סתם שאלה...

Blood

New member
עזוב את טו שורט!!!! מה קורה לכם?!?!

ראפרים כושלים?!?!?!?! עזבו את לוניז עצמם ואת e-40... - בשיר מופיעים shock g, richie rich ו-spice 1 שהם ראפרים נהדרים.. (וגם dru down שאותו אני פחות אוהב, אבל אי אפשר שלא לאהוב את "all about you" שלו יחד עם טופאק סנופ ונייט..) הרמיקס עצמו טוב בהרבה מהמקור לטעמי, בעיקר בגלל הראפרים המצוינים שמתארחים שם... ולגביי הסימפולים - אני לא בטוח שאת בראון סימפלו יותר ממרווין גיי, אבל אולי אני טועה..

Pace

New member
כמו שאמרתי... ג'יימס בראון.

מרווין גיי אפילו לא מתקרב אליו בכמות הסימפולים.

Blood

New member
סבבה. אני אסמוך על זה... אבל

אני עדיין עצבני בגלל ההערות על המשתתפים ברמיקס של לוניז

Pace

New member
אני איתך...

מעולם לא טענתי משהו נגד אותם ראפרים... להפך. אני אוהב את כולם, כולל Dru Down, שיש לו זרימה מצחיקה וסטלנית בעיני.

kodman

New member
אל תהיה כל כך בטוח

באמת זכור לי שבמאמר גדול שהיה כתוב לפני כמה שנים היה כתוב שהוא אחד האמנים המסומפלים ביותר, והוא אמן כזה ענק שזה לא דבר מפתיע. אבל - אל תאמין לכל מה שאומרים ולכל מה שכתוב (דונט בליב דה הייפ כמו שנאמר
) ואתה אומר את זה בכזה ביטחון "ג'יימס בראון, באחריות", אני גם קראתי את זה וגם היה כתוב בפורום מזמן אבל לא עניתי כי אני ממש לא בטוח בעניין - בוא באמת תפרט לי שירים מפורסמים שסימפלו ממנו? ועוד בתחום ההיפ הופ? אני אישית יכול לפרט בקלות אמנים שלפי דעתי סומפלו הרבה יותר.. אז אל תאמין לכל מה שנאמר (יכול להיות שזה נכון אבל העניין לא בטוח - יש לך הוכחה?) kodman

Pace

New member
הנה גיבוי קטן:

