סתם שאלה

morning star

New member
את בטוחה בתעתיק?

היכן שמעת את המושג, ומה ידוע לך על משמעותו? יעזור לי כדי לצמצם את החיפוש. שלך הנווד

המצאיות

New member
צימצום

קודם כל זה אתה (גם אני מתבלבל כל הזמן) אין לי מושג למה שמתי דווקא את הכינוי הזה שמעת את זה מהאמונה שלי אני פשוט רוצה לדעת אם יש קשר בין מאגיה לזה כי הם דומים זה אמור להיות שם כינוי או יעוד אחד מהם

המצאיות

New member
זה נקרא וולטין

לטינית=voltin לא מוכרת כל כך צעירה מאד (כולל מי שנמצא בה אפילו אני רק בן 13) אבל יש לה דרך חיים טובה

morning star

New member
מצטער

אך איני מכיר, וגם החיפוש לא העלה דבר. אך סיקרנת אותי. אפשר לדעת מאיפה אתה משיג את המידע? שלך, הנווד

המצאיות

New member
קשה להשיג את המידע אני יודע

רק אנשים מעבירים את המידע שום דבר לא מורשה לכתוב-מפחד שאנשים שלו פתוחים מדי ``למציאות האמיתית`` הרוב תקועים בידע קדום אנטי כך שאם אתה לא מכיר אנשים מהמסדר רוב הסיכויים שאתה לא תדע שום דבר ואין הרבה אנשים אולי טופ 25

morning star

New member
אני מבין

את הצורך בחשאיות. זו הסיבה בגללה איני מסוגל למצוא חומר על כך. אם אתה מוצא לנכון לחלוק עימי את המידע, אשמח לקבל ממך א-מייל. שלך, הנווד

המצאיות

New member
אני לא יכול לספר הרבה

...אבל על מה חשבת? בקשר לסטיג` אני לא ממש יכול להגיד הרבה זה פשוט אירוע או מישהו מאד מאד מאד חשוב אנחנו יותר מנסים להבין את השם מאשר יודעים עליו ובכל זאת אני מצפה שמישהו מהמסדר שלנו יפתח קשרים עם מישהו שמבין במאגיה אז פשוט חשבתי שאולי זה כבר התפשט או משהו

morning star

New member
מאחר ולא שמעתי

על האמונה הזו מעולם, איני יודע מה לשאול אפילו. אולי אמונות בסיסיות? אמונות מייחדות לעומת אחרות? מה מקור האמונה? כמו שאמרתי, אם לא נוח לך לפרט כאן, תמיד יש אי-מייל. אך אני אבין ביותר אם לא תרצה לחלוק. תמיד כדאי לשמור על סוד קטן כלשהו, במיוחד כאשר חשיפתו עלולה לגרום ל``אי-הבנות מצערות``. שלך הנווד

המצאיות

New member
אני יכול לספר מעט

מה שאני יכול לספר לך אני יכול לספר לכולם אז פחות או יותר: האמונה שלנו מאמינה בפיתוח נפשי ופיזי יש לנו אומנות לחימה משלנו שמשולבת עם כל הקטע של מנה. אבל אנחנו עובדים גם עם מנה לחוד. עקרונית האמונה החשובה ביותר שלנו זה הסטיג` אבל אין לנו ידע רב על זה אנחנו רק יודעים שזה אמור להביא לכוח נפשי בלתי מוגבל (קצת קשה להסביר) ואמור לעשות משהו חשוב לאנשות כולה כ שבסופו של דבר כולם ידעו מזה המקור הוא למעשה הכתב יד היחיד שאנחנו מרשים לעצמנו לשמור מסיבה אחת פשוטה שזה המקור היחיד והוא כתוב בשפה עתיקה שאנחנו בקושי מבינים ואנחנו עדיין מנסים לתרגם את כל הספר בכל מקרה אחרי שנגמור לתרגם אותו סביר להניח שנשרוף אותו כמו כל מיני דברים אחרי שכבר הבנו

המצאיות

New member
תודה.

ואולי יום אחד יגיע גם לך אותו דבר שמגיע לכולנו (זה אומר שאתה יכול להכנס למסדר) ואני מניח שאתה תאמין כי כנראה שמאגיה זה סוג של צאצא מוזר של וולטין ולילה טוב. אני שונא לקום בצהריים

למעלה