סתם שאלה......

החדשים?

בינתיים אול אין דה אד נכנס למקום 1 שאיף יו קאמ טו מי נכנס ל4 ובסינגלים החדשים אין ממש הבדל אטומיק נכנס ל8 ושוגבייבס ל10 ואלבומים במצעד הרשמי של אירופה שוגבייבס מקום 19 לעומת אטומיק שרק 58 19 Three - Sugababes עשר שבועות 58 adies Night - Atomic Kitten שמונה שבועות 26 Too Lost In You - Sugababes שלוש שבועות 52 Hole In The Head - Sugababes שתים עשרה שבועות 39 Ladies Night - Atomic Kitten feat.Kool & The Gang 3 שבועות מי יותר מצליח? לא נראה לי שאטומיק

dor307

New member
שוגאביבס מצליחות יותר זה עובדה אבל

גם אטומין קיטן מצליחות..בישראל אפילו יותר! לשוגא יש 4 שירים במקום הראשון במצעד הבריטי ולטומין 3 אז זה לא כזה עינין... אבל שגא נקראות הרבה יותר איכותיות (מזכיר את ברטני\כרסטינה)

i love gina

New member
נכון, גם לדעתי הן הרבה יותר

איכותיות.. יש להם מגוון, סגנון, קלאס... (עד כמה שאפשר בעולם הפופ...) בכל מקרה, אני מעדיף אותן הרבה יותר על אטומיק קיטן...

TheRasmus

New member
../images/Emo45.gif

השירים שלהן בהרבה יותר איכותיים ולפחות הן מגוונות בניגוד לאטומיק קיטן שמרוב שהשירים שלהן משעממים הן מתחילות לחדש שירים. גם בארץ השוגות מצליחות יותר בכל המצעדים בארץ.

pop002

New member
טוב בעניין החידושים זה ממש לא נכון.

בדיסק הקודם אטומיק ושוגה חידשו שני שירים. אז אם באמת שוגה כל כך איכותיות למה להן לחדש שתי שירים מתוך 4 שהן הוציאו כסינגל מהדיסק הקודם ?

brav£ girl

New member
אטומיק קיטן הפכו לכל כך משעממות..

שוגאבייבס הרבה יותר טובות

hadasrulez

New member
שוגהבייבס מגניבותתת../images/Emo70.gif

אוטמיק קיטן נהיו מזה משעממות לפי דעתי אם קרי קטונה לא הייתה עוזבת זה לא היה ככה... הן צריכות גיוון..

קרי סתם הרסה את הלהקה

בתקופה שהיא הייתה הם היו סתם להקה מגעילה עכשיו בהרבה הם יותר טובות ונראות יותר טוב חח

TheRasmus

New member
הממ איזה שירים בדיוק שוגה חידשו?

אמנם הם סימפלו את FREAK LIKE ME אבל אטומיק ממש חידשו את THE TIDE IS HIGH ואת BE WITH YOU ולא החשבתי את LADIES NIGHT שהם העתיקו מסמנת'ה ממבה חלק מהשיר.

i love gina

New member
אז זהו, שסמנתה ממבה גם כן העתיקה

את אותו חלק משיר ישן יותר... מבחינת סימפול, יש מלא סימפולים בזמן האחרון, שוגהבייבז סימפלו אם כך יותר משיר אחד, אבל יש הבדל בין סימפול וחידוש... ואטומיק קיטן כבר נראה לי עברו את הגבול... כל סינגל שלי שלהן זה חידוש, לא מקורי, שעושה למקור עוול... לפחות shape היה יפה, נאמן למקור (כמה שאפשר) עם קצת תוספת (אם כי שוב, אין בכלל מקום להשוואה, המקור היה הרבה יותר טוב... )

TheRasmus

New member
טוב לפחות Shape זה דואט

החידוש ממש לא מבייש את המקור. במיוחד אם הן שרות אותו ביחד עם האומן שביצע אותו במקור. אם אטומיק היו שרות את The tide is high ביחד עם בלונדי אז זה היה כבר יותר מעניין.

למעלה