סתם שאלה מעניינת

abca

New member
לדעתי...

סמדר צריכה להישאר עם דורון. רונה - שתחפש לה מישהו אחר (לא אלי מרקו). יונתן צריך להישאר עם גלית בגלל הילדים. שלומית ואלכס צריכים להתרחק כמה שיותר וכמובן להתגרש - הם אף פעם לא התחבקו או התנשקו חוץ מפעם אחת! כל הזמן הם רק רבים ורבים ומדברים ומדברים. אפילו לא חייכו אחד אל השני! אלכס צריך להיות עם ורדה. אתי צריכה להיות עם מיכאל ולא להחליף את דעתה כל שניה. מאיה צריכה לחפש לה מישהו אחר, וכלנית צריכה להיות עם גידי. בעלה של ורדה צריך לחפש מישהי אחרת ויותם - נו, יותם לא ימצא אף אחת בסופו של דבר.

אלכס וורדה זה חולני ! ! !

אין זה לא מתאים, "זה לא לעניין" (ציטוט מפי אלכס), פשוט לא זה, חולני !!!! ורדה ומיכאל וזה הסוף! אלכס ושלומית יכולים להתגרש אני מבכימה להם, אבל רק לא אלכס וורדה ... איכס.

abca

New member
אבל אני כל כך רוצה...

שאלכס יתחתן עם מי שהוא ניהל איתה רומן רק כדי לעצבן את שלומית הקרציה שלא מרפה מאף אחד ותמיד חוקרת דברים שהיא לא צריכה לחקור.

Moony1

New member
soooooooooo not

עלק סמדר צריכה להיות עם דורון!! סמדר צריכה למות..היא רוצחת מגעילה ושקרנית!! דורון ורונה צריכים להיות ביחד.. ומיכאל ואתי זה ממש מגוחך!! שאתי תהיה כמו אמא של רונה ?! ממש לא..אתי לדעתי צריכה להיות עם אלי מרקו..הוא כזה חתיך כפרה עליו :) כלנית צריכה להרגיע את הקינאה שלה..שתקלוט כבר שגידי המשיך בחיים שלו!! מאיה וגידי צריכים להיות ביחד לנצח!!

לדעתי זה מה שיהיה...

עמרם יהיה עם אתי רונה תהיה עם אלכס סמדר תהיה עם מיכאל דורון יהיה עם ורדה גלית תהיה עם שלומית מאיה תהיה עם יותם כלנית תהיה אבנר ספיר תהיה עם גידי אלי מרקו יהיה עם שלומית סמי יהיה עם סוסו זה הכי הגיוני מה לא נראה לכם?!

dickies

New member
חחחח!

מה שלא נראה לי זה ששניים היו שלומית גם גלית וגם אלי מרקו!!!!! הא הא!!

נוני 17

New member
איזה שילוב מגעיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ממש דוחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

נוני 17

New member
אני חושבת שהיה בסוף!

אני חושבת שסמדר ודורון התגרשו-סמדר תהיה עם יונתן שבנתיים גם הוא מתגרש מגלית-היא תהיה עם עמרם והם התחתנו-אלכס יספר לשלומית,והיא תרביץ לורדה. שהוא בוגד בה עם ורדה-היא תספר לבעל שלה- היא ואלכס היו ביחד והם התחתנו. אתי ומיכאל יתחתנו- יותם וכלנית יפרדו- והיא תהיה עם גידי עוד פעם-ומאיה תהיה עם אבנר- ובסוף רונה ודורון התגרשו.

abca

New member
למה רונה ודורון לנצח?

למה לא סמדר ודורון לנצח? מה כבר לרונה יש להציע לדורון? כולם (ואפילו דורון) מסכימים שהוא מאוהב בה רק בגלל המראה שלה...

חוצפה !

איך, איך אתה אפילו יכול להגיד דבר כזה, רונה פתחה לו את הלב היא לימדה אותו איך להיות בן אדם מאושר ואחרי כל זה שעוד ישאר עם סמדר...אני חושבת שלא ! סמדר היא מניפולטיבית ורעה, פשוט ככה! רונה מציעה עולם שמח ומאושר ! ! ! מה כבר יש לסמדר נגד זה???

למעלה