סתם שאלה לכותבי הפורום:

choco2602

New member
קל להתעלם מדברים כשרוצים..

עכשיו כשאתה מבין כמה ההשוואה לשואה לא הייתה במקום.
מבחן הלך רע? שואה. גזירות כלכליות? שואה. רוצים לחיות במדינה שלנו? שואה.
כל דבר משווים לשואה כאילו מדובר באיזה בדיחה.
אז תתחיל בלחנך את עצמך..

ודבר שני היו בנות שלבשו ביקיני והיו שלבשו בגד ים שלם. למה על זה אתה לא מתלונן? זה כיסה להן את הבטן וחימם אותן טיפה יותר. למה כאן אין תלונות? אם כבר אתה בעד שוויון לפחות באמת תתכוון לזה.

זוכה001

New member
יש הבדל עצם בין בקיני לבין סוודר!

ולבוש שמכסה את כל הגוף ומונע מגע ישיר עם השלג.

choco2602

New member
זה עדיין יותר חם מביקיני..

ואני לא רואה תלונות, כי זה לא מעניין אותך.
כי אתה סתם נהנה לצאת על דתיים בלי שום קשר לכלום.
אז אל תשחק אותה יפה נפש כי אתה לא מחפש שוויון בין כולם. אלא פגיעה בדתיים כי אתה אתאיסט או מה שלא תהיה..

זוכה001

New member
כי את מחפשת להגן עליהם בכל דרך!

כי אם היית מקשיבה למשימה היית מבינה שמדובר בבגד ים ולא בבקיני! הבקיני היה דוגמה.

לכי תגני עליהם, את עושה את זה הכי טוב.

choco2602

New member
אבל עדיין אין שוויון..

אני לא מגינה עליהם פשוט נגעלת מזה שאתה חי במדינה של יהודים וכועס שנותנים להם לאכול כשר..
זה לא בא על חשבון אף אחד אחר.
אז נכון במשימות של בגדים אולי הקלו עליהם קצת, ואני לא הכי מסכימה עם זה. אבל במשימות אחרות לא התחשבו בהם, וזה בדיוק העניין, שאת זה אתה לא רואה. שם מחסום מול העיניים וטוען שזה לא היה.
אבל לפחות אני לא אומרת יאללה מה אכפת לי שזה תכנית בהפקה ישראלית, במדינה יהודית. שיתנו חזירים.
אתה צריך להבין באיזה מדינה אתה חי, ולצאת מהסרט שאתה חי בו.

rasmus girl1

New member
עזבי,

ויכוח מיותר, סתם רצו לתת הצדקה לכמה זה לא הוגן והתנפלו על הקטע של הכשרות (סתם חיפשו איזה משהו לא בר השוואה בכלל ולא קשור בכלל), כאילו שמי שאוכל בשר כשר ממש נהנה מהנקניקיות המסריחות האלו..
אנשים שוחכים שזה המרוץ למיליון י-ש-ר-א-ל !!!!
ושיש לא מעט צופים שומרי כשרות כי אנחנו חיים ב.......ישראל! הרבה יותר מהצמחונים, ושטליה היא אדם בוגר שהייתה צריכה לדעת יפה מאוד שתיהיה משימה עם בשר, אני בטוחה שהיא לא אמרה לעצמה " טוב אני אגיד להם שאני צמחונית והם יוותרו לי על המשימה" , אין דבר כזה, היא כנראה לא חשבה על זה לעומק וזה בא לה ישר לפרצוף.

choco2602

New member
אין לי מה להגיד חוץ מ

זוכה001

New member
"הפקה יהודית"?

מי אמר לך שבהפקה אין אתאיסטים? מי אמר לך שאין מוסלמים או נוצרים?

מעבר לכך - זה ממש לא היה קצת ואת יודעת את זה. תסתכלי שוב, היא לשנייה אפילו לא הזכירה שקר לה - מעניין למה.

מבחינתי - אסור להתחשב באף אחד, כולם שווים או לא בכלל.

choco2602

New member
אבל גם ללא דתיים אין שוויון..

ושוב אני לא רואה אותך מקטר על זה.
בעונה הזאת מעיין ובת אל הלכו עם כותונת עד הברכיים במשימת הדוגמנות, בזמן שיסמין הלכה עם חזיה.
למה פה אין שוויון?
במשימות הכדורגל לא פעם וויתרו ללא מעט זוגות.
איציק ואלירן בכלל לא שוויוניים עם אף אחד כי הם פשוט מעתיקים הכל אז הם לא עושים כלום..
אז במקום להפיל הכל על דת תבין שיש מליון ואחד דברים שונים בין זוגות ואף פעם לא יהיה שוויון מוחלט!
לתת ל-2 ילדות רזות לסחוב בול עץ זה לא כמו לתת לשני גברים חסונים וגבוהים.
לתת לצרפתי להיות בצרפת, או למישהו שיודעת ספרדית להיות בספרד, זה לא שוויוני.
להמשיך?
אז בוא לא נתחשב באף אחד נכניס את כל הזוגות לצינוק ונגיד שהזוג האחרון שנשאר בחיים הוא מנצח במיליון וניתן לכולם להרוג אחד את השני.

