שימעו...
לא כתבתי שלא יהיו עוד אהבות-חזקות יותר וקסומות. גם אני -עדיין דואגת שבקשרים החדשים שלי יהיה אותו הקסם ואותם הפרפרים-אחרת אני לא נכנסת לקשר הזה. אבל,והדגש על אבל,אני חושבת שהאהבה הראשונה היא הכי מיוחדת. במיוחד לנערות ולנערים בגיל הנעורים המתוק...וזה מנסיון. אני חושבת שהאהבה הראשונה שלי -היא הייתה תמימה ומיוחדת-התחלתי בתור ילדה-עם פנטזיה וחלום-עם פרפרים והתרגשות-אבל לא סתם פרפרים-אלא שכל זה היה מלווה בתמימות מסויימת-הנשיקה הראשונה-התחושה הראשונה-אני חושבת שכל המכלול הזה -שהכל פה זה הדבר הראשון-הנשיקה-הרגש-החיבוק,מישהו לצידי בעצם(בפעם הראשונה),התמימות,זה מה שקוסם ועושה את האהבה הזו כ"כ מיוחדת. שוב-לא אמרתי שהפרפרים בקשרים שאחרי יאבדו-ממש לא-ואם אין את הפרפרים עדיף לא להכנס אפילו לקשר כזה-זו דעתי. אני רק אומרת-שאהבה ראשונה זה זיכרון ממש יפה-ונכון עם הזמן הרגש שחשנו כלפי אותו אדם נראה לנו ממש פעוטי וחסר חשיבות לעומת הנוכחי-אבל הזיכרון וברגע שנזכר במה שהרגשנו ולמה הרגשנו ובצורה שהרגשנו את זה-נראה שזה ממש מיוחד... זה מה שרציתי להגיד-וזו דעתי. לא חושבת שיהיה עוד קשר אחרי האהבה הראשונה-שאפשר להיות בה תמימים באותה צורה-תמיד כבר נהיה יותר בשלים ויותר חכמים בקשרים הבאים. חפרתי אה?!חחחח
זו דעתי-ומבחינתי-האהבה הראשונה תשאר בגדר זיכרון נפלא.