סתם שאלה

טוב אז ככה..

נועם, אתה הרי לא פנית לערבי, או קירגיזי, או ליפני, עם השאלה, במה הם יהודים, אלא אלינו פנית. כנראה שאתה חושב שאנו יהודים, אם כן תענה אתה על השאלה במה אנו יהודים... וזה מזכיר את הסיפור... אך קודם הקדמה: יש את הפסוק שאומרים המתפללים בתפילת "אלהי נצור" שהוא סגולה שיזכור האדם את שמו כשיבוא בבית דין של מעלה. הרשלי אוסטרופלי טען שאינו אומר את הפסוק הזה בתפילה. שאלוהו, אם כן איך תזכור את שמך לאחר מיתתך ? ענה להם: כשאגיע לשמים וישאלוני המלאכים, מה שמך ? אומר להם, יענקל ! ואז המלאכים יגידו לי, והלא שמך הרשלי ולא יענקל ?? אף אני אענה להם, אם ידעתם, למה שאלתם אותי ?!

סיפור נפלא

חבל שלא הבנתי מה הוא בא לומר. (ד"א מה זה קירגיזי
)

כתיבתי, פעמים שהיא..

קצת מעורפלת . איני נוהג להגיש את דברי בכפית לפה. אם תשוב לתחילת דברי תבין (אולי, רק אולי, אם תתאמץ מאד מאד מאד) את ההקשר. אני חייב במקרה הזה להודות שהקשר קצת מעורפל. וקירגיזי, קראתי פעם איזה ספר, כמדומה של דוד זריצקי , ושם מוזכר הקירגיזי. [האם זריצקי הוא הסופר שהוגלה לסיביר ? כך זכור לי משום מה. האם מישהו כאן יודע ?] ואחרי ששאלת גיגלתי (google.co.il) ושם קיבלתי תוצאות רבות מהן למדתי שקירגיזיסטאן, היא מדינה במזרח ולה גבול משותף עם אוזבקיסטאן, שעליה ודאי גם אתה שמעת.

KYRGISTAN ולא כפי שכתבתי

ובלשון הקודש [או אם תרצה, בעברית, השפה ה'טמאה']: קירג'יסטאן, קירגיזי'ה, או קירגיזסטאן. מתברר שבכל אתר ישראלי באינטרנט נותנים שם קצת אחר לחבל ארץ זו שעל דרך המשי בה נמצא ההר סיימלוטאש [פסגתו בתמונה]

almog4

New member
../images/Emo32.gifועוד מתוקה אחת

ולמה ליהודים יש אף ארוך? כי האוויר בחינם.
- - - - - - - - - - - (אבל בואו לא נספר לגויים שחייכנו עכשיו).

ואם באנטשמיות ובגזענות עסקינן אז

מבחינה אירודינאמית יש יתרון לבעלי האף הארוך. א"כ דווקא הגזע השמי משופר ביחס לגזע הארי מלח השמים זורה להיטלר מלח על הפצעים ומי יואיל ללמדני משמעותה של תמונה זו שראיתי (אולי מסמל על איסור הנישואין שקבעו הנאצים בין יהודי לגרמניה)

אבזץ

New member
אנחנו??? -אני בכלופן.......

יהודי אך ורק בגלל שאמא שלי יהודיה. ולשאלתך אני לא חש צורך כלשהו לשמר את יהדותי.

למעלה