סתם שאלה-

זה לא בקטע של פחד,

לי פשוט עוד מוקדם שזה יהפוך לחלק מהעולם האמיתי שלי- אני בטוחה שאני לא לבד...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif ובכן...

בערך חצי מהשישיסטים שאיתם אני במגע יומיומי בגלל התנועת נוער שבה אני גולשים בתפוז..ומשתתפים קבוע ובכמה פורומים, אני יודעת, אני מתרחקת מהפורום האלה... ובאמת שאין מה להלחץ..כמו שכתבו אנשים כאן מעליי.. אם הם נכנסים לכאן, סימן שגם להם יש סיבה, והיא בטח דומה לשלך..

סתם שאלה-

לא מלחיץ אתכם, (את הפחות מוכרזים שבינכם) לגלות שאולי יש כאן אנשים מהבית ספר שלכם השכונה וכו'? ........

TwelveEyes

New member
../images/Emo45.gif

חוץ מזה, לא חייבים לכתוב כלום בכרטיס האישי. מי שכ"כ פרנואידי מהמחשבה שמישהו שהוא מכיר עלול להיכנס לפה (אישית, הייתי רוצה לדעת מה בכלל האדם הזה עשה כאן מלכתחילה...) יכול להוריד מהכרטיס שלו הכל, להשתמש בשם בדוי, להשתמש בשני ניקים או בכלל לא להירשם ולהישאר בגדר אורח בפורום.

resputin

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ותתפלא לגלות כי לפעמים זה אף משעשע. אנשים שעד כדי כך נסגרים בארון, יכולים פשוט לא "לגשש" אצל אחרים, או לא לענות אם "מגששים" אצלהם.

יש אנשים שיותר סגורים על עצמם,

שיותר פתוחים בקטע הזה. מה שהכי קוסם בפורומים כאלה באינטרנט זאת האנונימיות, אבל לא כולנו באותו שלב- אני בטוחה שעל כל שניים שמודיעים בגאווה שהם מעירוני ט' בחדרה, יש שלישי שנורא ניבהל. אבל כנראה שככה זה, הקהילה קטנה.

ketty the sheep

New member
פעם הסתובב פה מישהו מהשכבה שלי

(ז"א, בתפוז, לא בהכרח בפורום הזה
) אז הייתי מאוד פראנואידית ופחדתי לכתוב פה
אבל עכשיו זה לא ממש מזיז לי

../images/Emo11.gif מאוד מלחיץ, אבל...

אם הם פה, זה אומר שגם הם במצב שלי לא
אז לא נראה לי שהם יפיצו בכל הבית ספר - "ראיתי אותו בפורום של הומואים"... אז... אם יש פה מישהו מהבי"ס שלי... יהיה נחמד לדעת
(למרות שאני לא חושב שיש בשכבה שלי הומואים)

Mr Invisibilety

New member
אני

הייתי נורא שמח לגלות מישהו מהבצפר שלי שמסתובב כאן.... במיוחד בפורום הזה.... לא משנה אם בן או בת... היה נחמד לדבר עם מישהו שמבין אותך.... תאמת אני יודע על אחד מהבית ספר שלי אבל הוא בכיתה י"א ואני ב ט' וסתם זה כזה דבילי אם אני אבוא אליו ואגיד לו.. כזה.. היי גמני הומו!!! חע...

מפריע? להיפך! ../images/Emo9.gif

אף פעם לא חששתי מזה, להיפך... רציתי שזה יקרה. אין לי בעיה לדווח איפה למדתי, ובאיזו שכונה בת"א אני גר. יהיה נחמד לדבר עם אנשים, ולגלות שהשכונה שלי גאה יותר ממה שאני חושב
חוץ מזה, אם כבר מגלים שיש פה מישהו מביה"ס\שכונה, אז מה? רוב הסיכויים שגם הוא\היא בקטע (סיכוי רב, אם כי יש כאן גם סטרייטים
). אז אני בטוח שאותו אדם לא ייצא בהצהרות, כי תמיד יש לך קלף כנגדו

פיה שלו

New member
ממש לא..

קודם כל יש דבר שנקרא אנונימיות...לפחות מוכרזים שמבינינו. ודבר שני תהיה תמיד גאה במה שאתה. נכון פלצני אבל נכון.

למעלה