לדעתי הסדרה חייבת להיגמר בחתונה של רונה ודורון!!! אי אפשר אחרת... בקשר לגידי, מאיה, כלנית וכל אלה, אני מאוד מקווה שגידי יהיה עם מאיה בסוף, כי הם פשוט חמודים ביחד! וכלנית תהיה עם אבנר...
שהסידרה הייתה בערך באמצע אז חשבתי נגיד על כל מיני זוגות כמו שכתבתם עכשיו שזה ממש מצחיק לחשוב עליהם נגיד: שלומית ואלי מרקו גלית ואבנר עמרם וסמדר ספיר וגידי וכו´... בקיצור לדעתי בסוף תיגמר הסידרה לגמרי אחרת חוץ מזה שזה ברור שרונה ודורון התחתנו...!!!!!!! וגם מישהו כתב שגלית עמרם וסמדר יהיו בכלא: אז לדעתי גלית ועמרם כן יהיו, אבל סמדר לדעתי צריכה בסוף להפוך לאישה טובה!!
קודם כל נכון דורון ישאר עם רונה ויתחתן איתה אבל עם לא ראית גיא פינס אז אבנר יתחיל עם מאיה אז נראה לי שבסוף מאיה תהיה אם אבנר כי בפרק האחרון שהיה מאיה עשתה לאבנר עיניים וגם הוא עשה לה וגם עומר ברנע בכלל לא יודע לשחק כל השחקנים האחרים יודעים לשחק חוץ ממנו
לא ראינו שום דבר מברנע אז מה אתה אומר לא יודע לשחק , תעשה לי טובה! אוקה? ועומר דוקא הביע אכזבה סמויה (לא עיניים) למאיה כשראה את גידי וזה היה חמוד!!!!!!!!! אני לא רואה מה נורא באיך שהוא מדבר אולי ככה הבמאים רוצים שהוא יהיה, אתה יודע חלק מהדמות שלו!!!!!!!!!!! כיף חאלק הוא נראה מגניב לאללה! אז סתום, אוקה! ולא אני לא אוהבת לגרסת העומרוש של שחר שמאוהבת בגידוש... להתראות חבריה אל נא לכם לעצבנני יותר, בלה בלה כוס חוסמוס!! שאני אהיה מסטולית מה פתאום רק מוציאה ע - צ - ב - י - ם ביי