלין דיון דיווה בדימוס, היום כל הבלדות שהיא שרה נשמעות בדיוק אותו דבר! כנ"ל מאריה קארי והשוגהבייבס שהוציאו השנה את הלהיט: Hole in the head שנשמע כמו Round round לפחות בקצב, בכל מקרה הסינגל הבא שלהן נקרא: In the middle והוא נשמע זהה בקצב בדיוק ל Hole in the head. ויש עוד המון דוגמאות! וזה לא הופך את השירים של אטומיק קיטן/ סלין/ שוגהבייבס וכו'... לשירים לא יפים....! תחשבו על זה!

MM22

New member
יש לך טעות ...

השירים של סלין לא נשמעים אותו דבר ... אמנם יש לה הרבה בלדות ישנות , אבל סלין דיון של שנות ה - 2000 לא שרה רק בלדות . סלין שרה בהרבה סגנונות , ובתור מעריץ , אני עוקב אחריה כבר שנים ואני אומר לך שהיא לא שרה רק בלדות . ( אני אתן לך דוגמאות מהתקופה האחרונה : A new day has come I'm alive One heart I drove all night That's the way it is ) כל שיר של סלין הוא מיוחד , בצורה אחרת והיא ממש לא זמרת של סגנון אחד .

m L m

New member
אני בדיוק אמרתי את זה בשבוע

שעבר לאחת החברות שלי..... ולא רק שכל הקליפים והשירים שלהם אותו הדבר הם גם משעממים! כמה כבר אפשר לראות אותן עומדות רוקדות את אותו הריקוד ושרות? הקליפ החדש שלם בכלל מוזר הוא לא מתאים לשיר הוא תקוע ביותר. מישהו פה בשרשור אמר על השוגהבייב (אין לי מושג איך כותבים את השם שלהן) ולדעתי אתה לא צודק - אולי יש להם שירים עם אותו מקצב אבל הקליפים שלהם שונים לחלוטין! והמילים של השירים שלהם עם משמעות אחרת כל פעם ואני לא מסכימה שהמקצב אותו הדבר... מסקנה? להיות להקה אמיתית. לכתוב את השירים ולהלחין לבד...

AsHtOn GiRl 3

New member
חחח גם אני שמתי../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif

אבל עדיין אני אוהבת את הסגנון ויש להם שירים יפים

pop002

New member
גרועות או לא גרועות...

לפחות בבריטניה (ובכל אירופה) אטומיק קיטן מצליחות מצויין לעומת שוגהבייבס.

pop002

New member
חיחי

את/ה יודע שלדוגמא בצרפת איטליה ועוד כמה ארצות לא מכירים בכלל את שוגהבייבס?... ואגב בריטניה ראינו את המקומות של הסינגלים החדשים שלהן.

למעלה