סתם שאלה

peregin

New member
סתם שאלה

אני לא ממש מבין בנושא אבל לפי מה שכן הבנתי, מאגיה הכוונה לשלוח אנרגיה מסוג כלשהי למטרה מסוימת.. ולשם כך פשוט יש שיטות שונות כאשר יש עניין עקרוני שאנרגיה עם מטרה טובה שאתה שולח תחזור אליך בדיוק כמו אנרגיה עם מטרה רעה ולכן יש סיכון במאגיה שחורה. אם בן אדם עושה כישוף מאגי שבעיקרו הוא רע, נגיד להרוג מישהו, אבל האדם בטוח שהוא עושה מעשה טוב ובא מכוונות טובות/טהורות, כמו למשל אדם שרוצה להרוג את סדאם לא מתוך מחשבה על רע לסדאם אלא מתוך מחשבה על טוב לאמריקאים או לעם העירקי למשל.. ואז הבן אדם בעצם הורג אבל עם מאגיה לבנה?? אני בטוח שיש פה למעט חורים אז תעמידו אותי על מקומי, אם זה אפשרי בעצם או לא?
תודה רבה

shining moon

New member
זה וויכוח אין סופי

כאלו יש כאלה שיגידו שחור
יש כאלו שיגידו לבן
יש כאלו שיגידו אפור
ויש שיגידו שאין הבדל בין השלושה ושכל מאגיה היא גם לבנה גם שחורה וגם אפורה (סיבכתי אותך קצת נכון?) לא נורא!! בכללי פשוט זה לפי מה שאתה מאמין אני אישית מאמינה שבכול כישוף יש קצת מכל השלושה כי אפילו הכישוף מהמטרות הכי טובות וטהורות שיש יכול להביא לתוצאות של אסון גם אם לא מידייות זה יכול לההפך להיות "רע" רק כמה שנים אחרי זה וזהו....בכללי זו רק האמונה שלך שתקבע מקווה שעזרתי לך

jbu

New member
לדעתי זה לא נכון הינה דעתי שלי

לדעתי זה לא נכון הינה דעתי שלי שלי בעניין: קודם כול לתת "למאיגה צבעים" היא פשוט דרך לקטלג מעשים שאנו או אחרים עושים באמצעות מאגיה, זה לא אומר שאנחנו לא צריכים לשתמש במושגים כאלה משום שבגדול הרוב מסכים על אותם עיקרונות אחרי הכול על הכול אפשר להתווכח ויש כאילו שאחרי שראו את המטריקב הם לא בוחים שאנחנו חיים בעולם אמיתי . מאגיה לבנה:שימוש במאגיה שבה אנו לא חושבים על עצמנו והיא אינה אנוכית או שנועדה לשיפור שלנו כבני אדם (כלומר מבחינה רוחנית. מאגיה אפורה:שימוש במאגיה שבה אנחנו לא פוגעים באף אחד ולא כופים על המכושף את רצונותינו . מאגיה שחורה:שימוש במאגיה שבה אנו פוגעים במשוהוא (אם הפגיעה היא עצמית אז זה סיפור אחר וארוך יותר משום שבדבר הרע הוא רצונו של האדם כך שאם זה יחזור אליו פי 3 זה לא יעצבן אותו), כופים את רצונינו על המכושף, ומזיקים לו בכול צורה שהיא. אני פתוח לעצאות ,מין הסתם שכחתי משהוא, אבל רוב הסיכוים שאני לא ישנה את דעתי.

jbu

New member
מב כולם מסכימים?!! אין תגובות?

אהבתם לא אהבתם? מה הדעה שלכם בעניין?

למעלה