סתם שאלה

adi1331

New member
לדעתי

אהבה ראשונה בהחלט יכולה להשכח עם הזמן. למרות שהרבה לא מסכימים עם זה.

אלישוס

New member
אני חושבת

שאהבה ראשונה היא ה-אהבה.. היא ייחודית ומיוחדת וכמו אין אחרת. בחיים לא תישכח אהבה כזו

באהבה הנוכחית יש את הכוח להחזיר אליי את

התמימות. וכך אני מרוויחה מכל הכיוונים. גם קשר בוגר ושקול יותר, גם שותפות, גם רגש עז, גם למדתי מהטעויות שעשיתי בקשרים קודמים וגם...יש בו תמימות נפלאה. גם אותי זה הפתיע בהתחלה...

shirlove

New member
שימעו...

לא כתבתי שלא יהיו עוד אהבות-חזקות יותר וקסומות. גם אני -עדיין דואגת שבקשרים החדשים שלי יהיה אותו הקסם ואותם הפרפרים-אחרת אני לא נכנסת לקשר הזה. אבל,והדגש על אבל,אני חושבת שהאהבה הראשונה היא הכי מיוחדת. במיוחד לנערות ולנערים בגיל הנעורים המתוק...וזה מנסיון. אני חושבת שהאהבה הראשונה שלי -היא הייתה תמימה ומיוחדת-התחלתי בתור ילדה-עם פנטזיה וחלום-עם פרפרים והתרגשות-אבל לא סתם פרפרים-אלא שכל זה היה מלווה בתמימות מסויימת-הנשיקה הראשונה-התחושה הראשונה-אני חושבת שכל המכלול הזה -שהכל פה זה הדבר הראשון-הנשיקה-הרגש-החיבוק,מישהו לצידי בעצם(בפעם הראשונה),התמימות,זה מה שקוסם ועושה את האהבה הזו כ"כ מיוחדת. שוב-לא אמרתי שהפרפרים בקשרים שאחרי יאבדו-ממש לא-ואם אין את הפרפרים עדיף לא להכנס אפילו לקשר כזה-זו דעתי. אני רק אומרת-שאהבה ראשונה זה זיכרון ממש יפה-ונכון עם הזמן הרגש שחשנו כלפי אותו אדם נראה לנו ממש פעוטי וחסר חשיבות לעומת הנוכחי-אבל הזיכרון וברגע שנזכר במה שהרגשנו ולמה הרגשנו ובצורה שהרגשנו את זה-נראה שזה ממש מיוחד... זה מה שרציתי להגיד-וזו דעתי. לא חושבת שיהיה עוד קשר אחרי האהבה הראשונה-שאפשר להיות בה תמימים באותה צורה-תמיד כבר נהיה יותר בשלים ויותר חכמים בקשרים הבאים. חפרתי אה?!חחחח
זו דעתי-ומבחינתי-האהבה הראשונה תשאר בגדר זיכרון נפלא.

למעלה