סתם שאלה...

crazy eliaz

New member
סתם שאלה...

כמה גרסאות עשו הלוניז לשיר i got 5 on it??? כי אני מכיר לפחות 2 גרסאות שלהם לשיר הזה

RunNGun

New member
מיותר לציין שהרמיקסים עם אמינם

וטופאק נעשו ע"י דיג'ייאים קטנים, ולא ע"י הלוניז רשמית... מה איתם באמת?

WhityGirl

New member
fine just shoot me ../images/Emo8.gif

ועם הלוניז..אין לי מושג מה הולך איתם..

kodman

New member
בקשר ללוניז

הם הוציאו שנה שעברה אלבום בשם Silver and Black עם כל מיני אורחים כמו פאט ג'ו, C-Bo ועוד כמה מלוכלכים בסיגנון. האלבום נכשל חרוצות וזהו.
kodman

Itai S

New member
סה"כ 3 אלבומים יצאו להם

אם אני לא טועה, וחוץ מהלהיט העצבני הזה (יש לי חמישייה על זה) הם לא הצליחו בשיט ולI GOT 5 ON IT מסתובבים ברשת משהו כמו 400000 רימיקסים,ורק אחד רישמי עם TOO SHORT, RICHIE RICH, E 40 בקיצור ראפרים די כושלים... פשוט אינסטרומנטל מהטובים בהיפ הופ. קודמן בא לך שוב לתת את השם של השיר המקורי שממנו זה סומפל?

kodman

New member
Why You Treat Me So Bad

של Club Nouveau, וגם מידי פעם אתה תשמע את הסימפול מ Jungle Boogie של קול & דה גאנג. kodman

Itai S

New member
ד"א יש לך מושג מי האומן/להקה

שהמוזיקה שלהם הכי מסומפלת? הכוונה שיש להם סימפולים בכמה שיותר שירי היפ הופ/ר&ב מכל מיני שירים שלהם

Pace

New member
אה... ראפרים כושלים?!

אתה מדבר על E-40 ו-Too Short? כל כך כושלים, שכל אלבום שהם מוציאים מגיע לסטטוס פלטינה... ואם בלוניז עסקינן, יש כתבה וראיון עם הצמד, שמסביר את הנסיבות לשקיעה שלהם, פה.

Itai S

New member
E-40? כל כך הרבה קראק

שהוא לא לא סגור כמה אלבומים הוא הוציא, פשוט ראפר גרוע, שלא ממש נמכר וTOO $HORT נמצא בירידה רצינית במכירת אלבומים שלו מאז שהוא התחיל לא שינה סגנון, גאנגסטא פאקר

Pace

New member
מה הקשר בין איכות לכמות?

אני לא יודע מאיפה הבאת את הקשר בין E-40 לקראק, אפשר לעשות את זה עם כל ראפר. על היותו ראפר גרוע אני לא אתווכח איתך. אני אישית אוהב מאוד את המוזיקה שלו, אבל מדובר בעניין של טעם. אבל, כשאתה אומר שמדובר בראפר שלא ממש מוכר, אתה מדבר שטויות במיץ. אני אגיד שוב, כדי שתבין: כמעט כל אלבום שלו הגיע לסטטוס פלטינה, כלומר מעל מיליון עותקים רק בארה"ב. Too Short באמת לא שינה כיוון. אמנם יש לו ירידה מסוימת במכירות, אבל עדיין הוא נחשב לאמן פלטינה ומכרה זהב לחברת תקליטים. כושל? הצחקת אותי. 7 אלבומי פלטינה ועוד שני אלבומי זהב (מבלי להחשיב את האלבום האחרון שלו, שמי יודע כמה ימכור). אז גם אני לא כל כך משתגע על המוזיקה Too Short, אבל אני לא מעז לפקפק בהצלחה של הראפר הזה, שנמצא כמעט 20 שנה (!) בתעשייה. והחוכמה האמיתית התעשייה היא להחזיק מעמד לאורך זמן, לא איזה אלבום או שתיים. ואת זה הוא עשה, ובגדול.

Itai S

New member
הכל יחסי בחיים,

אני נדהם להכיר בנאדם שאוהב את E 40 קודם כל... דב שני הם ראפרים גרועים לדעתי וכל ראפר כמעט מוכר פלאטינה אז מה, הם כושלים, הקריירה שלהם לא הולכת לשום מקום. חוץ ממך ועוד 4 ]אנטים לאף אחד לא יהיה אכפפת אם הם יודיעו על פרישה. אבל באמת מגיע לטו שורט כל הכבוד על היכולת הישרדות שלו.