זוכה001

New member
איפה ראית פה וויתור?

האם היה כתוב בתיאור המשימה שהן צריכות ללבוש רק חזייה?

באשר לבול עץ - זה מזכיר לי את המשימה של לירות בדיסקיות בעונה ראשונה שזוג הגברים, שאחד מהם שירת בשייטת, ירה ב-3 פעמים רצופות, ללא פספוס וסיים את המשימה בשניות וכולם נתקעו עליה הרבה זמן. אז מה, לא פייר? לא! ניצול טבעי של יכולות טבעיות!

choco2602

New member
המשימה הייתה "דוגמני צמרת בהלבשה תחתונה"

אם תעשה גוגל ותחפש פירוש תראה שהלבשה תחתונה זה חזיה, תחתונים וגופייה, לא כותונת..
אז כן הבנות אמורות ללבוש רק חזיה ולא כותונת.
אבל זה לא משנה לך כי הן לא דתיות כמובן.. אז יתרון להן זה סבבה

גם זה שהשוער זז מהשער כדי שכמה זוגות יבעטו זה ניצול יכולות טבעיות?! שוב כאן אין לך תלונות.

גם זה שדבי ודנה גילו באורח פלא שהיעד הוא לא אנגליה (אם אני לא טועה) זה ניצול יכולות טבעיות?

ואיך זה קשור לזה שאתה גר במדינת ישראל ולא בערב הסעודית? אין מה לעשות זאת המדינה שאתה חי בה, והרבה אנשים מתנהלים פה בצורה קצת מסורתית ולא חילונית לגמרי.
לא טוב לך, בערב הסעודית יקבלו אותך בזרועות פתוחות (או שלא..)

זוכה001

New member
זה שהשוער זז זה בושה בפני עצמה

וזה משהו שצריך להיות מופנה כנגד ההפקה גם, זה לא פוסל.

משום מה הישראלים נוהגים להביא דבר פסול אחד כדי לפסול או לשכנע דבר פסול אחר.

יש דבר פסול - תתמודדי איתו ואל תביאי עוד דברים פסולים.

פסול+פסול=פסולת, ומזה יש לנו הרבה.

choco2602

New member
אבל אתה מתלונן רק על חלק מהפסול בעיניך..

ואני מניחה שזה כי גם אצלך בראש אין שוויון.
אותך מעניין שאתה לא דתי אז אף אחד לא צריך להתחשב בענייני יהדות וזהו.

הבאתי עוד דברים פסולים כדי להראות לך שאתה לא באמת מחפש שוויון אלא "בוא נדפוק את הדתיים"
אתה לא באמת רוצה שלא יהיה כלום פסול אלא שלדתיים יהיה קשה. כי עובדה שלא התלוננת על שום פסול אחר.

שיא הצביעות.

זוכה001

New member
זה צביעות? כי באמת משנה המשימה אם זה

מעט ארוך יותר או לא. ההבדל הוא הרבה יותר אדיר בין סוודר ארוך בשלג לבין בגד ים, ורק דביל יסרב להבין זאת.

choco2602

New member
בטח שזה משנה!

זה משנה את כל מהות המשימה. להחשף מול כל הצופים בחזיה ותחתונים זה הרבה יותר מפדח משמלה שזה כמו מה שהן לובשות ביום יום גם ככה!!
הן נחשפו עם שמלה, אפילו לא חושפנית, וואוו ממש פדיחה להן. זה משהו אחר לגמרי!
זה כמו שאיציק ואלירן היו עושים את הקיצור דרך עם תחתונים בחוף נודיסטים..
והדביל פה הוא אתה שהולך כמו עיוור עם ראש בקיר.
בין שמלה לחזיה אין "מעט ארוך יותר" זה בכלל בגד אחר. זה כמו שמישהי הייתה עושה את המשימה עם הבגדים שלה.

אז כן, זאת צביעות

זוכה001

New member
יש הבדל עצום בין מפדח לבין מקשה

אין שום קושי ממשי.

אפשר לדון על זה מבחינה פילוסופית, אבל לא מבחינה מעשית כיוון שזה ממש לא היה משפיע.

לעומת זאת - להיות במקום קפוא עם סוודר או להיות בו עירום - משפיע פיזית, מנטלית וקורדינטיבית.

אורישקי

New member
אני ממש לא צמחוני

אבל צמחונות דומה לדת - בדת אתה לא אוכל חזיר כי זה נוגד את החוקים ואם אתה צמחוני אתה לא אוכל בשר ממניעים אידיאולוגיים. ולדעתי במשימות כאלה צריך לתת אפשרות צומת.

choco2602

New member
אבל אני לאאאאאאאאא דתיה. לא דתיה. לא.

והרבה יהודים כמוני שהם לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דתיים. אם עוד לא הבנת שוב לא דתיים נוהגים לפי חוקי היהדות.
זאת אחת הסיבות שהגיוני בעיני להתחשב בזה. זה בגלל שאתה דתי או לא.

למעלה