סתם שאלה למי שיודע

RoieL

New member
סתם שאלה למי שיודע

למה יש לוגואים של פנדר וגיבסון בכתוביות של סאות'פארק?

RoieL

New member
לא נראה לי הגיוני

היה עכשיו עוד פרק ויש שם עוד חברות לציוד מוזיקלי- נגיד החברה של המצילות שהשם שלה מתחיל ב- J
בכל מקרה, אני יודע שהיוצרים יצרו את הסדרה כדי לעשות כסף ולפרסם את הלהקה שלהם, אז אולי החברות נותנות ללהקה ציוד ובתמורה מופיעות בכתוביות

קלפטון1

New member
בדיוק שמתי לב לזה עכשיו

הם ספרו שהם יצרו את הסדרה כדי לקדם להקה שהם משתתפים בה, עכשיו יש גם עוד דברים גם החברה הזאת של המצילות של התופים למשל נורא בולט,כשהם הופיעו הם היו משתמשים בכלים שלהם.

RoieL

New member
אגב, אם ראית תפרק הראשון היום

היה שם מגבון שניסה לנגן את Stairway To Heaven, זה היה כ"כ מצחיק

קלפטון1

New member
אכן סטירויי

זה היה אדיר,שהוא מסטול,ולא מצליח,לג'ימי זה הלך קצת יותר טוב.

RoieL

New member
למה, טוקן הכי טוב

לא הבנתי למה הם בחרו תלחוץ הזה בסוף

RoieL

New member
לא, זה לא הוא

מישהו אחר היה חכמולוג, לא? וג'ימי ליקק להם [אגב, איך אני אוהב את איך שהוא הורס בדיחות
]

loomer4

New member
אני זכרתי שטוקן הוא חכמולוג

בכל מקרה, טוויק זאת בחירה לא טובה, הוא סתם מעצבן ולחוץ, עם בטרס היה יותר מצחיק שהם כל היום סינג'רו אותו.

קלפטון1

New member
תכלס

אבל טוויק מגניב,איך שכל היום הוא שותה קפה,הוא מזכיר לי אותי,רק בלי אלכוהול גרוע.

RoieL

New member
הכי חזק זה יהיה עם טימי

כמו קני, אף אחד לא יבין מה הוא רוצה. טֶאמֶהההההההה!!!!!!!!!!!1

קלפטון1

New member
יש פרק שהם מקימים להקות

קרטמן נגד האחרים,אז הוא בא לטוקן הביתה ואמור לו:בוא אלי עוד רבע שעה ותביא בס,הוא אומר אין לי בס,אז הוא אומר לו אתה שחור יש לך בס. אחרי רבע שעה הוא מגיע אליו הביתה,ומסתבר שיש לו בס,אז הוא אומר תתחיל לנגן,הוא אומר אני לא יודע לנגן,פתאום יוצא לו איזה מרקוס מילר נחמד.

new blood

New member
גם את הלוגו של Zildjian

הם דוחפים לכל מקום... סוג של פרסומת סמויה אולי...

שמקססן

New member
יש שם גם את הלוגו של Sun O)))

הכוונה לחברת המגברים, לא הלהקה :p יכול להיות שמדובר בחסויות, אבל מצד שני הרבה מהפרקים בסדרה מכילים שירים מפורסמים (והשיר פתיחה באדיבות פריימוס...) אז יכול להיות שזה קשור בזה.

למעלה