סתם שאלה מעניינת

dickies

New member
סתם שאלה מעניינת

מה דעתו של כל אחד מכם (מי שרוצה לענות כמובן) מה יהיה בסוף? איך ציגמר הסידרה? מי יהה עם מי? איך? למה? =) תודה לכל העונים

Rotem999

New member
אני בעד סוף טוב....

לדעתי הסדרה חייבת להיגמר בחתונה של רונה ודורון!!! אי אפשר אחרת... בקשר לגידי, מאיה, כלנית וכל אלה, אני מאוד מקווה שגידי יהיה עם מאיה בסוף, כי הם פשוט חמודים ביחד! וכלנית תהיה עם אבנר...

dickies

New member
לדעתי

הכל יחזור להיות כמו שהתחיל סמדר עם דורון אלי עם רונה כלנית עם גידי ואבנר עם יותם =)))

לדעתי...

שהסידרה הייתה בערך באמצע אז חשבתי נגיד על כל מיני זוגות כמו שכתבתם עכשיו שזה ממש מצחיק לחשוב עליהם נגיד: שלומית ואלי מרקו גלית ואבנר עמרם וסמדר ספיר וגידי וכו´... בקיצור לדעתי בסוף תיגמר הסידרה לגמרי אחרת חוץ מזה שזה ברור שרונה ודורון התחתנו...!!!!!!! וגם מישהו כתב שגלית עמרם וסמדר יהיו בכלא: אז לדעתי גלית ועמרם כן יהיו, אבל סמדר לדעתי צריכה בסוף להפוך לאישה טובה!!

לדעתי!!!!!!!!!!!!!|../images/Emo58.gif

אתה התחלקת על כל הראש סמדר תהיה אישה טובה? זה בחיים לא יקרה כי סמדר היא ה-אז תעשה טובה ואל תבלבל את המוח

אני בעד סוף טוב....

קודם כל נכון דורון ישאר עם רונה ויתחתן איתה אבל עם לא ראית גיא פינס אז אבנר יתחיל עם מאיה אז נראה לי שבסוף מאיה תהיה אם אבנר כי בפרק האחרון שהיה מאיה עשתה לאבנר עיניים וגם הוא עשה לה וגם עומר ברנע בכלל לא יודע לשחק כל השחקנים האחרים יודעים לשחק חוץ ממנו

swirrrly

New member
למען האמת,

לא ראינו שום דבר מברנע אז מה אתה אומר לא יודע לשחק , תעשה לי טובה! אוקה? ועומר דוקא הביע אכזבה סמויה (לא עיניים) למאיה כשראה את גידי וזה היה חמוד!!!!!!!!! אני לא רואה מה נורא באיך שהוא מדבר אולי ככה הבמאים רוצים שהוא יהיה, אתה יודע חלק מהדמות שלו!!!!!!!!!!! כיף חאלק הוא נראה מגניב לאללה! אז סתום, אוקה! ולא אני לא אוהבת לגרסת העומרוש של שחר שמאוהבת בגידוש... להתראות חבריה אל נא לכם לעצבנני יותר, בלה בלה כוס חוסמוס!! שאני אהיה מסטולית מה פתאום רק מוציאה ע - צ - ב - י - ם ביי
שיר
י

שאלת המיליון ! ! ! !

רונה ודורון ביחד לנצח forever and ever וכדאי להם שככה זה יהיה ! אתי ויונתן הזיווג המושלם! סמדר לכלא. גלית לכלא. אלכס עם שלומית שיתפייסו וילכו הביתה. ורדה ומיכאל (מה איכפת לכם?) כלנית וגידי מאיה ואבנר ( למה? אלוהים יודע...והתסריטאים.עצוב. ) סוף סיפור.

תודה תודה ושוב תודה

לדעתי סמדר גם תנסה להרוג את רונה אבל דורון יכנס או משהו כזה.... נחיה ונראה.

Diamond Girl

New member
נכון...

עוד לא חשבתי על זה... ועכשיו כשאני חושבת על זה גם לי ניראה מאוד שזה יקרה רעיון יפה!

Gal6

New member
למי אכרפת מעמרם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

שירקב בקבר עם גלית (ושיגלך את החזה וילך למכון כושר
)

יש לי רעיון יותר טוב

דורון ועמרם סמדר וגלית אתי ורונה מאיה וכלנית גידי ואלי שלומית וורדה אלכס ומיכאל אבנר ואלי מרקו רפי וסוסו חחחחח.....מצחיק, לא?

למעלה