וזה רק משיר אחד שלו - The Payback ויש עוד מעל אלף דוגמאות (!) שאני יכול להביא לך, פשוט אין מקום. לא מצאתי שום אומן אחר שמתקרב אליו בכמות הסימפולים. Alkaholiks' "Last Call" Almighty RSO's "Badd Boyz" Big Daddy Kane's "Just Rhymin' with Biz" Black Moon ft Smif N Wessun's "Headz Ain't Redee" Brandy ft MC Lyte, Yo-Yo and Queen Latifah's "I Wanna Be Down" (Party to Go Remix) Bonny & Clyde's "Homey Don't Play Dat" Boss's "Born Gangsta" Chi-Ali's "Shorty Said Nah" Common's "Payback Is a Grandmother" (Vocals) Compton's Most Wanted's "Final Chapter" Coolio's "Sticky Fingaz" Criminal Nation's "Mission of Murder" Da Lench Mob's "Guerillas in the Mist" Das EFX's "Brooklyn to T-Neck" Das EFX's "Mic Checka" Das EFX's "They Want EFX" (Remix) Das EFX's "Hard Like a Criminal" Das EFX's "Wontu" Def Squad ft Biz Markie's "Rhymin' wit' Biz" En Vogue's "Hold On" En Vogue's "(My Lovin') You're Never Gonna Get It" EPMD's "The Big Payback" EPMD's "Mr. Bozack" EPMD's "I'm Mad" EPMD's "Boon Dox" Erick Sermon's "Safe Sex" Greyson & Jayson's "Livin' Like a Troopa" Heavy D's "Black Coffee" Ice Cube's "Jackin' for Beats" Ice Cube's "The Wrong N---a to F--k Wit" Jodeci's "In the Meanwhile" King T's "Payback's a Mutha" Kool Moe Dee's "Mo' Better" Knuckleheadz's "Hed Rush" LL Cool J's "Boomin' System" LL Cool J's "Straight from Queens" Low Profile's "Comin' Straight. . ." Mary J Blige's "Everything" Massive Attack's "Protection" (Guitar) MC Lyte's "Ruffneck" MC Ren's "Mr. F--k Up" MC Shan's "Go for Yours ('Cause I'm Gonna Get Mine)" Me Phi Me's "Keep it Going" (Vocals) Mr. Lee's "Pump That Body" NWA's "Sa Prize, Pt 2" (Vocals) Po Broke & Lonely's "The Sex Is On" Pete Rock & CL Smooth's "For Pete's Sake" Professor X's "The Definition of a Sissy" Queen Latifah's "If You Don't Know" R Kelly's "Hump Bounce" Redman's "A Day of Sooperman Lover" Redman's "Blow Your Mind" Redman's "Tonight's da Night" (Remix) Redhead Kingpen's "A Shade of Red" Shaq's "I'm Outstanding" Silk's "Happy Days" Slick Rick's "Slick Rick - The Ruler" Terminator X's "Buck Whylin'" Tupac's "Souljah's Revenge" Total ft Notorious BIG's "Can't You See?" Ultramagnetic MC's "Yo! Black" Ultramagnetic MC's "Chorus Line" Yo-Yo's "Put a Lid on It" Karyn White's "Hunger" Wreckx-N-Effect's "Wreckx Shop"

kodman

New member
שמע גם אני בדקתי בסאמפל F.A.Q

אבל זה אתר שאנשים שולחים, זה אתר שמרכז שירי היפ הופ שסומפלו משירים אחרים שמורכב מאלבומים שיש לו במקור או משהו כזה והורחב עם הזמן ממה שאנשים שולחים.. יצא לי למצוא המון שירי היפ הופ משנות ה 90 בעלי סימפולים וזה לא צויין באתר, וזה עודכן מאז
פשוט האתר לא מהווה נתונים רישמיים - אפילו לא 1% מהסימפולים. טוב אני לא יכנס לויכוח אבל בשביל לבדוק את העניין ברצינות צריך דבר בסיסי וזה בדיקה במאגר הסימפולים שאמנים משלמים עליהם sample fees - זה אולי יכול להוות משהו רישמי. kodman

Pace

New member
נכון:

אבל לא יכול להיות שיש הפרש כל כך אדיר בינו לבין האחרים, גם אם לא מדובר בנתונים רשמיים. בכל זאת, ההפרש הזה אומר משהו. חוץ מזה, אתה בטח יודע שידידינו בקהילת הראפ הרבה פעמים טורחים לסמפל מבלי לשלם או לקבל את הזכות לסימפול - במחשבה שאף אחד לא ישים לב... כמה שהם טועים. נתקלתי בכל כך הרבה שירים שעל גבי החוברת של הדיסק לא היה מצויין שום סימפול - ואח"כ בבדיקה באינטרנט - הפלא ופלא - לא רק סימפול אחד, אלא כמה סימפולים בכל שיר. דרך אגב - מי לדעתך מסומפל יותר מג'יימס בראון? סתם מעניין...

da^Lord

New member
ללוניז עצמם יש 2 גרסאות לשיר הזה

ונדמה לי ששניהם על אותו הדיסק.. חוץ מזה משתמשים המון בביט שלהם- p.diddy-satisfy you ויש עוד המון .. פשוט לקחו דבר טוב והוציאו ממנו את כל המיץ. היתה תקופה בג'י ספוט שהיה הדיג'יי השחקן כדורסל שאת שמן שכחתי כרגע, שכל פעם היה שם ברצף איזה 4 שירים עם הביט של השיר הזה..וזה לא כלל את השיר המקורי..
חח..

למעלה