סתם שאלה...

TheTiger

New member
לי זה קרה לא מזמן

לפני שישה ימים ככה. פשוט אני נורא אוהב מטאל וראיתי שאנשים מנגנים שירים מוכרים בכיף אז אני חשבתי לעצמי גם אני רוצה אז התחלתי לנגן וללמוד שירים של מטאליקה :)

גילדורי

New member
מישהו יכול לכתוב לי את התווים

(במילים, מי פה...) של נובמבר ריין, כי אני לא אוהב את גאנז אנד רוזס, ואני רואה שכולם מתלהבים מזה, אז אני רוצה לדעת איל זה נשמע...

DrunkGoat

New member
גאנז זה לא נובמבר ריין.

נובמבר ריין זה עאלק בלדת רוק מרגשת. זה לא ייצוג הולם לגאנז.

Sham 69

New member
אממ

האמת שהתחלתי לנגן בכלל בגלל איפה הילד ו OFFSPRING.. אני נזכר עכשיו בימים שהייתי מזיין להורים שלי את השכל על גיטרה.. ועל היום שהלכנו לקנות.. הלהקה שגרמה לי לנגן יותר ברצינות ולקחת את זה כל זה ברצינות יותר.. הייתה ORPHANED LAND ואחד השירים הראשונים שלמדתי אני זוכר שהיה SMOKE ON THE WATER.. הרבה שירים של נירוונה שלימדתי את עצמי.. ומישהו שומע אותי של איפה הילד..

Cruvi7

New member
I´ve seen the light...

דיברתי עם חבר שלי קצת על בס. וגם דיברנו על זה שתמיד כולם מביאים גיטרה קלאסית, שתמיד נראית אותו דבר, יושבים ושרים עם כולם אותם שירים מעוכים. ורציתי לנגן על גיטרה, אבל זה היה מעצבן בטירוף, כל פעם שניסיתי, האצבעות שלי שוב לא ישבו נכון על האקורד. אז יום אחד הלכתי לחנות מרום, והחלטתי לקנות בס. קניתי אקוסטית, כי אמא חושבת שחשמלית עושה המון רעש. וזהו.

Bassmojo

New member
יום אחד....

יום אחד החלטתי שרציתי ללמוד לנגן על משהו. אחרי שניות אחדות הגעתי למסכנה שרוב הגיטריסטים הם "בעלי ראש גדול מדי", אז החלטתי ללמוד לתופף! סיפרתי את זה לאמא שלי והיא מיד אמרה לי שאין סיכוי. אז החלטתי שבס זה הדבר הכי קרוב לתופים, והתחלתי ללמוד. בשיעור הראשון שלי, המורה שלי ניגן איזה ג´אז סולו, ומאז אני פשוט מ-כ-ו-ר לבס.

מ.. האמת? במקרה.

הייתי בזמנו סולן של להקה מקומית וניגנתי בה על אקוסטית. ואז הגיעו אליי שלושה חבר´ה (שני גיטריסטים ומתופף) וביקשו שאני אבוא לשיר איתם... להקת קאברים. אמרתי סבבה, הגעתי לחזרה ועשינו חזרה ללא בסיסט, כי לא היה. עד אז חשבתי שבס הוא כלי די שולי, ולא ממש עיניין אותי, אבל מכיוון שהייתי אמור לשיר בלהקה הזאת (אחח.. אור הזרקורים..), החלטתי שגם נעשה כמה טיקים עם הבס ונגמור עניין. ואז הלוותי ממישו בס. וזהו, נדלקתי. התחלתי להשתעשע איתה, כל מיני צלילים מוזרים. וזה עשה לי משו, אז נהייתי בסיסט גם בלהקה הבאה שהצטרפתי אליה... ונשארתי אחד. כיום אני בעלן הגאה של 3 גיטרות בס ועוד אחת בדרך. אינשאללה.

למעלה