Pace

New member
אתה כנראה לא כל כך בהכרה...

"דבר שני הם ראפרים גרועים לדעתי וכל ראפר כמעט מוכר פלאטינה" כזה קשקוש לא שמעתי הרבה זמן... כל ראפר מוכר פלאטינה? באיזה סרט אתה חי? "אז מה, הם כושלים, הקריירה שלהם לא הולכת לשום מקום" ההגדרה של ראפר כושל היא ראפר שלא מצליח למכור, לא הערך האמנותי של המוזיקה שלו, או קראפ בסגנון של "הכיוון של הקריירה". ובמקרה הזה, שניהם מוכרים מצויין. ובלי עזרה רבה מהרדיו ותחנות כמו MTV, אני אזכיר, ככה שההצלחה שלהם הרבה יותר מפתיעה וראויה להערכה. "חוץ ממך ועוד 4 ]אנטים לאף אחד לא יהיה אכפפת אם הם יודיעו על פרישה" קצת שכחת להזכיר את אותם מיליונים בארה"ב וברחבי העולם שקנו את האלבומים שלהם. לא נראה שהם קנו את האלבום סתם ככה, כמו שקונים מסטיק במכולת. זה בסדר. אם אתה לא אוהב ראפר מסוים או לא מכיר אותו, לא אומר שהראפר הוא כושל. המכירות מדברות בעד עצמן.

Pace

New member
יש דבר שנקרא באנגלית "fad".

שגעון חולף, אתה יודע. ויש גם דבר שנקרא "אריכות ימים". המיליונים ש-E-40 או Too Short מכרו לא היו שיגעון חולף. שיגעון חולף הוא אומן שמצליח באלבום או שתיים, ואז נופל חזק (כמו Vanilla Ice או Hammer, ובעתיד פיפטי). שני האמנים הנ"ל מכרו מיליונים במשך שנים, וזה בפירוש לא נחשב לאופנה חולפת, במיוחד כשאין לך גב ממישהו כמו אמינם או MTV שיוכלו ליצור קצת הייפ. במילים אחרות, ל-Short ו-40 יש קהל מאזינים קבוע בעיקר, ולא אנשים שקופצים על העגלה.

Itai S

New member
הם התחילו מקפיצה על העגלה

והמשיכו בעשיית מוזיקה לא מחדשת, לא מיוחדת, לא מדהימה במיוחד בערך כמו כל הראפרים של זמננו רק שהם לא מוכרים אותו דבר כמוהם. הקטע שבאמריקה רוב מי שנמצא במיינסטרים מוכר או מכר פלאטינה זה לא כזה בשמיים, גם אם הוא מעפן אפשר להביא 'מכה'.ובקיצור רואים עכשיו כמה הם שווים והמכירות יורדות אבל עדיין יש עדר כמו בכל דבר באמריקה.

Pace

New member
טוב, אין טעם להתווכח איתך.

אתה מסלף ומשנה כיוונים, אני לא כל כך מבין מה אתה אומר. וכשדיברתי על "קפיצה על עגלה", התכוונתי לקהל המאזינים, לא לראפרים. "הקטע שבאמריקה רוב מי שנמצא במיינסטרים מוכר או מכר פלאטינה זה לא כזה בשמיים, גם אם הוא מעפן אפשר להביא 'מכה'.ובקיצור רואים עכשיו כמה הם שווים והמכירות יורדות אבל עדיין יש עדר כמו בכל דבר באמריקה." וואלה! אממ... מה אתה בדיוק רוצה להגיד? שאם עוד כמה שנים אמינם או ג'יי זי ימכרו קצת פחות ממיליון אתה תחשיב את הקריירה שלהם לכושלת? ובכן, זה בדיוק הניתוח שעשית ל-E-40 ול-Too Short. חוץ מזה, שניהם מעולם לא התחילו בתור מיינסטרים. תבדוק שוב כמה תמיכה הם מקבלים מ-MTV. הם הפכו את כמות המכירות שלהם למיינסטרים, אבל לא את החשיפה שהם מקבלים ברדיו והטלוויזיה. וכנראה שצריך להחדיר לך לראש בכוח: אומן שמוכר מיליונים לאורך שנים ארוכות בקריירה שלו - נחשב למצליח. לא משנה אם אתה אוהב את המוזיקה שלו או לא. עכשיו תענה לי על השאלה: Too Short, שיש לו שבעה אלבומי פלטינה ושניים זהב, הוא ראפר כושל?

למעלה