סתם שאלה...

סתם שאלה...

מה גרם לכם להרים את הכלי שבו אתם מנגנים ולהתחיל לנגן (הרגע הקסום...)

ברביקיו

New member
אצלי...

אין האמת חוץ מאמא שלי שמנגנת על פסנתר אף אחד מוסיקלי ממש, אני תמיד נורא אהבתי תופיםאבל בעיקר גיטרות ולפני כמה שנים התחלךתי לשמוע כל מיני קטעים מדהימים על גיטרות והחלטתי שאני פשוט חייב להתחיל לנגן ושבוע אחר-כך כבר הייתה לי גיטרה ומורה! ומאז אני מאוהב.....

xflil

New member
וואלה?! ../images/Emo13.gif נחמד, אם מתחילים

אז לפחות מסולו כזה
לי הילדה מנדולינה ענתיקה המון שנים בבית (בעצם היא פה לפני שהמשפחה שלי עברה לגור לפה בכלל) בקיצור סתם קישקשתי, קישקשתי, ואבא שלי אמר שהוא חושב שיש לי כישרון, והוא רוצה לקנות לי גיטרה, וזה הי גם הרצון שלי, אבל עוד לא הספקתי להגיד לו

xflil

New member
כמובן שעם המנדולינה ניסיתי

לנגן שירים (לפי הטון של הזמר) ואלה היו שירי רוק ישראלים, וממש השתגעתי ששמעתי את הגיטרה ב-Estranged של Guns N´ Roses

mocko

New member
בחור שבדי צעיר

בשם Ingwie Malmsteen , ספק אם שמעתם עליו .... ישבתי בבית אצל חבר שלמד פסנתר באותה תקופה ( איזו נוסטלגיה עתיקה
) והוא השמיע לי קסטה של גיטריסט שלא שמענו עליו מעולם לפני זה ( למעשה לא "שמנו" על גיטרסטים יותר מדי לפני אותו ערב ) . לקסטה קראו Rising Force , ושבוע אחרי זה כבר הייתי בשיעור הגיטרה הראשון שלי ....

Upon The Ashes

New member
well...

i was intrested in it for a long time... my friend bought a guitar i came to him, and in 10 minutes i was able to play "smoke on the water" with no problem so about a week later i decided to buy my first classic guitar and 3 monthes ago i bought my first electric guitar - Jackson DX10 :)

green day

בתחילת כיתה ח´ (לפני שנתיים)ראיתי אותם באיזה הופעה וזאת גם הייתה הפעם הראשונה ששמעתי אותם, ראיתי את הגיטרה של בילי ג´ו ואמרתי שאני פשוט חייב לקנות אחת ולהתחיל ללמוד, אחרי שנה בתחילת כיתה ט´ התחלתי לנגן...

DrunkGoat

New member
אמממ...

פתיחת הבאס של השיר Alice in Chains - Would. זה היה הרגע שהחלטתי שאני מעיף את הקלאסית לעזאזל והולך ללמוד באס.

Petrucci-jr

New member
אחלה נושא!!!

אני לפני שנה ווחצי בערך למדתי תופים ולמדתי רק חודשים ולכן הורי לא הספיקו לקנות לי תופים אז כמו ילד במצב כזה חיפשתי איפה לנגן הלכתי לחבר שלי בשם ערן ותופפתי ואז בזמן שהוא תופף הייתי משועממם לאלה ואז האור נכנס לחדר!!!!הללויה הללויה... ראיתי גיטרה חשמלית של איבנז שהייתה שייכת לאח שלו...(שכבר לא ניגן אבל זה סיפור אחר) ישר לקחתי אותה לידיים וניסיתי לנגן ואז ערן הסביר לי מה זה מפרט ועד היום יש לי תמפרט הראשון שלי...חוץ מזה שהיה גם מגבר והתחברתי ואין לי מושג איך אבל ישר עליתי על איזה פאוור קורד...וחודשיים למחרת עזבתי תתופים והינה אני היום... בכל מקרה זה היה יום מדהים שאני לא ישכח בחיים

Uv Kruvi

New member
חחח....אהבתי את השאלה!!

שאלה טובה... ממ... אין לי ממש מושג... התחשק לי!! וראיתי חבר שלי מנגן על גיטרה... אני חושב שעוד לא ראיתם משו כזה...כמו פטרוצ´י קטן... :) וממש ממש התלהבתי... אז... נראה לי שזה מה שגרם לי להתחיל גיטרה...

DeadFish

New member
אוי נו באמת הרי זה ברור...

הרגע שבו אני התחלתי היה מתי שראיתי את הסרט פורסט גאמפ! רואים שם את ג´ני או איך שלא קוראים לה מנגנת ערומה על גיטרה... אז הופ לחנות, קניתי גיטרה והתחלתי להתפשט... נ.ב אני בן...

גילדורי

New member
כי זה במשפחה, כמעט כולם ניגנו על

משו, אז ישעתי ורציתי שגם לי זה יבוא. עם בס התחלתי בגלל ערן צור, סטינג ופלי

גילדורי

New member
כי זה במשפחה, כמעט כולם ניגנו על

משו, אז ישעתי ורציתי שגם לי זה יבוא. עם בס התחלתי בגלל ערן צור, סטינג ופלי

אני...

התחלתי בגלל חבר...פשוט הדהים אותי איך שהוא ניגן. מוקו....אהבתי את הסיפור שלך..איזה השראה הוא גם השפיע עליי הרבה! נ.ב כתבתי כבר שזה אני כרום-בוי נכון?

ELP

New member
הרגע הכי כייפי....

בגיל שנה אבא שלי הושיב אותי לייד הפטיפון עם dark side of the moon בגיל שלוש אני כבר שמתי פינק פלויד לבד :)) אז כמובן שדיוויד גילמור בשיין און יו קרייזי דימונד...

2kewl4stanga

New member
כמה סיבות

תמיד אהבתי את כל מיני קטעים יפים כמו november rain ואז הלכתי לחברים שלי שמנגנים פחות משנה וממש ממש יפה אז הבנתי שזה לא כל כך קשה ואמרתי , יאללה , ננסה! קיבלתי מחבר של אחותי לשעבר (בתקווה שהוא לא קורא את זה הוא עלול לחזור לקחת את הגיטרה :) )

StagaDish

New member
אחלה נושא.. ואללה..

אני התחלתי כמו כל ילד משועמם שרוצה לעשות משהו עם עצמו- על קלאסית (למרות שרציתי חשמלית.. בשביל הפוזה.. למען האמת... וסולואים המהירים וכו´...) אבל הכריחו אותי לנגן על קלאסית קודדם.. אז התחלתי.. ונורא שנאתי את זה.. עברה לה שנה.. ואז הקונסרווטוריון של אילת היה זקוק לבסיסט שינגן בתזמורת שלו.. אז אמרו לי:"הנה.. קח בס.. ותנגן.. זה כמו גיטרה.. רק בלי עוד שני מתירים..."... בהתחלה לא אהבתי את הרעיון.. הרי.. אני אמור לנגן על גיטרה.. אני רוצה גיטרה!!ץ.. אבל אחרי החזרה הראשונה.. כבר דיברתי עם המורה שלי להמרת כלי.. וכבר שיעור אחרי זה היתה לי בס יאמאה חמודה ביותר (BB1500) ומגבר GK.. =) ומאז.. ועד היום.. שזה בערך 4 שנים וחצי.. אני בסיסט ואוהב כל רגע ורגע מזה!

למעלה