סתם שאלה מעניינת

Easy_Rider

New member
עזבי רונה ...

סמדי מסתבכת לבד ... איזה עולם שמח ומאושר ? אבא שלך יוצא עם קטינות, הבן זוג שלך מתחזה לשוטר, ואח שלך, הגאון הקטן, נטש את כנרת לטובת מאיה ?

Easy_Rider

New member
../images/Emo46.gif

כנרת

Moony1

New member
סמדר היא ר-ו-צ-ח-ת

זה ממש חולניייי להשאיר אותה עם דורון..היא משוגעת..חולת נפש.. לא מגיע לה את דורון!! וחוצמזה,מילא דורון..אבל מה יהיה עם מאיה אם דורון וסמדר ישארו ביחד ?! מסכנה מאיה כפרה עליה..סמדר כל כך רעה אליה לפעמים שבא לי להרוג אותה!!

למה רונה ודורון לנצח?

מהזאת אומרת רונה ודורון לנצח? הם לנצח בגלל שהם מאוהבים אחד בשני והם רוצים להיות ביחד!!!!!!!!!!!!

Easy_Rider

New member
עם כל הכבוד ...

הרי זה ממש ברור שכל מה שרונה רוצה זה לנצל את דורון מינית. תשימו את הקלפים על השולחן ואל תתחבאו מאחורי ססמאות ... כבר עדיף שישאר עם סמדי ...

Easy_Rider

New member
שלא נדע מצרות ...

רק שרונה לא תתחיל לנצל את מאיה ... (בסוף הן יתחתנו, זה רק שאלה זמן, שלא תגידו שלא אמרתי לכם !) רונה ומאיה כמובן, אם למישהו היה ספק ...

casperit

New member
אממ

אני רואה את דורון ורונה ביחד (כמובן), כלנית תשאר לבד עם אבנר שינטש אותה, וגידי שלא ירצה אותה אחרי שהיא תבגוד בה והוא לא יהיה גם עם כלנית. ספיר תחזור ליותם והם יחיו להן חיים מלאי סנוב וצפוניזם. אתי ויונתן יהיו ביחד. גלית תעוף מהמשפחה ועמרם לא ירצה אותה. סמדר תשאר גם היא בדד. ואלכס יהיה עם ורדה ומיכאל עם שלומית. יעל

casperit

New member
טעות קטנה

מאיה תשאר לבד עם אבנר שינטוש אותה... יעל

abca

New member
הממ...

ליותם דווקא יש חוכמת חיים... גם יש לו ידע בהנהלת חשבונות וניהול בכלל... איך ספיר תעניין אותו בכלל? זה בסדר, גלית גם לא רוצה את עמרם - הסיבה היחידה שהיא מתקרבת אליו זה כדי שהוא לא יודה שהיא משקרת. אבל עכשיו כשיש ליונתן קלטת מה איכפת לה מעמרם? מיכאל ושלומית - ניסיון נחמד, אבל כל מה ששלומית תעשה זה תשב ותדבר איתו על עבודה ועל הבן שלהם (לא נראה לי שהחלום הזה יתגשם). מיכאל הוא יותר טיפוס של ריגושים, של עניין, לא טיפוס של עבודה. דרך אגב מה בכלל שלומית עושה ביקב? (מה התפקיד שלה, זה שהיא מסתובבת ודוחפת את האף שלה לכל מקום אני כבר יודע). בקשר לסמדר אני לא אגיב כי אתם כבר יודעים מה אני חושב.

למעלה